Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 10
puiutz_mic spune:
Ziua buna!
Vad ca s-au incins spiritele putin, e semn ca vine caldura
Fete dragi, nu va mai certati!
Fetele din Bucuresti - Histamina, gabrielaene va multumesc pentru oferta de ajutor cu medicii gastroenterologi! Daca nu reusim cu homeopatele sigur o sa va solicit ajutorul!
Acum cu homeopatul - ne-a dat tratament cu urmatoarele pt. 10 zile:
1. Formula 81 3 gr x 2 ori/zi
2. Nux vomica 9 CH 3 gr x 3 ori/zi
3. Arsenicum album 3 gr x 3 ori/zi
4. Merisor 10 pic x 3 ori/zi
Apoi continuam cu Colosyrum cu probiotice pt. 3 luni + inca o serie de granule nu le mai sciu acum, care sunt si pentru tonus musculat si mineralizare osoasa.
In continuare este cu tonus muscular scazut - lucru pe care nu mi l-a spus nici un alt pediatru... De asemenea nici un alt pediatru nu a controlat daca are testiculele coborate in scrot! E primul lucru pe care l-a verificat cand l-a dezbracat! Trebuie sa-i facem masaj local o luna si daca nu coboara trebuie nu stiu ce crema data de chirurg (posibil sa nu fi inteles eu bine...crema? - o s-o mai intreb o data).
La plamani e bine.
Ramanem cu diagn. de colon iritabil. Cateva zile ii dau sa pape numai ce accepta si apoi, pe masura ce se imbunatateste scaunul mi-a spus sa-l trec pe alimentatie completa, desigur treptat.
Bananele cica papa Calciul din organism, e recomandat cat mai putine banane. Insistat pe mere, pere, struguri.
Pot sa-i dau si afine crude si gutuie fiarta pe langa ce ii dau acum.
Alice stiu ca mi-ai mai spus de homeopat Anca Sima dar uite ca nu am retinut. Noi acum am mers la Liliana Plaesu, pt. ca am mai mers la ea si la prima lui raceala de la 7 luni si a fost ok. Sper sa fie ok si acum. Mai stiu si de dr. Soescu, dar este f.f. aglomerata.
De dr. Dumbrava Carmen de asemenea stiu, dar si la ea se intra destul de greu, cu programare cu muuuult timp inainte. Noi de fiecare data eram in criza de timp.
Ce sa zic, sunt destul de optimista cu tratamentul homeopat, mai ales ca azi a facut si kk mai pastos, mai grosut
Va multumesc din suflet la toate ca sunteti alaturi de noi!
Ilinca, Crissy sunteti niste dragute!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
laurika1982 spune:
Eu una nu i-am facut decat schema obligatorie si atat, am zis ca daca se cheama asa or stii medicii mai bine si gata.
Fetelor, e Saptamana Mare...ce sens are sa ne intepam???
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
matusa77 spune:
Si noi mergem la Dumbrava, numai la ea desi avem alt medic de familie. Pe noi ne primeste si fara programare o sun dimineatala 8(asta cand am nevoie) si ne primeste la 12/13 , dar il are il grija pe Ducu de la 2 saptamani. Eu am fost multumita de ea.
anca_vlad spune:
nu am nimic cu nimeni, nu tin la suparare si nici nu tin suparare (cred ca stiti destul de bine), dar din pacate am fost invatata sa spun ce ma deranjeaza direct in fata decat sa rad sau sa vorbesc pe la colturi. Stiu ca este deranjant pentru unii, dar asa sunt eu!
Mi se pare corect asa!
PS. Cred ca este lipsit de politete sa spui "sari peste" cu nonsalanta decat sa incerci sa corectezi!
Atat am avut de spus pe marginea acestui subiect.
puiutz_mic spune:
Fetele cu baietei - voi ati verificat daca au testiculele coborate? Desi mai demult stiam ca pana la 1 an - 1.5 ani trebuie sa fie coborate, uite ca nu m-am gandit sa intreb nici un pediatru pana acum
Dar cred ca era de datoria lor sa stie ca trebuie sa verifice asta
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
gabrielaene spune:
Eu i-am facut lui Matei o ecografie testiculara la varsta de 1 an la recomandarea pediatrei (unul era flotant), ecografia a iesit ok. Si acum are unul flotant dar daca coboara la caldura nu-s probleme.
Ma bucur ca ati ajuns la homeopat si sa dea Domnul sa vina rapid si rezultatele tratamentului.Sanatate multa lui Raducu!
--------------------------------------------
https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011
Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008
Alice_Elena spune:
Eu n-am inteles nimic
Dar sa stiti ca eu prefer sa fiu corectata de voi decat sa vorbesc prostii, sa ma fac de ras
Elena, da, pe radu il verifica medicul (glumaaa )pediatru de fiecare data cand il vede .
Anca, ce mai stii de catalina si anastasia?
gabrielaene spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Eu n-am inteles nimic Dar sa stiti ca eu prefer sa fiu corectata de voi decat sa vorbesc prostii, sa ma fac de ras Elena, da, pe radu il verifica medicul (glumaaa )pediatru de fiecare data cand il vede . Anca, ce mai stii de catalina si anastasia? Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
Alice, de ce sa te faci de ras? Suntem aici sa vorbim despre copii nu sa ne etalam facultatile
Si cum am spus mai sus: DOCTOR=MEDIC si invers Oricum cred ca subiectul e deja incheiat.
--------------------------------------------
https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011
Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008
Alice_Elena spune:
Corect, dAr eu sunt aici sa si invat de la voi una alta :)
A venit soacramea. Ieeeeeeeii
ciristina_serban spune:
Salutare fete dragi…
Azi am tras chiulul pana acum. Am plecat dis de dimi cu tati la Alba Iulia, si eu cu Razvan ne-am gasit de treaba pe la cetate cat timp tati a avut treburi de rezolvat. Ne-am plimbat, ne-am pozat, am papat, si a trecut ziua. Acu am ajuns la apt si m-am intins nitel in pat ca am o durere de cap… probabil de la soarele si vantul de azi.
Onimir, unde ai stat pana acum? Am ratat postarile tale… Eu chiar am fost dezamagita ca nu am o gasca asa mare ca fetele din Cluj. Dar nu-I bai, ca mutarea la noi mai dureaza, asa ca avem timp sa ne cunoastem. Poate reusim sa ne intalnim dupa Paste. Te pupik!
Fug sa va mai citesc, ca tare mi-i urat sa raman in urma... pupi!