LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***417***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La Multi Ani, Micshunica!Mami

Floricfelicitari,painea de casa imi iese de se bat pe ea..dar cozonaci n-am incercat de f mult cand au fost ..cum mie nu mi-au placut

Gazaam citit cum citesc mereu,cu drag despre voi si minunea voastra.Am citit de 2 ori ...caci am avut impresia ca o descriai pe Isabella...care face tot "sindula" mai putin nasturii inchis/deschis,ii iese accidental...aaa a mea mai exerseaza legatul siretului,incearca sa faca fundita.Caci scaiul si fermoarul de mult nu mai au nici o taina pentru ea.Inclusiv la hainute isi inchide singura fermoarul..si cand zic singura,apoi singura fixeaza capetele si tot ce trebuie.

Mada eu te-am deranjat aseara...sa-mi confirmi o "ceva"

Multumesc pentru aprecierile la adresa zanucii mele,cu palarie sau fara

O zi minunata va doresc si numai bine!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Si eu am fost azi cu Ian in satul natal al mamei mele (si paradisul copilariei mele) sa luam miel. Eram de o virsta cu Ian cind a inceput bunica sa ma creasca
Casa bunicilor e goala. Curtea, alta data animata, goala. Fintina, cu apa murdara. Acareturile parasite, Mi-am adus aminte de vremurile bune cind Mama Tie era acolo Stapina si tinea o "casa" intreaga. Nu mai intru in detalii. Va spun doar ca am luat miel si Ian a fost mega-ultra-fericit. Am fost la o vecina sa vedem gainile, s-a jucat cu mitze, ciini, a vazut cai, a cules papadii cu Fira, de care v-am povestit deja , am fost in sat sa luam inghetata, a calcat intr-o baltoaca dina aia verde si mi-a spus ca...el face un kk mai mare ca si kk de vaca

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Frumos. De aici ti se trage tie si poza de pe FB...superba si aia !

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

'mneatza tufete!

Io beau cafea si azi ca sint o pacatoasa Chiar ieri ma certa socru' ca nu merg la spovedit. I-am spus ca decit sa mergi la spovedit si dupa aceea sa bati din gura si sa enervezi omu', mai bine esti "de treaba", nu faci rau nimanui si nu mergi la nici un spovedit. Mi-a zis ca "de' amu' esti batrina si tu, tre' sa intelegi ca fara lucrurile astea, nu realizezi nimic in viata"...

Floric, mi-s rosii miinile de la atita aplaudat! Multumita? Felicitari!!!

Novus, "pasca" mea e o...placinta care week-endul asta se numeste "pasca"

"umplutura" e facuta din:
-brinza de vaci
-telemea nesarata
-oua
-stafide
-zahar
-coaja de portocala rasa (poti pune, daca nu nu, coaja de lamiie sau esenta rom)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

anaan, super v-ati distrat tu si aneiu

monn, tu esti pe-o gura de rai acolo

Mergi la inceput

Micshinica, LA MULTI ANI voiosi!
Gianina, sa-ti traiasca minunea frumoasa! LA MULTI ANI si tie.

Mergi la inceput

Gaza, imi place la max' "wow"-ul din sufletul tau mamicesc pentru ca il cunosc atit de bine!

Dna doctor Anaan, eu ma bucur mai mult pentru unghiile inrosite decit pentru prajitura sa nu te superi pe mine, da? Dar ma bucur ca ti-a iesit si asta. Sa o mincati voiosi.

Monn, sper ca esti rasfatata la socri si ca te odihnesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

La multi ani, Micshunico !!!

Monn...cum e vremea?:)

Floric, felicitari !

Gazo...tie si lui Dodo nici nu stiu ce sa va mai spun, cu asa fete descurcarete si independente! De trancanit, trancaneste si a mea, dar decit sa o lasi sa se imbrace/dezbrace, mai bine o injur si mie imi trag o pereche de palme :)))) nu are nici o intentie. Ba da, pardon, scoate papucii de casa si sosetele singura, si daca e bine dispusa se si descalta singura.....

Gianina, am uitat sa iti raspund, ciine si pat arata asa: 3 seri a adormit in patul ei, eu citind cu ea in camera, si s-a trezit la miezul noptii pt pipi si pt "mai bine dormim la tine in pat, mami". La prinz cu bona a dormit la ea in pat fara discutii si comentarii. De 3 nopti nu mai doarme deloc la ea in pat....iar eu nu insist ca mi-e tare drag cu ea alaturi. Tati inca nu comenteaza, dar stiu ca nu-i convine :)

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

La noi e o vreme minunata asa ca buna dispozitia e la ea acasa, toata lumea e in frenezia cumparaturilor si pregatirilor de Paste , e o agitatie in tot orasul, am fost dimineata in piata, era plin de lume

Gaza, ma bucur ca sunteti bine , fericiti si impliniti ! Gazulina descurcareata

Floric, felicitari pt ''succesuri'' ! si pofta buna !!
La noi mama e experta si la cozonaci

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

MICSUNICA

Sa fii sanatoasa fetita frumoasa si cocheta !!
Gianina, o ploaie de pupici si pt tine, sa aveti o zi minunata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Io beau cafea si azi ca sint o pacatoasa Chiar ieri ma certa socru' ca nu merg la spovedit. I-am spus ca decit sa mergi la spovedit si dupa aceea sa bati din gura si sa enervezi omu', mai bine esti "de treaba", nu faci rau nimanui si nu mergi la nici un spovedit. Mi-a zis ca "de' amu' esti batrina si tu, tre' sa intelegi ca fara lucrurile astea, nu realizezi nimic in viata"...

Cafea si eu beau , am renuntat doar la micul dejun
Cat despre spovedit, subscriu la parerea ta, mai bine curat la suflet si cu ganduri bune decat sa mergi la biserica si toate ritualurile de rigoare doar pt ca asa se face si in rest sa faci tot felul de rautacisme

Mergi la inceput