LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***417***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

off topic total

cine are dvd portabil? vreau sa iau unul pt masina, pt drumuri mai lungi si nu stiu la care sa ma opresc Trebuie sa fie frumos, cu ecran mare, cu kit pt tetiera si sa citeasca orice fel de dvd-uri. Idei, sugestii?

Amalia

Pisik-ii stiu ca au, la un moment dat am facut si noi un studiu de piata in urma caruia ne-au luat un mini laptop pana la urma si bine am facut pt ca pe masina de obicei adoarme si apoi citim, pt vizionari scurte e bun si asta plus ca-l folosim si ca laptop acasa

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dragelor,

vin cu o cafea proaspata (ca am planuri mari in noaptea asta) si dau cu draga inima la toata lumea

am avut o zi tare frumoasa ieri
desi stia ca vine mica sirena, acunci cand a intrat cu tortul in brate, cu lumanarea aprinsa, s-a emotionat atat de tare de nu mai stia ce sa spuna draga-mea-draga
la gradi a fost tare bine, la restaurant, mai mult decat multumitor
am comandat piept de pui la gratar cu cartofi la cuptor cu rozmarin; paste de casa cu sos de branzeturi si pizza quatro formaggi
iar balerina mea a mancat asa: piept de pui cu jumatati de fundite (ca forma asta am cerut-o) tavalite prin sosul de branza iar la urma jumatatea exterioara din feliile de pizza
iar la sfarsit cand sa plecam a spus ca-i e foame si mai vrea mancare
deci am trait sa o vad si pe asta

inapreda - eu acum ii fac suc cu un aparat cumparat cred ca acum 20 de ani iar ceea ce ma atrage la el e ca toate partile coponente cu care vine in contact sucul, sunt din plastic (cand sunt componente din metal oxideaza muuult mai repede)

doamna doctor anaan - ai tot respectul meu

bianca - tocmai pentru ca va cunosc cat de cat pe amandoi, nu pot decat sa va tin pumnii stransi-stransi si sa te pupacesc innestire

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

Mergi la inceput

Si eu off-topic dar vreau sa radeti si voi: intru azi intr-un magazin nou deschis care parea interesant de afara, ma lamuresc rapid ca e vorba de un fel de outlet combinat cu second-hand si dau sa ies cand o doamna intreaba pe vanzatoare daca hainele sunt noi, la care vine si raspunsul : da doamna e un magazin vintage, adica haine la prima mana

Mergi la inceput

ramona - tin pumnii sa fie doar o eroare
eu am avut risc 1:82 si am facut amniocenteza

avem 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

partea buna este stau foarte bine la capitotul incredere si siguranta pe propria mea persoana si sunt convinsa ca pot trece peste orice.

S-ar putea ca exact asta sa fie problema lui: senzatia ca tu poti sa te descurci singura in orice situatie si atunci nu mai stie cum sa-si defineasca rolul in familie. Cred ca vrea o confirmare, intr-un fel sau altul, ca tu ai inca nevoie de el si nu doar in ceea ce priveste copilul, ci si pentru a evolua in celelalte compartimente ale vietii tale si ca tot ceea ce faci nu este doar pentru a ajunge tu unde iti doresti, ci si pentru a ajunge voi unde va doriti. Cam incoerent, dar sper sa intelegi ce-am vrut sa zic.

Mergi la inceput

anaan - cum a decurs operatiunea plantat flori? ai avut ajutoare?

avem 3 anisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

partea buna este stau foarte bine la capitotul incredere si siguranta pe propria mea persoana si sunt convinsa ca pot trece peste orice.

S-ar putea ca exact asta sa fie problema lui: senzatia ca tu poti sa te descurci singura in orice situatie si atunci nu mai stie cum sa-si defineasca rolul in familie. Cred ca vrea o confirmare, intr-un fel sau altul, ca tu ai inca nevoie de el si nu doar in ceea ce priveste copilul, ci si pentru a evolua in celelalte compartimente ale vietii tale si ca tot ceea ce faci nu este doar pentru a ajunge tu unde iti doresti, ci si pentru a ajunge voi unde va doriti. Cam incoerent, dar sper sa intelegi ce-am vrut sa zic.

Nu zici tu rau Anaan

Mergi la inceput

Gianina ma bucur ca ati avut o petrecer reusita ,asteptam poze cu Micsunica emotionata

Mergi la inceput

mi-am facut 200 de mii de analize ca am zis ca sigur am o problema, mai ales la tiroida
si am patit ca acum5 ani cand am zis ca ma ingras din cauza tiroidei (+10kg) si culmea a fost ca datorita tiroidei nu m-am ingrasat mai mult - dr mi-a spus galant: doamna... nu va ingrasati decat de la ce mancati
concluzia e doar o usoara anemie, oboseala si nervii si... si... sunt doar de la lipsa de somn si eventual stresul de la servici
mai am maine de facut o ecografie si gata, plecam la bunici sa ne odihnim

a-propos de vreme: duminica siluni - ploaie, marti soare orbitor si super-calduri

avem 3 anisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Gianina ma bucur ca ati avut o petrecer reusita ,asteptam poze cu Micsunica emotionata

maine sper sama prezint cu poezele

PS: pot sa mai spun si ca de 1 luna ma plimb in geanta cu stikul cu pozele de la ziua mamei?

avem 3 anisori

Mergi la inceput