Clubul "babelor" FIV-oase 27

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

s-au intors fiicele ratacitoare..
Ari, te citesc cu atata entuziasm, de-mi vine sa te pup non-stop..sar'na, sar'na de detalii..asa cum (cred ca), pentru tine experienta lui tamys a fost un turning point, pentru mine descrierile tale pline de optimism, alaturi de experienta lui ralu, au facut diferenta si mi-au confirmat presupunerile..daca ajung la Istanbul, ti se va datora in mare masura tie..n-am nicio emotie in privinta rezultatului tau, va trebui sa te treci pe propria-ti listuta, cu propria-ti manuta..big, big, hug
loretta, da, da..sunt doar la faza de research si de facut planuri, dar traiesc cu convingerea ca, daca nici special menu oferit de doc stormy nu va face diferenta in ceea ce ma priveste, pot sa trag linie, linistita si impacata ca, am facut tot, dar chiar tot ce depinde de mine.. si sa iau in considerare apoi, solutii alternative..cam asa gandesc
Ana, ignore total deci, hm..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

sabinuta sunt Azro si Neo-prenotal forte L - 40 lire.
Lara io chiar daca nu vin gravida din concediul asta, am sa-l repet pana se termina cu oo-le sau se termina cu un bebe...

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Ari, inclin sa cred ca 'geaba tot visezi tu concedii peste concedii in tari calde..ntz, ntz, ntz..cred ca vei fi tintuita la vatra, cu prunci dupa tine, pe cand schimbi, intr-un final (thank you Lord), prefixul..poimaine continui concediul, deci? si, precum mi-ai zis mai demult, inchei transmisiile pana la intoarcere? (te inteleg perfect, dar ma manifestam pur egoist)..

le: unde te vei caza (nume hotel (apartament), pret/noapte, ai avut timp sa faci un check, sambata?)

to be continued..

Mergi la inceput

dap, inchei, pentru ca e un oras minunat pe care vreau sa-l iau, pe cat posibil, la pas.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

apartamentul se pare ca va fi liber de la sosire (am auzit doar de bine de apartament, am primit si poze - de cazare se ocupa acibademul). iar ca hotel, cel care mi-a placut foarte mult (tot din oferta lor) este: www.timyahotel.com 80 TL single, 140 double

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Oh, Lara, nuuuuu... Te-am inclus la pupicii aia multi, multi... Am scris doar celor care sunt "plecate in vacanta" intr-un fel sau altul. In rest, busy, busy pe aici, dar ma gandesc cu drag la tine.... la voi , de fapt...

Ca atare, Lara, Sabi, Sami, Adina, Ralu, Adriana, Ari, Qiao, Elenush, Daniela, Lore, Ioana... sigur am uitat alte fete...

Mergi la inceput

Ana, missed you too
Ari, tu vei sta la un apartament? oferit de ei? in cadrul unui complex de apartamente, adica? stii si pret/noapte? (scuze ca te bazai, incerc doar sa inteleg, you know, pentru research..eu, in eventualitatea unui concediu, preferabil in iunie, nu voi putea sa ma-ntorc, deci va trebui sa iau in calcul o sedere de cca 3 sapta, caz de blasto..)

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Aristica am citit cu sufletul la gura postarile tale.
BAFTA in aceasta vacanta, sa bati toate stradutele si sa te bucuri de tot!
Dumnezeu sa iti ajute si sa aduci buburuze pline de viata de acolo.

Va imbratisez pe toate si va doresc toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

Ari , esti o luptatoare si intotdeauna cei care lupta pana la capat inving. Tu esti unul din ei. Si mai ai si un optimism molipsitor, ceea ce e f bine. Nu uita ca la final asteptam detalii cu tot ceea ce ai facut si, bineinteles, cu lista totala de preturi, cu cat ai cheltuit pe durata sederii la turci, asa ca sa ne facem si noi o idee.

Aadina, nu ne spui inca nimic?
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns needa spune:

Hristos a inviat! Am si eu o intrebare...cu ce fel de anestezie se face histeroscopia? este necesara intubatie orotraheala sau se face anestezie iv? va multumesc

Mergi la inceput