Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Salutari si de la noi!

Suntem bine, Daria se pregateste de serbarea de sfarsit de an. Promit sa pun poze pe e-mailul comun.

David creste, a inceput sa faca propozitii scurte si e foarte dulceee!

Acelasi sentiment al prea-repede trecerii timpului il resimt si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Buna dimineata! Cafea?

Imi trag sufletul dupa o perioada tare aglomerata la serviciu... si sper sa nu gresec cand zic ca s-a terminat - la noi iulie si august, fiind perioada de vacanta, activitatea isi reduce intensitatea.

In schimb au inceput lucrarie pe strazi... si sa nu credeti ca numai in RO se avanseaza foarte lent.Vreme de 3 luni drumul meu spre serviciu e deviat de inchiderea a 2 tuneluri.. asa ca uneori pentru cei 15 km (15-20 min in trafic normal)stau in masina si cate 2 ore jumate'.

Ioana si ea pe ultima suta cu clasa a2a maternelle... si inca nu stim care-i va fi educatoarea anul viitor - aici educatorul se schimba in fiecare an. Oricum, si ea si colegii ei sunt tare mandrii ca la anul o sa fie "cei mai mari din scoala"

A revenit si buni, fericire mare.. asa ca pot sa mai respir si acasa.. Concluzia - sunt deja setata pe jumatate pe mode de vacanta . Asa ca bat campii pe aici, poate se milostiveste vreuna dintre voi sa ma tina si pe mine de vorba

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Buna la toata lumea!!!!!!!
CHiar ca se simte mirods de vacanta.....................
Noi suntem bine, a fost o perioada f aglomerata..., dar vine si concediul.-ne pregatim pt mare si delta:).Imi pare bine ca aud numai lucruri dragute!
Mandarinutza: ce faceti? unde plecati la mre la munte? noi
Alicia: ai niste baieti.....f draguti!!!
Carpatine: bine ca s-au mai linistit apele la job, in ceea ce priveste drumul, sunt sigura ca a fost neplacut.
Teo ce faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Doamna profesoara, sa faci bine sa vii aici in fiecare dimineata, sa faci prezenta !
Ca sa nu iti iesi din mana si sa te simti prea tare in vacanta

Pupam trandafirasul delicat... Tot asa sfioasa este ? Poate o sa prinda mai mult curaj din toamna, cand va fi "cea mai mare"

Pinacolada, mergeti cu baietii in delta ? Suna interesant, sa ne povestesti neaparat care au fost impresiile !

Si noi mai avem putin pana la vacanta, plecam pe 10 iulie. Sper sa nu ne faca figura Maria si sa fie cooperanta, uneori o apuca niste crize cand iesim pe undeva, ca nu ne mai trebuie nimic . Incepe sa se planga ca ea e obosita, ca nu mai poate sa mearga, etc... Prevad ca in concediu mai mult ea va sta in carucior, decat Irina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Va salutam si noi fetele! :) Azi speram sa fie mai racoare ca toata saptamana a fost canicula. Copiii sunt bine, Robert mai are o saptamana de gradinita, Nicole normal...nimic deosebit. Carlotta se ridica la tot ce prinde...mai cade, plange si mergem inainte :D Eu astept sa mergem in tara sa vedem bunicii, si toate neamurile. Sunt 2 ani de cand nu i-am vazut pe majoritatea...:) Va salut si va doresc tuturor vacanta placuta! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Buna dimineata!!!
LUY- dam mergem la Sulina......Am fost si anul trecut, e f frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Miros de vacanta .....am intrat sa vad ce mai faceti, dar la ce liniste este aici banuiesc ca toata lumea este bine.

La noi toate bune, Cristi dupa serbare a plecat la bunici, nici nu mai vrea sa auda de noi, avem "interdictie" sa mergem la el saptamana aceasta....asa ca stam cumintei acasa. Eu mai am pana pe 13 iulie, apoi intru in concediu...abia astept, pe 14 plecam la Mamaia, pentru 7 nopti, apoi la Baia Mare si la sfarsitul lui august, inceput de sept o saptamana in Grecia(la o nunta).

In rest ce sa va spun, mi-am gasit job...nu este chiar ce vreau eu, dar mai am timp de gandire pana in sept...este o decizie grea,trebuie sa ma hotarasc, ma sa gandesc exact ce vreu si ce prioritati am .....mai ales ca,pentru Cristi ar fi cateva schimbari, probabil gradinita si/sau sa gasesc pe cineva sa-l duca si sa-l ia de la gradi...sunt multe de luat in considerare, timp-copil-financiar...

si vacanta placuta celor care pleaca curand in concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Oare va mai aduceti aminte de noi...? Vad ca multe papanase au deja al doilea bebe, super felicitari.
Am citit de un trandafiras belgian curajos , o Mirunica mare si smechera, incerc sa recuperez.
Am citit ca multe din papanasele junioare sunt incantate de lip gloss..si alte sclipiciuri. Si noi suntem super interesate de make-up, lacuri de unghii, rujuri si mult sclipici.

Vacante placute si relaxante,
Dana si gasca vesela: Martijn si Hannah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Buna si de la noi!

Dantje eu imi amintesc de tine Ce-ti mai fac micutii olandezi?

Si noi am intrat intr-o scurta vacanta si speram sa intre cat mai multi!

Luy unde mergti la mare pe 10 iulie Noi mergem in Eforie...Poate ne intalnim intr-o seara!?

Mergem cateva zile la munte si apoi la mare. Vlad abia asteapta! Acum 2 seri m-a asteptat cu un desen foarte sugestiv. Toti trei escaladam un munte imens spre mare. Eu conduceam grupul!

Au crescut asa mari si au atata energie!!!!

Pupici de la noi!

PS Sper sa-l prinda un pic soarele si fara pete! Are genunchii ciuruiti de vanatai si zgarieturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Doamnelor, va salut!

Cum suportati vremurile incinse?

A venit si pe la noi vacanta, se "simte" pe strazi... ajung si eu la serviciu intr-un inerval de timp decent. Soarele ne-a zambit si el cateva zile la rand.. insa se pare ca urmatoarea saptaman are treaba prin alte parti.. revenim la program standard belgian: ploaie. Nu ma plang, se asorteaza cu mersul la serviciu

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput