LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***417***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Bianca nu stiu ce sfat sa-ti dau sper doar ca sa puteti comunica apoi sa alegi calea corecta pentru voi si copilul vostru.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

singurul plan pe care il vad in momentul de fata este sa profit de weekendul ce e in fata noastra. eventual sa il duc pe Vladimir la mama o noapte si sa profit de timpul petrecut impreuna.

O idee perfecta ! creeaza tu ambianta potrivita pt discutie, arata-te dornica de indreptarea situatiei si de aflare a cauzelor mai ales, cum spuneai tu concret in timp si spatiu

Sunt convinsa ca o sa treceti si peste asta

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mai Bianca, daca pe tine te intreaba cineva in ce momen din timp si spatiu s-a schimbat relatia intre voi, tu poti raspunde?
Eu nu as putea. Am fost si eu intrebata.
Si atunci, el de ce ar putea...?
Atitudinea "nu mai pot, nu mai vreau, nu ma mai intereseaza" nu este una constructiva si nici menita sa imbunatateasca lucrurile intre voi.
Gindeste-te cit ai fost tu plecata in ultimele 2 luni - motiv de job, da, dar bottom line, tu ai fost plecata, baietii au trebuit sa se descurce, singuri sau cu mama ta - poate a perceput asta ca pe "tu ai avut partea ta de vacanta, acum e rindul meu"
Poate considera ca relatia voastra s-a racit. Sau ca viata voastra a devenit ..prea monotona. Fata de cum era.
Nu stiu cit de schimbat a fost programul vostru in astia 3 ani de zile, fata de cum era; al nostru a fost schimbat la 180 de grade, iar acum, cind am stabilit ca o seara pe saptamina e a noastra, ni se pare ca am "scapat de acasa", sintem mai rau decit studentii in anul I de camin. Si de fapt nici nu facem mare scofala, fata de ce vieti duceam inainte de Ilinca.

Si apoi nu stiu care e stilul care tzine la tine si la barbatul tau. La mine merge cu pisiceala, alintateala, tors, suflat in bors...stiu eu pe cineva (un barbat :D) care s-ar simti ...adorat... daca i-ar "promite" nevasta o nuia la kur si doua linii la palma (metaforic vorbind). Poate vrea bagat in seama...praise the lord , voi stitice functioneaza la voi...

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Of, tu esti amarita de-a binelea :(
Du-l pe Vladimir si iesiti la baut. Dar stii cum? Ca in vremurile bune :)). Plimbati-va de la o crishma la alta, ca sa aveti si timp de respiro si discutii :)), reeditati o iesire ca pe vremea ante-Vladimir, cu orice faceati voi pe atunci...jucati-va de-a "suntem iar mici si fara griji si facem ce vrea muschiul nostru"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

pt orice provocare(blanda , pisiceasca sau dura- "ia zii ce te doare exact") iti treb CURAJ. e CLAR CA nu-ti convine, ca nu mai poti, asa ca orice ar fi ia-ti inima in dinti si dc duci copilul, stii tu sa te apropii si sa gasesti calea spre gandurile lui. nu neaparat la vb grele, poate ca nu vrea sa fie tocat, asa ca treb sa-l iei cu binisorul. Ori zice din prima ca e plictisit, dar de fapt si el vrea sa fie ca inainte sau ma rog, sa nu mai fie monotonie; ori asteapta sa-l bibilesti. tu stii ce gen e el.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Mai Bianca, daca pe tine te intreaba cineva in ce momen din timp si spatiu s-a schimbat relatia intre voi, tu poti raspunde?
Eu nu as putea. Am fost si eu intrebata.
Si atunci, el de ce ar putea...?
Atitudinea "nu mai pot, nu mai vreau, nu ma mai intereseaza" nu este una constructiva si nici menita sa imbunatateasca lucrurile intre voi.
Gindeste-te cit ai fost tu plecata in ultimele 2 luni - motiv de job, da, dar bottom line, tu ai fost plecata, baietii au trebuit sa se descurce, singuri sau cu mama ta - poate a perceput asta ca pe "tu ai avut partea ta de vacanta, acum e rindul meu"
Poate considera ca relatia voastra s-a racit. Sau ca viata voastra a devenit ..prea monotona. Fata de cum era.
Nu stiu cit de schimbat a fost programul vostru in astia 3 ani de zile, fata de cum era; al nostru a fost schimbat la 180 de grade, iar acum, cind am stabilit ca o seara pe saptamina e a noastra, ni se pare ca am "scapat de acasa", sintem mai rau decit studentii in anul I de camin. Si de fapt nici nu facem mare scofala, fata de ce vieti duceam inainte de Ilinca.

Si apoi nu stiu care e stilul care tzine la tine si la barbatul tau. La mine merge cu pisiceala, alintateala, tors, suflat in bors...stiu eu pe cineva (un barbat :D) care s-ar simti ...adorat... daca i-ar "promite" nevasta o nuia la kur si doua linii la palma (metaforic vorbind). Poate vrea bagat in seama...praise the lord , voi stitice functioneaza la voi...

Bineinteles ca nu pot raspunde cand a fost T0. Totul s-a produs in timp.

ca sa fac haz de necaz: slava domnului, de voie, de nevoie mai avem viata sexuala.

Si eu m-am gandit la faza ca plecarile mele in tari straine au avut o contributie la indesirea iesirilor lui. Si clar asta s-a intamplat. Si ma gandesc ca exact asa percepe situatia: io cu vacanta mea, acu si el cu a lui.

E greu, e foarte greu si trebuie sa raman diplomata si sa fiu la fel de curvistina la creier ca si pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Mai Pisigri , tu ma faci tare curioasa

La noi daca stau bine si ma gandesc nu s-a schimbat mare lucru, in afara de disponibilitatea de iesit la ore tarzii, ceea ce la drept vorbind nu faceam nici inainte prea des, amanarea unor proiecte ''fierbinti'' pe mai tarziu cand se culca copilul daca nu adormim noi inainte, plimbatul in voie prin magazine sau alte maruntisuri din acestea
Chiar saptamana trecuta ziceau colegii mei sa mergem la Praga in luna mai cu autocarul si Pisi deja le explica ca noi venim cu masina pt ca vine si Ada , deocamdata ne e greu sa plecam fara ea

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Imi cer scuze ca am pus aceasta problema in discutie. Dar eu ma framant de ceva timp si inca nu am gasit solutia. M-am gandit ca pot primi niste, nu neaparat sfaturi, dar idei de abordare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

La capitolul spaga, nici eu nu suport sa dau, parca mi-e rusine, desi stiu ca nu se supara nimeni. Eu nu blamez neaparat doctorii/oamenii care accepta spaga, pt ca este adevarat ca salariile sunt f mici, ii blamez in schimb pe cei care conditioneaza actul medical sau serviciul facut de aceasta spaga/atentie. Nu pot sa il mai consider medic, profesor, etc. pe cel care nu isi face meseria la fel si in afata celui care i-a dat bani si in fata celui care nu i-a dat nimic.

BIANCA, si noi trecem printr-o perioada nasoala, nu pt ca ar sta el la baute seara, ci pt ca pica (picam defapt ca nici eu nu sunt departe) lat seara, dimineata se trezeste tarziu si nu mai stie pe ce sa puna mana, e mereu obosit si lipsit de chef, am ajuns sa nu mai comunicam, sa nu mai petrecem timp deloc unul cu altul, totul se rezuma la Ana, dereticat prin casa, cumparaturi si somn. Voi lua insa exemplul cu o seara doar a noastra, sper sa nu o dormim, ca s-a mai intamplat
Nu prea stiu ce sfat sa iti dau, decat sa ai rabdare, sa incerci sa mai vorbesti cu el, eu zic ca e doar o etapa. Te imbratisez de incurajare

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Bianca, m-a busit risul citind mesajul tau cu si despre "curvistina la creier". Adevarul e ca daca imi amintesc cum te autodescriai, mi-e cam mila de Robert daca te superi pe el de-a binelea
Nu stiu daca tii minte reactia ta spontana cu "Cu.vo!"; la mine/noi a ramas de legenda:))))) Exact de faza aia mi-am adus aminte citind ce ai scris.
Nu te scuza ca ai adus vorba, ne scuzam noi ca nu ne pricepem la sfaturi. Da' am un feeling ca nici nu vrei sa deschizi subiect la "in unul sau in doi" sau pe la "Cabinetul psi" sa te pisicanalizeze niste pricepute :)
Iti spun eu dinainte sfatul de la In 1 sau 2:
- lasat copilu
- mers la restaurant
- plecat in we
- cina romantica acasa, cu luminari si cu pampon roz pe kur.

PS sper ca nu te superi

Mergi la inceput