Streptococ beta hemolitic

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Nu-i musai sa fie strep. Dar, pt linistea ta singurul mod de a afla e sa mergi la doc de familie sa ceri sa va faca exudat. Si iti spune daca da daca nu si daca face si antibiograma afla la ce e sensibil si la ce e rezistent.

Acasa ne tratau pe toti cand iesea strep vreunui pitic, aici doar pe inculpat si numa' dac afacea febra dureri in gat etc. Daca nu, nu se leaga la cap. Am experimentat iarna asta.

Antibioticul e cel care omoara streptococul. Antitermicul doar reduce febra - simptom.

vezi ca ma pricep si la medicina?

Sa alegi îndoiala ca filozofie a vietii e ca si cum ai alege nemiscarea ca mijloc de transport. (YM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana71

Ary_v, si el a trecut cu bine peste episodul cu streptococul. Atunci, in ianuarie, 2 zile de febra mare......si apoi ok. A mai facut o viroza pe la mijlocul lui martie,cu nas curgator si tuse, fara febra si cu tonus bun.....dar mai mult de jumatate din clasa au fost virusati in perioada aia. D-asta mi se pare si mie cam aiurea sa-l bombardez cu antiobitice cand el nu are nicio manifestare. Mai ales ca am mai patit-o odata din cauza antibioticelor in exces. Sa-mi zici si mie, te rog, cum va iesi exudatul dupa Zinat. Aslo i-ai facut? Si eu banui ca-i vreun focar prin clasa...si daca e asa, mi se pare cam lupta cu morile de vant...cu antibiotice astea.

Nu i-am facut nimic acum, nici o analiza. I-am facut anul trecut cand a avut scarlatina, aslo era in limite normale.
Stiu ca se poate trata si homeopat, ca intreba cineva, dar noi nu am incercat. Acum am inceput cu bowen, sa vedem cum merge si prin mai o sa ii repet exudatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dorsilia

homeopat se poate trata oare?

Exista remediul Streptococcinum b-hem. Medicul homeopat la care am mers cu fiica mea i l-a prescris, pentru ca avem "istoric" bogat.

Mergi la inceput