Rautatea umana

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Si nu suportam nici gesturi frumoase cum ar fi sa hranesti un animal al nimanui.

Bai e una nu am o problema cu frumusetea gestului, dar intreb si eu ai vazut vreodata ce ramane dupa ce hranesti animalul?
Am stat cu chirie in Bucuresti, si la bloc la intrare cativa binevoitori puneau mancarea pentru maidanezi si pisici. Daca aveam noroc de binevoitori instariti ar fi fost doar pelete care desi miros nu au aspectul dezgustator pe care il au resturile de mancare. Cum comportamentul binevoitorilor era incetatenit de ceva ani intrarea in bloc si trotuarul aferent erau dezgustatoare, ce nu mancau animalele se descompunea acolo sau pe unde risipeau animalele, trotuarul era tot timpul patat si mirosea ingrozitor. Unde isi luase garsoniera sora mea era la fel.
Nu ii iau apararea femeii, sub nici o forma nu se tipa de la fereastra, insa chestia cu "gesturile frumoase" facute fara sa te gandesti la toate aspectele mi se pare aiurea rau. Vrei sa hranesti pisicul/cainele, du-l acasa, pune-i un castron in fata si apoi curata dupa el, nu face treaba pe jumatate ca in final sa transformi strada in troaca.
Si nu veniti cu argumentul ca sunt multe chestii care duc la mizeria strazilor si a oraselor, ca nu are a face, scoaterea macar a unui obicei prost ar duce la o imbunatatire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Total off topic: Nelia sper sa iti gasesti pisicuta! Ca iubitoare si posesoare de pisic ( si catei ) stiu ce e in sufletul tau acum!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Stau la parter si vara geamurile sunt vraiste. Aud copiii chiraind pe strada, adolescentii vorbind colorat si adultii barfind de zor. E aproape ca si cum ar fi langa mine, in sufragerie .

Si acuma ce ar trebui sa fac eu? Sa ies la geam sa ii gonesc, sa le pun sa taca?? Mi s-ar parea aiurea rau de tot... Ii las pe toti in pace sa-si vada de viata lor.

Daca nu aud televizorul, dau mai tare si gata. Am ajuns sa nu ma mai deranjeze zgomotele strazii aproape deloc. E adevarat ca eu sunt adult adaptabil si pot face asta, nu stiu cum ar reactiona un bebe sau un suferind la harmalaie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:

Da, e corect cu doi de i.

Cu doi i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaba-rema
Daca nu aud televizorul, dau mai tare si gata. Am ajuns sa nu ma mai deranjeze zgomotele strazii aproape deloc.

D-aia vorbesc asa de tare adolescentii ce se aduna in fata blocului! Pentru ca altfel nu s-ar auzi uni pe altii din cauza televizorului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui gaba-rema
Daca nu aud televizorul, dau mai tare si gata. Am ajuns sa nu ma mai deranjeze zgomotele strazii aproape deloc.

D-aia vorbesc asa de tare adolescentii ce se aduna in fata blocului! Pentru ca altfel nu s-ar auzi uni pe altii din cauza televizorului.

Te pomenesti ca-i deranjez pe bietii oameni de pe trotuar cu televizorul meu din sufragerie, ntz, ntz, ntz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madanic

Citat:

Si nu suportam nici gesturi frumoase cum ar fi sa hranesti un animal al nimanui.

Bai e una nu am o problema cu frumusetea gestului, dar intreb si eu ai vazut vreodata ce ramane dupa ce hranesti animalul?
Am stat cu chirie in Bucuresti, si la bloc la intrare cativa binevoitori puneau mancarea pentru maidanezi si pisici. Daca aveam noroc de binevoitori instariti ar fi fost doar pelete care desi miros nu au aspectul dezgustator pe care il au resturile de mancare. Cum comportamentul binevoitorilor era incetatenit de ceva ani intrarea in bloc si trotuarul aferent erau dezgustatoare, ce nu mancau animalele se descompunea acolo sau pe unde risipeau animalele, trotuarul era tot timpul patat si mirosea ingrozitor. Unde isi luase garsoniera sora mea era la fel.
Nu ii iau apararea femeii, sub nici o forma nu se tipa de la fereastra, insa chestia cu "gesturile frumoase" facute fara sa te gandesti la toate aspectele mi se pare aiurea rau. Vrei sa hranesti pisicul/cainele, du-l acasa, pune-i un castron in fata si apoi curata dupa el, nu face treaba pe jumatate ca in final sa transformi strada in troaca.
Si nu veniti cu argumentul ca sunt multe chestii care duc la mizeria strazilor si a oraselor, ca nu are a face, scoaterea macar a unui obicei prost ar duce la o imbunatatire.

Madalina
mami de Isabella Andreea si Eduard Andrei
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Exista topic separat de varsat veninul impotriva celor care hranesc ciini si pisici in loc sa le priveasca cum mor de foame, satisfacuti in civismul lor.
Habar nu ai ce mincare dadeau la pisici, habar nu ai daca pe punga sau pe hirtie sau pe jos, daca era uscata sau umeda sau resturi de la masa, daca era destula sau nu pt picica/pisicile adunate....repede, sa mai sarim si cu aceasta ocazie in capul celor care desi le-ar dori in alta parte, nu isi dau ochii peste cap la fiecare coada de ciine sau de pisica....

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

e trist cum am ajuns sa preferam sa moara de foame un suflet amarat decat sa murdarim un petec de ciment, care oricum va fi spalat de ploaie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Exista topic separat de varsat veninul impotriva celor care hranesc ciini si pisici in loc sa le priveasca cum mor de foame, satisfacuti in civismul lor.

Mor de foame? So what? Asta-i legea-n lumea animala. Acu ce trebuie sa facem, sa interzicem circulatia tuturor masinilor ca sa nu moara striviti sub roti pisicile si maidanezii?

Mergi la inceput

Pentru ca ne tot dau exemplu "iubitorii de animale" tarile civilizate:
A US municipality may fine residents who feed feral cats after warnings,
and
www.wdnweb.com/2012/02/12/feral-cats-on-agenda-again/" target="_blank">Washington DC will do the same soon.

Mergi la inceput