Clubul "babelor" FIV-oase 27

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Da, Lara, dar eu de 4mg am mai luat o zi , din proprie initiativa, ca el zisese doar 3 zile de 8mg si gata; m-am bucurat ca am scapat, si mai ales fara urmari negative vizibile, si sper ca si fara, invizibile
Mai am o saptamana ... imi pare mult acum, dar din fericire este plina, si va trece foarte repede cred.

--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
2 ia, fiv 1, fet 1 nereusite
fiv 2 reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Lara mercic,pai hai iute,iute ca-n vara asta-i musai sa ne gravidim toate
ADINA tin pumnii

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

buna dimi,
..uuhh, caffe latte cu un shot de espresso -> just..heaven!!
daniela, pai, sa dea DD, uite, eu promit sa schimb titlul in clubul babelor gravi-doase..dream on

girls, zilele astea, din lipsa de material nou de citit, am urmat exemplul lui sabi si m-am apucat sa citesc din urma.. mult din urma ( as in februarie 2007) si nu pot sa zic decat..wow..lupta asta cu infertilitatea aduce la "suprafata" niste adevarate perle ale sexului frumos..am descoperit postari atat de frumoase, de spirituale, femei cu un umor atat de fin si o putere de lupta atat de mare, sunt enchante..si cel mai mult, ma incanta, sa descopar solidaritatea feminina, in care, recunosc, eu nu prea cred..traiesc cu convingerea ca termenul care ar putea defini cel mai bine feminitatea per ansamblu ei, e..competitia, nu solidaritatea..experienta mea, m-a facut sa constat mereu, cu tristete, ca semenele par a fi, intr-o acerba, nesfarsita, infinita competitie, inca de la o varsta frageda..care e mai frumoasa, mai popular, mai chic, apoi boyfriends, soti, copii, job, concedii, samd, samd..the neverending story..si totusi, infertilitatea, scoate la iveala, cel putin pentru o perioada limitata de timp (aceea a luptei de a o birui), un sentiment frumos, nobil, dezinteresat..solidaritatea..solidaritatea cu alte femei aflate in aceiasi, mizerabila suferinta, care trec prin aceleasi angoase, ale unor proceduri medicale epuizante, fizic, psihic si nu in ultimul rand, financiar..frumos, ma incanta sa descoper frumusetea spirituala in oameni, ma face sa cred ca, dorinta asta de a aduce pe lume o fiinta, nu e totusi, chiar asa nejustificata si doar o simpla manifestare a egoismului individual, declansat de o presiune sociala..
sabi, o iubesc pe MOana, nu ma satur s-o citesc, cuvintele ei sunt de o profunzime si un adevar dureros..sunt absolut zen de cand ma delectez, citind-o..sper ca acum e o mamica pe cat de frumoasa spiritual, pe atat de fericita..imi place sa citesc din urma, sa descopar povesti cu, mai mereu, happy end..sper, peste ani, alte fete, citind aceste randuri, sa descopere frumusetea sufleteasca a celor ce au scris aici, sa admire la randul lor solidaritatea intru suferinta si sa constate apoi, happy end-ul pentru fiecare in parte..
va imbratisez
Lara

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Adina tin pumnii pentru un beta grasan!!
Lara am inteles bine ca te reorientezi spre doc stormy? Foarte bine, atata timp cat simti tu ca asta va fi miscarea castigatoare.
Ari asteptam impresii despre 'Stanbul. Sa dea Dumnezeu sa te "vad" odata gravidita si implinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

buna dimineata fete dragi, fitzoase si care anul acesta vor fi si insarcinate
Lara...la un moment dat Moana dispare din peisaj si nu am depistat inca unde
dar da...suflet sensibil, simpatic si ce sa mai zic...tonice toate fetele. iti fac pofta sa faci fiv dupa fiv.
fetele anul asta plecam toate de aici. trebuie. aadina va pleca chiar azi
ari inutil sa-ti spun ca astept si eu cu sufletelul la gura detalierea tratamentelor speciale de sauna, masaj si relaxare pe care le-ai primit in tara rahatului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Fetelor, I am back!

Adriana, ma bucur ca a trecut cu bine histeroscopia. De ce se inflameaza endometrul oare?!

Aristica, La multi ani!, sa fii fericita si cu bebei la purtator! Iti tin pumnii.

Aadina, iti tin pumnii la testare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

pai...la aeroport m-a asteptat soferul, am ajuns la "hotel", m-a preluat traducatoarea, am achitat 462 euro (consult, eco, discutie si o prima parte din "concediu"), discutat pe indelete, ras, glumit, predat istoricul nostru tiparit, in engleza, stabilit planul de "plimbare"> 3 zile orgalutran, 4 zile puregon 200, in ziua 4 ne vedem la eco, de unde planificam mai departe.
Thrombo ass-ul de 100 ramane in meniu, fara intrerupere, nici macar la punctie, alaturi de acidul folic cu b-uri si femibionul 1, pe care, la fel, nu le intrerup. Plecat cu antibiotic doza unica pentru mine si consort si ovule cu antiinflamator si antimicotic (le-am avut in poseta, n-am avut probleme la aeroport). Medrol de 16 de la prima eco (asta deoarece nu face imunoglobulina, testeaza NK doar din sange periferic si daca-i mare, gandeste ca automat e mare si-n uter, dar la mine, cu endometrioza, gandeste ca oricum NK is mai mari, deci doza de 16 o da "sa acopere" partea asta), Clexanele va fi de 0,4, desi considera ca trombofilia mea este "lejera", dar, la fel, e precaut. Merge pe endometrial injury, "pic up the endomtetrial" - acea ciupire a endometrului, in ziua 4 de stimulare, nu face si nici n-a facut injectii cu magneziu, dar la punctie face injectie cu hormonul hcg in uter, la 6 zile de la punctie face injectie cu antagonist subcutanat, la noi va face AHA si IMSI. El considera ca ajungem la blasto, acesta fiind, dupa el, unul dintre atuurile pentru cazurile RIF. Este foarte explicit, vine cu argumente pentru fiecare pastiluta luata, stie tot ceea ce-am scris in mailurile anterioare, este foarte coerent in dicutie, chiar daca glumeste si gusta glumele pacientului. Incearca sa confere multa incredere pacientului. Este un doctor extrem de deschis.
Plata se poate face in euro sau lire turcesti, cash, sau de pe card (cursul este foarte o.k, 4,4 euro si 1,90 lira).
Cand termini, alegi daca te duce un alt sofer la aeroport, sau mai stai sa te plimbi, apoi stabilesti o ora la care apari la "hotel" de unde te urci in masina si ajungi la avion.

Detaliile sunt foarte bine puse la punct, Acibadem are o traditie de 20 ani, totul este foarte curat, nou, oamenii zambesc...nu-s la fel de comunicativi ca noi, romanii, dar sunt in permanenta zambitori.
Iar mancarea chiar e buuuna.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

ari imi place planul tau de plimbare. la nebunie pot mentiona. o asemenea excursie se lasa cu rezultat pozitiv la sigur.
pot sa te intreb daca vei face analiza NK din singe? n-am inteles exact.
si inca ceva: nu intrerupi nici thrombo, nici clexane? buna chestia pentru fluidizarea continua a singelui in excursie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

thrombo nu-l intrerup, clexanele il incep la ET, NK nu fac, deoarece oricum "crede" ca-s usor marite. Dar nu fac eu, alti "oaspeti" il pot face. Si mi-a spus ca este foarte ieftin la ei.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

am notat doamna mea.
multumesc frumos.
imi place ca desi e o tara in care-ti trebuie pasaport restrictiile sunt foarte putine.
antibioticul si antimicoticul au un nume? ma gandesc ca daca le-a lasat vamesul sa treaca sunt destul de populare.
te pup si-ti doresc excursie cu mult soare, tonifiere magica si inspiratie maxima. asta cu inspiratia e pentru vames.

Mergi la inceput