FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 16
Raspunsuri - Pagina 10
cocolino2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sper Cocolino nu stiu cat de bun e materialul la AMH 0,1 , o sa vad la punctie. Pana at bag la greu naturiste si pap sanatos. Mai nou ma duc la plafar in loc sa ma duc la alimentara:D. Am trompe bune, gigeii sunt vai de ei si nu stau acasa cand ovulez eu:D <hr noshade size="1" /> Speranta |
Sorry cred ca am confundat trompele tale cu ale lui miracol ori sabina
gigeii tai n-au facut armata? cheama-i la apel sa-si faca treaba
alina_alba spune:
Sper, eu zic ca atata vreme cat se vad foliculi, exista sanse. Acum, ca ajung ei sau nu sa se matureze, asta e alta poveste. Parerea mea e ca sansele sunt zero atuncicand ovarele nu mai produc nimic. Pana atunci, cine stie de unde sare iepurele...
Oricum, endo e foarte bun. Cat m-am mai chinuit eu cu endo meu, cu toate ca am luat estrogeni. Si uite, pana la urma, pana la proba contrarie, am macar un embrionas care se vede la beta si pe testele de pipi. Eu zic sa ai incredere, ca spiritul pozitiv face multe minuni.
Coco, daca nu vii tu cu doua inimioare dupa Paste, poti sa imi zici cum vrei. Am eu, asa, un feeling in ceea ce te priveste. Iar, Iri, asa tinerica si floricica, tu iar cred ca ai sanse sa fiti multipli, ca beta ai suficient.
Laaaaraaaaa, fa si tu fivul ala odata, ca esti toba de carte. Sa te vedem si cu cunostinte de beta si sarcina. Mai hai pe la noi, mai pune mana (macar virtual) pe cate o burtica, ca cica se ia... Bafta maxima.
alina_alba spune:
Fetelor, mai stie careva cat costa o cutie de Estrimax? Ca eu cred ca am aruncat chitanta si am nevoie sa stiu cati bani sa ii trimit lui Smaick, sa imi ia cand merge la Brno. Pliiiiz, heeelp!!!!!
cocolino2010 spune:
citat din mesajul lui alina_alba Fetelor, mai stie careva cat costa o cutie de Estrimax? Ca eu cred ca am aruncat chitanta si am nevoie sa stiu cati bani sa ii trimit lui Smaick, sa imi ia cand merge la Brno. Pliiiiz, heeelp!!!!! |
Cutia de 3*28 am luat-o de la farm cu coroane care la schimb au valorat 86 lei. La comanda on-line mi l-au trimis cu 21 euro. Vezi cum trimiti banii lui smaick sa nu platesti vreun comision baban.
alina_alba spune:
mai am ceva coroane. Sa vad cate si daca imi ajung. daca nu, iaca, schimb si ii dau tot coroane, ca stiu ca mie mi-au spus ca se poate plati acolo doar cu coroane sau de pe card. Cu euro nu se putea... Mai vad. Fac cheta de coroane
cocolino2010 spune:
citat din mesajul lui alina_alba mai am ceva coroane. Sa vad cate si daca imi ajung. daca nu, iaca, schimb si ii dau tot coroane, ca stiu ca mie mi-au spus ca se poate plati acolo doar cu coroane sau de pe card. Cu euro nu se putea... Mai vad. Fac cheta de coroane |
pretul in coroane 473,60. Dar te complici, coroane nu gasesti la orice banca. Vorbeste cu Smaick si vezi daca este de acord cu lei sau euro.
alina_alba spune:
mai am coroane cat pentru o cutie. Daca nu, ii bag banii pe card, sa plateasca direct cu cardul, ca comisionul nu e mare la cumparare. Noi am mai platit chestii acolo cu cardul si nu ne-a facut comisionul gaura
cocolino2010 spune:
citat din mesajul lui alina_alba mai am coroane cat pentru o cutie. Daca nu, ii bag banii pe card, sa plateasca direct cu cardul, ca comisionul nu e mare la cumparare. Noi am mai platit chestii acolo cu cardul si nu ne-a facut comisionul gaura |
Alina la cumparare plata cu card comisionul e 0. Ma refeream la transfer de bani tu catre smaick.
alina_alba spune:
Aaaaa, pai acum depinde de ce banca are Smaick. oricum, eu nu am avut niciodata un comision mai mare la tranzactii de 4 lei (la tranzactiile prin internet banking). Mi se pare ok, oricum, nu e suma mare.
Looana spune:
Irilac bravo iubita,felicitari si sarcina usoara
Chiar ma uitam si numaram pe degete pe fetele de aici dintre toate care au facut pina acuma toate am reusit din prima imecrcare,incredibil ce sanse avem,decit saracuta de Roadetot a avut ghinion.I-mi pare asa de rau pt ea,demulte ori ma gindesc la ea,ma rog sa reuseasca data urmatoare cu bb pe care ai are.
Eu azi am facut a 3 ecografie avem 1.8cm suntem in grafica normala,sapt 9-a ,inima bate cu 168/min.Deci e bine,picaturile de sange sunt probabil cum spune si Gineo. de la modificarile de marime a uterului si poate si de la Clexane sangerez mai repede.Eu ma simt bine,mai am pofta de cite un pahar de pepsi,mai beau cite un pahar ca nu e foc acuma,daca cere,as putea bea dintr-o odata o sticla
Domne nu i-mi vine sa cred vad atitea reusite,eu as vrea sa schimbam pe pagina 1 lista macar sa adaugam o indrept cu nick la fiecare.
Pai acuma cind vine mami_Laura acasa e aproape goala lista in focuri.
Lara te asteptam mai des pe la noi cine intra iese cu burtica,se lipeste e cu lipici.
Acuma fac pui de somn si mai revin.
Astept cele doua fete cu cite un beta baban.
Looana Primavara incepe cu tine
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)