LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***417***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

MICSUNICA

Sa fii sanatoasa fetita frumoasa si cocheta !!
Gianina, o ploaie de pupici si pt tine, sa aveti o zi minunata

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

La multi ani si de la noi !!!!!

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata! Vin si eu la cafea, ca eu nici post, nici spovedit.....

Eu azi stau acasa, acum astept sa fiarba ouale sa ne apucam de vopsit ca ieri n-am mai apucat. Dupa ma pregatesc sa fac si eu pascute, si cu asta termin pregatirile de Paste si putem iesi linistite la plimbare in parc Maine m-am programat la unghii si coafat, asa ca o bifez si pe asta

Dodo, frumoasa palariuta si modela
Gaza, si eu simt ca am fetita mare si-s tare mandra de ea
Floric, eu inca aplaud
Ina, frumoasa zi ati avut ieri
Deni si Pisigri spor la miel
fetele care sunt in pasa buna
Novus, dar ce harnicuta ai fost si tu ieri
Anaan, uitai sa te felicit dna doctor

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

E o vreme asa de frumoasa, de-mi vine sa ma mut in parc!

Gaza, stai linistita, nu cred ca este cineva pe aici care sa considere laudele aduse Gazulinei drept unele nejustificate. Sentimentul pe care tu l-ai descris il traim toate: imi place tare mult varsta asta a copiilor nostri si ma bucur de farmecul ei clipa de clipa, sperand ca toate mamele fac la fel, nu doar cele de pe forumul nostru.

Prajitura mi-a iesit. Eu nu tin post si nici nu ma spovedesc din convingerea, pe care au formulat-o si alte fete, ca ar trebui sa ma defineasca faptele si gandurile mele din fiecare zi, nu niste restrictii pe care mi le impun intr-un anumit context. Nu neg insa ca, pentru unii oameni, aceste practici aduc o stare de purificare, ce-i face sa fie cu adevarat mai buni.

Mergi la inceput

Floric, aplauze furtunoase!(Off topic: fetelor mai de varsta mea, va mai aduceti aminte cand erau redate lucrarile congresului X, Y sau Z prin ziarele comuniste si, dupa fiecare cuvantare/fragment de cuvantare a conducatorului iubit se preciza: aplauze furtunoase. Floric, off topicul nu inseamna ca-ti ironizez eforturile,dimpotriva le apreciez, dar asta mi-a venit in minte...ce ti-e si cu memoria asta!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Prajitura mi-a iesit.

Asteptam reteta si degustarea desigur

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Novus, uite asta e reteta, foarte simpla si cu poze, ca eu de-astea caut: http://savalaura.blogspot.com/2010/09/prajitura-greceasca-cu-sirop-din-foi-de.html Prajitura e racoritoare, noua ne place foarte mult(eu o fac cu sirop de lamaie). Cat despre degustat, haideti ca va astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

mandra mea e ragusita spre mutenie....si asa se necajeste caci cu greu am convins-o sa numai tipe caci isi va pierde de tot glasul.Aseara a facut si o alergie(cred eu ca a fost)...astept pe Mada sa ma lamureasca a inceput pe articulatii la glezne apoi s-a ridicat pe picioare ;apoi la maini tot cu articulatii pana aproape de umeri.Arata de parca era "urzicata" am data cu o lotiune mentolata ,mixtura de mentol si oxid de zinc si 2,5ml de claritine si incet incet nu au mai aparut.Pe corp nu a fost deloc... .Dimineata a disparut de tot in schimb e f ragusita.Si din ce-mi amintesc si aceasta laringita poate fi semn al unor alergii.
Mada de aceea te deranjasem...cand poti,daca poti din ce ti-am scris ...lamureste-ma.pls

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Salutam!

Eu is in urbea Gura Humorului. M. a avut niste probleme si vine maine, asa ca azi am calatorit singura cu piticul - o premiera pt mine, 7 h de tren si o valiza cat mine. Dar s-au gasit domni simpatici care sa mi-o urce/coboare din tren

Salutam urbea!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Floric, mi-s rosii miinile de la atita aplaudat! Multumita? Felicitari!!!

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Multumesc, multumesc.

Bisul il voi avea joi, cand voi executa 2 bucati pentru Pastele Blajinilor.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

mandra mea e ragusita spre mutenie....si asa se necajeste caci cu greu am convins-o sa numai tipe caci isi va pierde de tot glasul.Aseara a facut si o alergie(cred eu ca a fost)...astept pe Mada sa ma lamureasca a inceput pe articulatii la glezne apoi s-a ridicat pe picioare ;apoi la maini tot cu articulatii pana aproape de umeri.Arata de parca era "urzicata" am data cu o lotiune mentolata ,mixtura de mentol si oxid de zinc si 2,5ml de claritine si incet incet nu au mai aparut.Pe corp nu a fost deloc... .Dimineata a disparut de tot in schimb e f ragusita.Si din ce-mi amintesc si aceasta laringita poate fi semn al unor alergii.
Mada de aceea te deranjasem...cand poti,daca poti din ce ti-am scris ...lamureste-ma.pls

Dodo, imi pare rau, dar asa pe descriere nu pot sa te "lamuresc", cel mai bine ar fi sa fie vazuta de un doctor, e drept ca acum nu mai gasesti decat medicul de garda, si ala amarat ca in loc sa-si termine pregatirile de Paste, a cazut magareatza pe el....

Persoanele de fata NU se exclud!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput