FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 16
Raspunsuri - Pagina 11
smaick spune:
buna fetele
vad ca este o intreaga polemica cum sa-i trimita alina lui smaick banutii de estrimax
deci alina eu am card alphabank, daca faci transfer comisionul este intradevar mic max 5 ron, daca te duci la orice ghiseu alphabank este 0 la depunere. daca vrei sa-mi dai coroane din partea mea este ok dar cum spunea si cocolino este mai greu sa faci rost de ele. oricum doresti....eu sunt disponibila
sper spune:
Citat: |
Sorry cred ca am confundat trompele tale cu ale lui miracol ori sabina gigeii tai n-au facut armata? cheama-i la apel sa-si faca treaba :D |
Speranta
alina_alba spune:
sarumana, smaick! fain cum stabilim noi in lipsa ta, nu? hihihi!!!
o sa mai calculez exact de cate tablete de estrimax mai am nevoie, dar intai sa trec de hopul cu eco si sa vad ce zice Stefanutz. Oricum, dupa Paste, eu o sa vin la Bucuresti si stau vreo 2 saptamani, asa ca daca am suficiente coroane (acum mai adun si ce i-a ramas surorii mele, ca si ea a fost cu noi in Cehia) ti le dau in mana, iar daca nu, fac transfer bancar. Rezolv eu cumva, inainte sa pleci.
amaliaro spune:
Buna fetele eu am fost sa imi iau DHEA ca eu sunt codoasa sin capitol sa nui bai voi vb de beta babane eu am fost sa ii iau hainute si pantofiori la finut duminica ma duc sa ciocnesc oute cu elburticile jucause
amalia tsakoniati(matusa)
Teli spune:
Felicitari Irilac si sarcina usoara !
Mama , ce-mi place , aici in fiecare saptamana felicitam pe cineva , asa ma incarc si eu cu speranta .
Abia astept , eu mai am fix o luna pana la marea intalnire.
Va pup
ivisor spune:
irilac
FELICITARI!!!
sa fie cu noroc, fara nici o problema, pana la termen, si dupa...
pupici
ivi