Piersicute de iulie august (29)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Neata fetele.
Aruba eu am o obsesie sa imi rup pielitele de la unghiile de la maini si mereu ma infectez (deja e ceva normal la mine) si mi se fac niste degete mari cat niste cartofiori. Am prins un leac babesc cu care scot puroiul dupa vreo 3 turi de leac . Imi clocotesc apa simpla si imi inmoi cate putin degetul in ea, cat suport eu sa tin degetul acolo si apoi apas tare si puroiul iese tot. Eventual daca mai ramane ceva a doua zi mai fac o schema din asta. Mama foloseste metoda si pentru abcese la masele si functioneaza ( e invatata de la mama ei). Dupa ce scot bine tot pun betadina (mi-a spus farmacista ca e in regula sa o folosesc ca cica ajunge in sange doar dupa o folosire intensa timp de 3 saptamani). Mie mi-a fost frica sa merg la doctor de fiecare data cand fac prostia de a imi rupe pielita si cred ca as arata horor cu taieturi micute la fiecare deget (ca sa nu zic ca mie frica de doctori).

Fleur eu de vreo 4 ani am niste pete care apar si dispar pe piept si spate (le-am investigat dar fiecare medic cu parerea lui si tratamentul lui si uite asa nu am reusit sa scap de ele) dar ca sa dispara repede sa nu se vada urat dau repede cu vestita mea crema de galbenele si trece cam in 3 zile. Poti incerca si tu pentru bubite si e buna si pentru piele.

Am chef de cioace azi.

Beatrice 24 + cu Maya Elizabeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

Hristos a Inviat!
Va scriu si eu somnoroasa si fara chef de munca de la birou..

Delia, iti urez sa fii puternica si optimista! Suntem toate alaturi de tine .

Balanta, eu folosesc de fiecare data cand ma spal pe cap masca de par ca sa il descurc. Balsamul e apa de ploaie:D. Pana acum cele mai bune din ce gasesti in supermarketuri mi se par din gama Gliss (sunt mai vascoase, ca un unt). Ultima oara nu am gasit in Kaufland si am luat Elseve. E ok si asta..dar pe locul 2.
Despre dormit..eu am observat ca daca il las desfacut sta mai bine a 2-a zi.Problema mea e invers..nu prea il suport desfacut si mereu il prind.

O zi frumoasa la toate burticile!!!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

Hristos a Inviat! Pup toate burticile dragi vad ca ati petrecut cu bine, mese imbelsugate…
Eu n-am mai apucat sa intru, dar v-am citit cu interes sambata a fost ziua sotzului, si-a rotunjit varsta eu nu m-am simtit f bine, am avut crampe, vizite dese la baie...nu stiu de la ce mi s-a pus duminik am fost la ai mei cu bunicii, ieri am fost la socrii la Moreni, am profitat de ziua superba si am stat in curte la soare...mancaruri peste mancaruri, eu am ciugulit asa cate putin din fiecare (cu exceptia preparatelor din miel...bleah!).
De azi am luat-o de coada si va spun sincer ca dupa ziua de vineri asa n-as mai fi venit la serviciu...vineri am avut o zi de cosmar, a reusit sa ma enerveze sefa la maxim, am avut contractii, dureri, am plans in hohote de nervi ...nu mai suport! Noroc ca lipseste sapt asta si ma mai linistesc putin...sper...
Delia – draga mea, e greu sa intelegi asemenea trairi daca nu te confrunti direct cu ele…pot doar sa-ti spun ca suntem alaturi de tine, ne rugam pt voi si sfatul meu este sa iti pastrezi credinta si sa te rogi in continuare pt o minune. Eu cunosc un caz asemanator, una din colegele de suferinta de la odiseea aspirantelor cu endometrioza a trecut prin aceeasi situatie anul trecut si este intr-adevar f greu, dar important este sa te mobilizezi si sa fii tare pt bebelusha ta pt ca va avea mare nevoie de tine. Daca vrei, pot sa vorbesc cu ea si va pun in legatura
Balanta – si mie mi se incurca mai tare parul de cand cu sarcina si nu mai reactioneaza la balsamul obisnuit eu folosesc balsam dupa sampon si apoi inainte de pieptanare un spray special de ingrijire/descurcare de la Gliss sau Schauma. Ideal e sa tii parul cat mai mult prins ca sa eviti sa se incurce sau sa se ingrase repede.
Aruba – imi pare rau pt ce ai patit :( eu nu am fost niciodata la mani/pedi la salon pt ca ma tem de diverse ciuperci/infectii etc plus ca nici nu prea suport sa-mi umble cineva la unghii, prefer sa le ingrijesc singura. Acum e drept k e din ce in ce mai greu cu pedi si cu epilatul, dar...e mai safe acasa cand n-oi mai face fata cred k o sa o chem pe verisoara mea sa ma ajute ai grija si sanatate multa!
va poop!

Roxy
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata ,
O cafeluta mai vrea cineva ? Balanta si eu am avut parul lung dar tine-l prins intr-o coada impletita si asa nu mai ai nici o problema cu el .
Ada sa te intorci cu bine acasa. Aruba sa treci cu bine peste mica problema aparuta . Delia sa stii ca macar cu gandul suntem alaturi de tine in fiecare zi
Am si eu "o problema" , am o nunta pe 5 mai si nu stiu de unde sa-mi iau o rochita sau ceva mai elegant ca na ... este nunta ... prin magazine ce am vazut ... sunt cam de toata ziua
Va pe toate .

27+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Delia, imi pare asa de rau. Sunt cu gandul alaturi de tine sa gasesti puterea de a merge mai departe.

Laura am vazut in IDM niste rochite dragute de ocazie. Se potriveau pentru gravide pentru ca erau largi imediat de sub sani.

Eu am petrecut OK, desi m-a cam enervat soacra. In fine m-am consolat cu ideea ca asa e ea. Iar ieri am fost ingrozitor de balonata, fiecare pas era un chin. Simteam ca imi plesneste burta. Stiti daca putem lua ceva pentru balonare?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ZIZOU

Laura am vazut in IDM niste rochite dragute de ocazie. Se potriveau pentru gravide pentru ca erau largi imediat de sub sani.

20+

Multumesc pentru pont Zizou, o sa trec sa ma uit urgent ca timpul trece cam repede

27+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

fetelor, multumesc mult pt sfaturile legate de par .
l-am prins in coada. o sa il piaptan in fiecare dimineata si apoi o sa il prind. iar de spalat, macar la 10 zile o sa il spal si o sa ii dau si eu cu o masca. balsamul, intr-adevar, pare slab.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Buna fetelor, bine ati revenit din scurta vacanta :)

Delia, toate gandurile noastre bune sunt la tine .

Laura, eu am fost ieri prin Afi si am intrat pe la Rococo. Am vazut ceva rochite dragute, mai de ocazie, cam in jur de 130 ron. Eu mi-am luat 2 tricouase de la waikiki, ca mi s-au parut f decente la pret si vesele.

28 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Hristos a inviat !

Ne-am petrecut sarbatorile cu familia, atmosfera linistita. Mi-am luat o saptamana concediu , momentan lancezesc ca vremea asta nu ma inspira decat la somn ( ploua cu galeata ).
Maine am programare la eco, mi-am facut analizele si din nou am infectie urinara , a doua in sarcina asta .
In rest suntem bine, crestem; am cam mancat zilele astea ( nu mult, doar ciugulit dar cam des si cam multe prajituri ) si mi-e cam frica acum sa ma cantaresc ; nu sunt pregatita pentru surprize neplacute cel putin xilele astea.
Mi-a aparut un nodul pe glanda tiroida si am fost cam stresata in ultimele 2-3 saptamani; din fericire analizele hormonale au iesit ok iar la ecografie s-a vazut nodulul, dar este inactiv si nu am nevoie de tratament; acum trebuie tinut sub observatie. Partea proasta e ca habar nu am daca il am de mult sau a aparut in cursul sarcinii; l-a remarcat colegul meu si m-a intrebat daca am probleme cu glanda tiroida si am ramas cam socata, eu nu observasem nimic si nici nu aveam nici un simptom aiurea ( ca sa vezi cu cata atentie imi observ eu corpul, vad altii mai bine lucrurile iesite din tipar decat mine ).

Sper ca ati avut parte de sarbatori frumoase asa cum v-ati dorit !
pe toate !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 29+ ( AMR 10 sapt )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Delia : imi pare tare rau, nu stiu ce altceva as putea sa mai spun ! Mi s-a ridicat parul de pe mine cand am citit , ma rog din suflet pentru voi .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 29+ ( AMR 10 sapt )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput