Clubul "babelor" FIV-oase 27
Raspunsuri - Pagina 18
Lara27 spune:
Ari, aseara m-am gandit la tine, daca ai mai ajuns in timp pentru Inviere..meteo check: saptamana viitoare e vreme buna, so, neaparat sa te-ntorci sa-ti continui concediul si recuperezi bronzul..
cand ai ragaz, poate pove cu ce tratamente "de relaxare" ai fost rasfatata..cum platesti concediul (card, cash, euro, lire turcesti)? cum fu zborul, comitetul de primire? cum te-ai inteles cu gazda in turkish-english?
sa ai parte de noroc maxim, iti doresc sa schimbi prefixul odata cu scutecele..te pup si tin pumnii sransi-stransi
cris, drum bun si bafta multa, sa fie cu noroc
aadina, astept sa ai motiv sa-l lauzi "oficial" pe dr.I, precum ai promis..pumnii stransi-stransi pe marti
sabinutz, am observat ca ai fost de garda de sarbatori..
qiao, m-am bucurat sa vad ca ai schimbat proiectul "job" cu proiectul "cozonaci" missed you
big hug la toata lumea
to be continued..
aristica spune:
va spun de concediu, sigur ca va spun. doar ca sambata seara a avut intarziere avionul cu vreo 2 ore. Am ajuns la Inviere, am luat lumina apoi am dormit neintoarsa. Duminica gratar cu prietenii. Azi, tocmai ne-au sunat alti prieteni si nasii (care-s prieteni vechi si buni) ca-s pe drum...so: Salutareeeee! ca de asta am intrat, ca am ramas putinetele acasa de sarbatori...revin maine cu detalii, insa, in mare, voi beneficia de tot ceea ce poate face Dr. Tayfun.
pup dulce babutele
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
daniela74 spune:
fetele,dupa histeroscopie pot sa merg la mare,poate sa apara singerare mai multe zile? vreau sa stiu daca pot sa programez vacanta
c`est la vie,pas le paradis
Lara27 spune:
daniela, dupa histero poate sa apara un spotting, timp de cateva zile, dar nu e obligatoriu..eu n-as rata vacanta
Ari, su casa es mi casa (sic), sau, in context, your doc is my doc..soon nu cred ca mai raman multe de facut in afara meniului oferit de doc stormy..hai, fa-o lata in concediul asta, ca nu cred ca vei mai avea motive de return..te pup si fac galerie pana la beta baban...ca dup-aia, io nu mai stiu ce trebuie facut in continuare..preiau expertele stafeta
aadina, cum sunt emotiile? dar rabdarea? ai rezistat cu brio tentatiei de-a face un test de urina? pupic si beta grasan pe maine
to be continued..
aadina spune:
Buna fetelor,
Am rezistat, test n-am facut, am emotii mari pt. maine.
Lara, te tenteaza doctorul "furtuna"?
Ralu_mv spune:
Si eu sunt pe aici ...
ps: ramas datoare sa spun cand opresc prednolul, uitat sa zic ca mi-a zis sa l opresc cum am facut 5 sapt, cu cate 3 zile cu doza la 1/2 si gata
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
2 ia, fiv 1, fet 1 nereusite
fiv 2 reusit
Lara27 spune:
ralu, deci pana la 5 sapta aveai 16mg/zi, iar apoi pentru 3 zile 8mg/zi, 3 zile 4mg/zi si apoi gata? imediat ai eco..
sabi, aadina, dap, ma tenteaza the special menu..lab cu tehnologia de ultima generatie, alea..cu logistica e insa mai greu..dar, sunt gata sa devin super creativa
to be continued..