Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 13
ciristina_serban spune:
Neata la fete...
Rody multumim de cafea! Bine ca s-a putut odihni draga de Isa. Sanatate multa, sa se refaca rapid! Spor la treburi azi Rody!
Mai dau si eu o cafelutza, sa fie... .
Alice succes cu soacra acolo. Intelegere buna!
Cris, sanatate si lui Vladut. Imi pare rau ca e iar pe antibiotic. Poate rezolvati cu orl-istul si aflati si cauza imbolnavirilor dese. Pup.
Mi-i dor de mandra mea. Sora-mea mai pune cate o poza pe Fb si ma apuca un mare dor, mai rau imi fac cand ii vad mocutza.
Noi azi mergem in Oradea. Ma apuca si rasul paca. Am venit in Cluj, dar nu l-am vazut, in schimb am vizitat nitel Alba Iulia si azi Oradea...hihihi. Ironic nu?
Va pupik. Va doresc o zi buna voua si puiutilor. Azi se mai incalzeste nitel. Profitati de asta la o plimbarica. Bye-byee...
histamina spune:
rody,sanatate Isei!
fetele,
strumf s-a culcat la 12 noaptea.l-a cautat pe Pogo, ariciul ala d eplus, nesuferit,care a disparut tocmai la miezul noptii.
l-am sculat pe taie, taie ,am cautat.nu si nu!
l-am cautat de dimineata si l-am gasit sub lucrurile lui.
i-am luat o paturica f faina din real.e f incantat de ea.
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabrielaene Rody de acum daca e pe tratament probabil de maine va scapa de febra si va incepe incet incet sa si pape. Acolo cum e cand copilul e bolnav? Iti poti lua concediu medical? Sanatate multa de la noi! |
nici vorba de concediu medical, aici trebuie sa fii fresh zi lumina, nu esti om ca esti masina dp lor de vedere . stiu ca a durat o vreme asteptand sa ma recheme sau sa gasesc alt loc de munca dar, daca mi s-ar impune aici sa merg la munca si s-o las asa pe Isa, as renunta fara sa clipesc! de fapt, nici nu le-am spus (cum fac de obicei) ca azi lipsesc, pentru ca aseara s-a inrautatit brusc starea Isei si atunci am decis sa raman acasa azi, dar le va explica Florin ce si cum. intre timp sper sa rezolv si inscrierea la gradinita de stat sin toamna, sa vedem daca avem ceva sanse. mi-e cam groaza sa intru cu ea asa in gradi, sper sa fie copiii intrati in sali si sper sa nu-mi mai trebuiasca alte hartii care nu le am si dupa care trebuie sa alerg. de-ajuns ca iar am de facut scandal la banca (luna trecuta mi-au luat de 5 ori in 5 zile sume diferite ptr facturi care nu le am de platit in contul cardului Auchan - adica asa s-a dus salarul meu!! bine ca am recuperat banii de la banca. de 2 luni nu-mi mai plateste banca asigurarea, ei spun ca nu le ajunge factura, cei de la asigurari spun ca li s-a returnat de la banca . si zilele trecute s-a platit in data de 3 o factura de curent de 52 de euro si in data de 5 alta factura de 86 de euro! ). deci, numai distractii...
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
citat din mesajul lui ciristina_serban Noi azi mergem in Oradea. Ma apuca si rasul paca. Am venit in Cluj, dar nu l-am vazut, in schimb am vizitat nitel Alba Iulia si azi Oradea...hihihi. Ironic nu? |
poate te vezi cu carla si minunile ei
ciristina_serban spune:
Ar fi tare frumos...dar... ea nu a mai intrat zilele astea, si nu stiu cum s-o anunt...
pufescu spune:
Buna fetelor!
Sa nu ma dati disparuta va rog, am o perioada foarte foarte ocupata...preadu doua proiecte deodata la servici si lucrez zi lumina si o bucata buna de noapte de ceva vreme...macar sambata seara ar trebui sa intru intr-o vacanta de o saptamana daca nu se intampla ceva neprevazut.
Haos mare,dar macar e de lucru asa ca nu ma plan,alternativa era mult mai nasoala.
Cu aceasta ocazia piticu meu iubit a plecat duminica la bunici pt o saptamana ca sa pot sa ma mobilizez pt sprintul final :).
El e vesel si s-a adaptat perfect,e razgait de toata lumea,sta cu verisorii care sunt apropiati ca varsta si e iubire mare....dar noi nu mai putem de dorul lui. Abia astept sa il vad :).
Gata,la lucru cu mine.
Pupaturi si sarbatori fericite,nu stiu daca mai apuc sa intru pana saptamana viitoare...de citit din urma nici vorba...
rodyka spune:
anca, sa ma bag si eu in seama . poate nu te cunoastem suficient si nu te pretuim cat meriti, ai un bagaj de cunostinte si o experienta care ne sunt de folos de multe ori, DAR conteaza foarte mult ambalajul in care ni le oferi. ca daca ne arunci asa cate-o pastila amara, ne lipsim si de prajituri . noi nu avem nimic cu tine, poate treci tu printr-o perioada dificila ca esti departe de Maria. nu de alta, dar in ultima vreme imprastii rautati pe unde mamicile astea de treaba au alte preocupari decat corectitudinea exprimarii sau care marca de haine/incaltaminte e "de marca" si care e... ce e. nu neg ca asa esti sau nu esti tu, noi te acceptam cu bune si cu rele, dar accepta-ne si tu asa cum suntem
edit: mi-am corectat sigura greselile
rodyka spune:
citat din mesajul lui ciristina_serban Ar fi tare frumos...dar... ea nu a mai intrat zilele astea, si nu stiu cum s-o anunt... |
krys, ai PM
crispro, si tu ai
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui rodyka anca, sa ma bag si eu in seama . poate nu te cunoastem suficient si nu te pretuim cat meriti, ai un bagaj de cunostinte si o experienta care ne sunt de folos de multe ori, DAR conteaza foarte mult ambalajul in care ni ñe oferi. ca daca ne arunci asa cate-o pastila amara, ne lipsim si de prajituri . noi nu avem nimic cu tine, poate treci tu printr-o perioada dificila ca esti departe de Maria. nu de alta, dar in ultima vreme imprastii rautati pe unde mamicile astea de treaba au alte preocupari decat corectitudinea exprimarii sau care marca de haine/incaltaminte e "de marca" si care e... ce e. nu neg ca asa esti sau nu esti tu, noi te acceptam cu bune si cu rele, dar accepta-ne si tu asa cum suntem Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010) Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
Maria e acasa nu trec prin nici o perioada dificila sau mai dificila, sunt ok cu toate in limite normale!
Si raman la parerea mea in ceea ce priveste "corectitudinea exprimarii" nu am facut referire la acest lucru pur si simplu am semnalat in stilul meu, (nu am altul si nici nu intentionez sa il schimb), ca un anume cuvant, apelativ, sau cum vrei sa ii spui, nu este folosit corect intr-un spatiu public cum este acest forum.
Si mai cred ca in calitate de mame avem datoria ca pe cei mici sa ii invatam sa vorbeasca si sa se exprime corect.
rodyka spune:
citat din mesajul lui anca_vlad Si mai cred ca in calitate de mame avem datoria ca pe cei mici sa ii invatam sa vorbeasca si sa se exprime corect. |
intru totul de acord cu tine. dar uneori cei mici sunt mai destepti decat noi si ajung mai sus decat noi chiar daca educatia pe care acum le-o dam e una precara...
pe langa a vorbi corect, trebuie si sa scriem corect, nu? nu ma bag sa te corectez ca n-am chef, ma duc sa pandesc printesa mica sa vad daca s-a trezit...