LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***417***
Raspunsuri - Pagina 10

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexAndra_81 off topic total ![]() cine are dvd portabil? vreau sa iau unul pt masina, pt drumuri mai lungi si nu stiu la care sa ma opresc ![]() ![]() Amalia |
Pisik-ii stiu ca au, la un moment dat am facut si noi un studiu de piata in urma caruia ne-au luat un mini laptop pana la urma si bine am facut pt ca pe masina de obicei adoarme si apoi citim, pt vizionari scurte e bun si asta plus ca-l folosim si ca laptop acasa
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Gianina34 spune:
buna dragelor,
vin cu o cafea proaspata (ca am planuri mari in noaptea asta) si dau cu draga inima la toata lumea
am avut o zi tare frumoasa ieri
desi stia ca vine mica sirena, acunci cand a intrat cu tortul in brate, cu lumanarea aprinsa, s-a emotionat atat de tare de nu mai stia ce sa spuna draga-mea-draga
la gradi a fost tare bine, la restaurant, mai mult decat multumitor
am comandat piept de pui la gratar cu cartofi la cuptor cu rozmarin; paste de casa cu sos de branzeturi si pizza quatro formaggi
iar balerina mea a mancat asa: piept de pui cu jumatati de fundite (ca forma asta am cerut-o) tavalite prin sosul de branza iar la urma jumatatea exterioara din feliile de pizza
iar la sfarsit cand sa plecam a spus ca-i e foame si mai vrea mancare
deci am trait sa o vad si pe asta
inapreda - eu acum ii fac suc cu un aparat cumparat cred ca acum 20 de ani iar ceea ce ma atrage la el e ca toate partile coponente cu care vine in contact sucul, sunt din plastic (cand sunt componente din metal oxideaza muuult mai repede)
doamna doctor anaan - ai tot respectul meu
bianca - tocmai pentru ca va cunosc cat de cat pe amandoi, nu pot decat sa va tin pumnii stransi-stransi si sa te pupacesc innestire
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

novus spune:
Si eu off-topic dar vreau sa radeti si voi: intru azi intr-un magazin nou deschis care parea interesant de afara, ma lamuresc rapid ca e vorba de un fel de outlet combinat cu second-hand si dau sa ies cand o doamna intreaba pe vanzatoare daca hainele sunt noi, la care vine si raspunsul : da doamna e un magazin vintage, adica haine la prima mana

Gianina34 spune:
ramona - tin pumnii sa fie doar o eroare
eu am avut risc 1:82 si am facut amniocenteza
avem 3 anisori

Anaan spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 partea buna este stau foarte bine la capitotul incredere si siguranta pe propria mea persoana si sunt convinsa ca pot trece peste orice. |
S-ar putea ca exact asta sa fie problema lui: senzatia ca tu poti sa te descurci singura in orice situatie si atunci nu mai stie cum sa-si defineasca rolul in familie. Cred ca vrea o confirmare, intr-un fel sau altul, ca tu ai inca nevoie de el si nu doar in ceea ce priveste copilul, ci si pentru a evolua in celelalte compartimente ale vietii tale si ca tot ceea ce faci nu este doar pentru a ajunge tu unde iti doresti, ci si pentru a ajunge voi unde va doriti. Cam incoerent, dar sper sa intelegi ce-am vrut sa zic.

Gianina34 spune:
anaan - cum a decurs operatiunea plantat flori? ai avut ajutoare?
avem 3 anisori

novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
S-ar putea ca exact asta sa fie problema lui: senzatia ca tu poti sa te descurci singura in orice situatie si atunci nu mai stie cum sa-si defineasca rolul in familie. Cred ca vrea o confirmare, intr-un fel sau altul, ca tu ai inca nevoie de el si nu doar in ceea ce priveste copilul, ci si pentru a evolua in celelalte compartimente ale vietii tale si ca tot ceea ce faci nu este doar pentru a ajunge tu unde iti doresti, ci si pentru a ajunge voi unde va doriti. Cam incoerent, dar sper sa intelegi ce-am vrut sa zic. |
Nu zici tu rau Anaan

novus spune:
Gianina ma bucur ca ati avut o petrecer reusita ,asteptam poze cu Micsunica emotionata

Gianina34 spune:
mi-am facut 200 de mii de analize ca am zis ca sigur am o problema, mai ales la tiroida
si am patit ca acum5 ani cand am zis ca ma ingras din cauza tiroidei (+10kg) si culmea a fost ca datorita tiroidei nu m-am ingrasat mai mult - dr mi-a spus galant: doamna... nu va ingrasati decat de la ce mancati
concluzia e doar o usoara anemie, oboseala si nervii si... si... sunt doar de la lipsa de somn si eventual stresul de la servici
mai am maine de facut o ecografie si gata, plecam la bunici sa ne odihnim
a-propos de vreme: duminica siluni - ploaie, marti soare orbitor si super-calduri
avem 3 anisori

Gianina34 spune:
citat din mesajul lui novus Gianina ma bucur ca ati avut o petrecer reusita ,asteptam poze cu Micsunica emotionata ![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
maine sper sama prezint cu poezele
PS: pot sa mai spun si ca de 1 luna ma plimb in geanta cu stikul cu pozele de la ziua mamei?

avem 3 anisori