Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 5
melaniatud spune:
Hristos a inviat! Am revenit si eu pe forum dupa o lunga absenta...motivata insa ....in sfarsit ne-am terminat casa si ne-am mutat. Tudorel a crescut fruomos, este la fel de nazdravan si energic. Vad ca au mai aparut fratiori si surioare! Felicitari mamicilor, poate daca eram mai activa pe forum ma molipseam si eu!
Annisia spune:
Buna dimineata motatelor!!! Bine ai revenit Melania! Baga si tu detalii. Ai aruncat pastila si ai fugit. Cum e casa, ce face Tudorica fara frica, ce freza uschita mai ai??? Pai ce e aia: am venit, sunt bine, pa?!
Acum tre' sa dau din casa. M-am intalnit aseara, pe la 10, cu doua fete frumoase (persoane importante, nu spui cine), ”gateau” ceva de la ... aaa, cum ii zice?, Real. Am vorbit noi scurt de o intalneala de primavara, la un gratarel. Mmmmm, papa bun. Numai ca eu am o vorba cu voi. Pe langa faptul ca tot vad la tv, mi s-a intamplat si mie la unul dintre catei: capusele. Zau ca nu e de gluma cu ele. Am si un prieten de familie care a ajuns leguma de la o scarboasa din asta. Am inteles ca sunt zone unde au dat cu insecticide impotriva lor, dar nu stiu daca sunt zonele unde se poate amenaja gratarul. Stiti cumva un loc unde e mai safe?
Ma gandesc ca ar fi mai greu sa ne organizam cateva sa iesim din Bucuresti (un munte, o mare, o maslina). Din partea mea, e toata deschiderea. Dar macar pe undeva pe aici. Asta ca sa facem intalneala de primavara, totusi, sa nu ne prinda vara sau chiar ziua papanasilor... Hihihi...
Cat poate sa coste sa ne vedem la un loc de joaca, spre exemplu? Inchiriem doua ore si stam si noi la un suc. Copiii sunt in legea lor, iar noi, intr-un colt, la masute... Desi mai misto era o iesire la iarba verde. Nu stiu ce sa zic. Veniti si voi cu propuneri si alegem ce e mai ok atat pentru noi, cat si pentru pici. Unde mai pui ca putem sa tragem o cafeleala in Centrul Vechi (spre exemplu), fara papanasii din dotare, doar noi, ca fetele. Hm? E si asta o varianta... Hihihihi... Asteptam oferte, inclusiv provincia!!!!
O zi moasa! Pup!!!
mandarinutza spune:
Buna dimineata!
Annisia, bravo pentru initiative cu intalnirea mamcilor si papansilor. Ca locatie, am putea sa ne intalnim la Ferma Animalelor din Pantelimon, e foarte frumos, cu multe leagane si animale dragute, copiii sigur vor fi in largul lor plus ca este destul loc pentru joaca. Sunt amenajate bancute si mese unde copii pot colora si mamicile pot bea o cafea. Cred ca ar trebui sa propunem o zi de sambata sau duminica dupa 1 mai.
Melania, bine ai revenit! Sa va bucurati de noua casuta!
Annisia spune:
Suna excelent, mai ales ca multe mamici probabil ca nu au fost niciodata acolo. Inclusiv eu. Chiar sunt animale sau e un loc de joaca? E in aer liber? Ia sa caut si eu pe net detalii. Eu sunt pentru Ferma animalelor din Pantelimon!!! Mandarinutza sa traiasca, Mandarinutza sa traiasca, la multi ani!!!!
PS: Update... Vazut pe net. Totul e super ok. Cred ca piticii se vor simti nemaipomenit. Eu zic sa fie in weekend si pentru a putea veni taote fetele cu taticii, dar si pentru ca atunci e deschisa bucataria si probabil ca unii vor dori sa ia pranzul acolo. Vedeti si voi pe site ca dau tarife si tot aranjamentul, inclusiv pozici. Ne-am putea vedea chiar de 1 mai, in zilele alea libere (pentru cine nu pleaca pe ici pe colo)... Hihihihi...
papanash spune:
Buna, fetele cucuietele !
Nu vreti sa va aruncati un oki pe-aici ? mai sunt cateva zile pana la tombola si sunt premii frumoase!
Noi suntem aprox bine,incercam sa descoperim formula magica a custodiei comune. Mai avem de lucru la asta, deocamdata n-am reusit mare lucru.
Va pupez !
( am fost de cateva ori la ferma animalelor si e misto, luati-va peturi goale ca alaturi este ferma de vaci si se vinde lapte la dozator )
..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !
Annisia spune:
Papanashule, pana la urma nu ai rezolvat problemele cu al tau berbant? Pacat. Aveti un copil atat de reusit, de inteligent, de tot ce vrei... Din pacate, nu te pot imbarbata, ca te-as mintii... Iti va fi greu. Va va fi greu tuturor, dar cel mai mult pustiului. Singura parte buna este ca va fi ferit pe viitor de exemplul unei familii neimplinite, cu certuri si neintelegeri.
Nu am priceput de ce tu te-ai exclus din start de la intalneala, de zisesi sa ne luam. Adicatelea tu ce ai de nu vii cu petu la lapte, bre?
Si ca sa fac si o gluma proasta, ca vad ca ne inmultim: propun sa facem odata si o intalnire a mamelor divortate, despartite, parasite, inselate sau inselacioase sau rapuse de sistem... Hahaha... Vai de bipu nostru...
cecilia L spune:
Suna foarte bine o intalnire de primavara, nici noi nu am ajuns la Ferma animalelor...daca este sambata va bazati si pe mine, dar nu cred ca este o idee buna de 1 mai, prea aglomerat si in plus multi vor pleca din Buc....
mandarinutza spune:
Buna seara mamici!
Annisia, Cecilia, ma bucur ca sunteti pentru intalnirea la ferma animalelor, noi am mers destul de des, e foarte dragut, sunt animale multe: ponei, iepurasi, caprite cu iezi, vacute, gaini, rate,etc. Copiii pot harni animalele, le pot mangaia.
Acum ramane sa ne stabilim pentru data. Asteptam sa mai intre mai multe mamici sa vedem cand vor si ele. Stiu ca si Luy vroia o intalnire de primavara.
cecilia L spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandarinutza Buna seara mamici! Annisia, Cecilia, ma bucur ca sunteti pentru intalnirea la ferma animalelor, noi am mers destul de des, e foarte dragut, sunt animale multe: ponei, iepurasi, caprite cu iezi, vacute, gaini, rate,etc. Copiii pot harni animalele, le pot mangaia. Acum ramane sa ne stabilim pentru data. Asteptam sa mai intre mai multe mamici sa vedem cand vor si ele. Stiu ca si Luy vroia o intalnire de primavara. Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si Filip Alexandru 12 07 2010 |
ca sa avem mai mult succes cred ca ar trebui sa facem un anunt pe FB, acolo intra mai multe mamci.......s-a cam mutat gasca pe FB
luy spune:
Buna seara, dragele mele, ma bucur ca s-a sunat mobilizarea pentru o intalnire de primavara
Sa va dau inca un motiv ? Sabina si "mogalnetele" ei cu ochi migdalati vin in Bucuresti si s-ar bucura sa aiba ocazia de a ne revedea