LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***417***
Raspunsuri - Pagina 14

inapreda spune:
Hola a tutti!
Floric, tare buna cafeaua in dimineata asta; mai ai?
Ian se scalda in dush, eu as mai dormi vreo 2 ore Azi ar trebui sa fac baia si sint "in grafic" si eu cu curatenia.
Nu am chef de Sarbatorile astea; atita atita-vura pentru...ce?
O zi faina tuturor

bebe_shtrumf spune:
Neatza!
ceai de fructe de padure cu praji de post e o pacaleala buna, insa astept cafeaua, ce sa fac.
Monvas-m-ai dat gata cu divortul!!!!!!nu se poate asa ceva!!!!!!!! chiar ca te obsedeaza una ca asta.
Asta-vara tin minte cu albina care a intepat-o pe Arid e oki, si ne-a internat dr pt branula si sa o tina sub observatie sa vada cum reactioneaza la hidrocortizon, asistenta de sus de la saloane nu voia sa ne primeasca, desi aveam fisa de la dr de gardamai ca ne da pe usa afara
, deci ea era peste dr peste tot, ea decidea, ce sa mai. Plus ca i-a facut varza veele, ii pica acul ep jos, iar ea era ingrijorata si tipa s-o tin mai bine de picioare, ca fi-mea i-a murdarit halatul, tot dand din piciioare-noroc ca cealalta asistenta mai tinerica a intervenit
offffffffff.
A trecut, si chiar e trist ca astfel de practici inca exista, plus ca am o prietena insaricnata cu bb2 si are probleme in sarcina, ii era foarte rau de la un trat dat aiurea, acum gata a schimbat medicul, desi cu primul a nascut prima fetita. Este ff dezamagita, desi era convinsa ca e dr ff ok.
Ramona sanatate multa si sa-ti iasa bine analizele.
Bianca- sexul rules! eu zic ca asta e rezolvareaaaaa!-glumesc.
azi avem in meniu: ridichii rosii, salata de vinete si covrigei de Buzau.www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Dodo-pui spune:
tufete
las si eu cafa
Zanuca mea a manca aseara pana i s-a facut rau...pe la ora 1 a vomat si de la 1,30 pana la 3,30 s-a jucat si ras ...iar eu ....eu
Acum ,s-a trezit de o ora si-i plina de viata...
In rest nik nou sub soare. all
ps:nu-mi permite altfel...momentan
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

bebe_shtrumf spune:
fi-mea iar a vomat de la flegma aia de dimineata, tuseste ca-n codru
a mai intrat si un stud bolnav de leucemieazi nu mai sunt buna de nimik.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Ilinca_M. spune:
Sa speram ca azi va fi o zi mai frumoasa!
Tufete, dupa doar 2 zile de regim altfel ma simt, altfel arat si parca altfel stau hainele pe mine, offf, de ce nu m-am mobilizat io mai repede? Iarna asta imi fleoshcaie toate bunele intentii!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Gianina34 spune:
buna dimineata,
vin si eu la cafea, ceai, praji (fie ea si de post)
uitasem de subiectul cu spagile - eu una doar la doctori ce am prestat dar decand am venit in bucuresti am preferat sa gasesc in sistemul privat (clinica+spital) tot ce avem nevoie; de atatia ani platesc doar consultatiile, investigatiile sau spitalizarile, dupa caz, si doar atat
aaa... dupa ce am nascut, am dus un tort mare doctorului care m-a urmarit toata sarcina (si m-a si "insarcinat" dealtfel)si asistentelor care m-au ajutat de fiecare data si mi-au fost aproape, si asta pentru ca asa am simtit eu
in alta ordine de idei, am vazut ca astazi micshu are in meniu drob din ficat de pui, cozonac si oua rosii
si tot fara nici o legatura - am observat ca decand ii dau sucuri de legume dimineata nu-mi mai spune seara ca o doare stomacul (desi suntem inca pe antibiotic si stau cu sufletul la gura)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebe_shtrumf fi-mea iar a vomat de la flegma aia de dimineata, tuseste ca-n codru ![]() |
stiam eu ca mai aveam ceva de spus ieri

ce functioneaza la noi in astfel de cazuri: culcatul toata noaptea pe o perna mare astfel incat secretiile sa se scurga, sa nu se acumuleze in gat ca altfel la trezire, cand se ridica vomita instant
si, cel mai important, fluidificarea secretiile; cu cat sunt mai fascoase cu atat sunt sanse mai mari sa vomite
asta o rezolvam cu cresterea umiditatii + picaturi de pin, eucalipt si cimbru, ceai de cimbru

avem 3 anisori

Gianina34 spune:
bebe- mi-am mai amintit ceva:
de la proaspata mea experienta cu bronsita, pot spune ca dupa prima tura de aerosoli cu flexotide mi-a trecut "rosu'n gat" - seara am facut aerosolii iar dimineata nu mai aveam absolut nici o problema cui gatul,
iar, cand am facut aerosoli cu fluimucil, iarasi parca mi s-au luat cu mana toate secretiile de prin plamani - am tusit atunci vre-o 5-10 minute intensiv si... gata (bine, ca am ramas cu o tuse reziduala cu care mai combat si astazi, e alt aspect)
concluzia: nu stiu cu ce faceti aerosoli, dar cred ca poti sa ai in vedere si fluimucilul asta (sau acc)
avem 3 anisori

denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Nici la mine nu merge cu raceala si indiferenta, mai foloseam metoda asta la inceputurile relatiei ca sa se simta Pisi vanator ![]() |

Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

pisigri spune:
Vai de capul nostru, cu asa vinatori, tot in noi e baza, sa ne impiedicam...
Eu m-am distrat de dimineata cu Pisigri, pe care se pare ca a tavalit-o o masina duminica, luni a gasit-o bunica-mea si abia ieri mi-a zis ca nu e bine. Ma rog, oase rupte n-are, hemoragie interna evident nu are d evreme ce mai traieste, dar desigur, alti bani alta distractie. Mai mult alta distractie, ca bani nu am avut de unde sa dau, am consultat-o si pozat-o "pe caiet"....
Trag sperante mari sa fac si eu un drob de pui, cheesecake, sa imi iasa un cozonac la masina de piine si o pasca de mintina, fara aluat :))))
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)