Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 71 -

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Citat:
citat din mesajul lui velvet

buna fete

as avea si eu o intrebare-am niste probleme cu coloana si pt dureri mai iau antiinflamator dicloreum,cateva zile.iar pt mutatii am inceput sa iau aspenter.imi face rau combinatia dintre cele 2?am programare la medic pe 4.si voiam sa stiu cum sa procedez pana atunci.va multumesc

am inceput sa citesc si eu topicul, pt. ca dupa analize cu siguranta voi intra si eu in clubul vostru

velvet vezi ca AINS pot inhiba cu "succes" ovulatia si CHIAR implantarea
vad ca abia acum au inceput sa scrie si pe prospecte, probabil studiile sunt ff recente

Despre infertilitate si nu numai :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

ANI,adica AINS-antiinflamatoare?da,stiam ca unele inhiba ovulatia.speram ca ce iau eu nu.dar durerile ma omoara.iau la inceputul CM ului ,de obicei.cateva zile.mersi de raspuns

Mergi la inceput

asa, cel mai bine nu in perioada ovulatiei
nu stiu daca chiar o inhiba si nici nu vreau sa probez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbadaran spune:

Buna fetelor,

Am facut saptamana trecuta, la Synevo, analizele pentru trombofilie. Ieri am primit rezultatul la 2 dintre ele: gena PAI 1, si Mutatia factorului XIII.

• Gena PAI: homozigot normal 5G/5G

• Mutatia fact.XIII: pozitiv, heterozigot

Credeti ca m-ati putea ajuta cu o interpretare a rezultatului?

LE: cred ca PAI este ok; de factorul XIII nu prea stiu ce sa cred.

Multumesc,

Mihaela

Mergi la inceput

fetelor la Fundeni la dr. Uscatescu in cat timp se dau rezultatele ?
ma refer la analizele uzuale, nu la mutatii, ca stiu ca alea dureaza mult

le trimite cumva si pe mail/fax, daca nu poti ajunge ?
iti da cumva(in cazul in care le pune pe mail) si ceva explicatii, tratament ?

o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Ziua buna fete dragi,

Am primit rezultatele de la SYNEVO si.... is de-a voastra. Mentionez ca ma facut profil trombofilie si profil antifosfolipidic.

Mutatia MTFHR A1298C genotip heterozigot.

Vreau si eu pe lista cu urmatoarele:
deeva73, 38 ani 3 IA nereusite, un FIV nereusit, o sarcina pierduta la 8s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Of fetelor, in loc sa fie vesti bune ca sunt gravidute aici inca intra fete care descopera mutatii.
Oare exista vreo persoana care a facut analizele sa nu ii iasa nimic, sa fie bine?
Si eu astep rezultatele la pai si factor XIII.
Mbadaran tu in ce zi ai recoltat pentru analize saptamana trecuta, ca sa fac comparatie sa vad cam cand o sa fie gata si a mele.
Fetelor va zic si eu ceea ce am auzit si eu cand am afllat de mutatii si cu care am inceput sa ma obisnuiesc si ma gandesc ca bine ca nu am ramas gravida in ultimul timp ca sigur pierdeam, e bine ca ati aflat ca o sa faceti tratament si in felul acesta o sa ne vedem visul implinit.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mbadaran

Buna fetelor,

Am facut saptamana trecuta, la Synevo, analizele pentru trombofilie. Ieri am primit rezultatul la 2 dintre ele: gena PAI 1, si Mutatia factorului XIII.

• Gena PAI: homozigot normal 5G/5G

• Mutatia fact.XIII: pozitiv, heterozigot

Credeti ca m-ati putea ajuta cu o interpretare a rezultatului?

LE: cred ca PAI este ok; de factorul XIII nu prea stiu ce sa cred.

Multumesc,

Mihaela

Poate spun prostii si eu sunt noua intre ale trombofiliei dar ma gandesc ca odata ce la Pai scrie homozigot sigur ai gena si esti purtatoare.
Mai ai putina rabdare si o sa intre fetele care stiu si ele o sa te lamureasca mai bine.
Imi cer scuze daca am spus prostii.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbadaran spune:

Buna,

Le-am facut pe 17 si ieri, pe 25 am primit sms de la ei, ca sunt gata. Dar mai am de primit rezultatul de la alte analize.

La PAI scrie asa: "Pacienta nu este purtatoare a deletiei in promotorul genei PAI 1. Prezinta genotipul homozigot normal (5G/5G)".

Mihaela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mbadaran

Buna,

Le-am facut pe 17 si ieri, pe 25 am primit sms de la ei, ca sunt gata. Dar mai am de primit rezultatul de la alte analize.

La PAI scrie asa: "Pacienta nu este purtatoare a deletiei in promotorul genei PAI 1. Prezinta genotipul homozigot normal (5G/5G)".

Mihaela

Am scris ceva si dupa am sters, sigur e de bine, la pai nu ai mutatia, m-am uitat acum pe net cum sunt incadrate rezultatele si e de bine.

Mergi la inceput