Copilutzule,sar'na de informatie.Am o intrebare: Cum se poate observa acest polip? Eu am facut ecografii de tot felul si nimeni n-a vazut nimic de genul asta. Acelashi domn Niculescu mi-a spus ca sunt ok desi nu mi-a dat o explicatzie clara pt care am lunar astfel de sangerari.
Mersi
Morgan,
Si eu am avut un polip endometrial de care am scapat tot prin chiuretaj biopsic. Am facut o eco transvaginala la Medsana cu Herghelegiu. Polipul era foarte mic, eu nu aveam sangerari. L-a descoperit la un control de rutina. Se pare ca acestia se formeaza datorita unui dezechilibru hormonal, exces de estradiol.
Furnicutza
BUNA DRAGALASELOR!
Morgan,
Dr.Niculescu nu a stiut ce am pana nu a facut chiuretajul biopsic.La eco. nu s-a vazut nimic.Cum ti-am mai zis m-a internat ptr. cu totul alta analiza,dar daca am ajuns pe "masa" si la examinare am sangerat ,s-a zbarlit la mine dr.Niculescu ca l-am mintit,eu incercam sa-i explic, ca asa sunt de un an,--el tipa,eu plangeam--si pana la urma tot el a zis"daca tot am ajuns aici, hai sa-i facem chiuretaj biopsic sa vedem ce se intampla cu"plangacioasa".Norocul meu ca i sa facut miluta de mine, ptr. ca dr.Niculescu nu face chiuretaje.
In rest este un om,un dr. SUPER.
VA PUPACESC!
SANATATE MAXIMA!
DOINA