Rautatea umana

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Mozzila Firefox!

Laptopul e nou ,are 3 luni!

Cum adica pun in fatza slach,ce e ala?

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

b.nica,daca as putea sa dau quote,tzi-as arata cel putzin 3 mesaje care fac impartzirea asta,asa voalat dar na'...nu suntem asa fraieri sa nu ne prindem!

Culmea este (pentru mine)ca pe la alte subiecte se striga (la fel de tare)ca de fapt nu exista oameni rai!

Asa ca...!!!!

Dana
]

Eu am probleme cu IQ-ul meu care se pare ca a scazut ingrijorator de jos!Nu inteleg neam ce vrei sa spui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Citat:
citat din mesajul lui gaba-rema

Eu nu cred ca toti iubitorii de animale cu sau fara stapan sunt automat oameni buni. Reciproc, nu toti cei care ar vrea sa fie starpite animalele vagaboande sunt automat oameni rai.

F. frumos din partea ta dar cum vezi rezolvata problema?

Parca am fi intr-un banc cu Radio Erevan: nu era cu caini vagabonzi, ci cu pisici, si nu era vorba de omorat ci de hranit .

Daca tot veni vorba de solutie la pb. animale vagaboande, chiar tu spuneai ca orice animal trebuie sa aiba un stapan (sau asa inteleg eu). Asadar, adoptie a cat mai multe animale maidaneze, iar restul la adaposturi, unde tot au un fel de stapani... Pe strada nu ar trebui sa fie animale fara stapan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Da, sunt de acord ca animalele trebuie sa fie sub supraveghere si parca Prigoana spunea (bravo lui!) ca va recompensa material persoanele care vor aduce cainii fara stapan la adaposturile amenajate.

Si sa nu cumva sa te iei de pisicul meu ca leu ma fac!

Mergi la inceput

Ma bucur ca suntem de acord pe tema asta, cu animalele la stapan sau la adapost.

Iar pisicul tau e ... al tau, cine s-ar lega vreodata de el?? Nu il tii la tine acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:

Mozzila Firefox!

Si eu la fel, deja ma depaseste motivul pentru care nu ai cum sa dai quote sau edit. Posibil sa ai vreo setare care sa-ti ascunda ceva, nu stiu. Ideea era ca daca nu poti nu poti, dar si cand vrei neaparat sa citezi vreun mesaj, apai nimic nu te poate opri.

Ia uite ce am gasit eu http://www.computerhope.com/keys.htm

Gata, scuze de off-topic!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:

Mozzila Firefox!

Slash e semnul asta: /
Iar backslash este asta: \

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Citat:

Mozzila Firefox!

Slash e semnul asta: /
Iar backslash este asta: \

Uite,am dat quote normal de data asta,folosind functziunea forumului!

Deci...e de la mine sau e ceva pe server/forum?

editez(deci acum merge si editatul,sa-i multzumesc lui ramiris de precizarile cu sclash si backslash!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_b

Dupa asa mesaje emotionante ma astept ca lumea cel putin, aia care scrie asa frumos sa fie vegetariana. ca altfel nu vad cum ti-ar fi mila de un catel dar de un miel smuls de timpuriu de la tata mamei lui, nu. Sau de un vitelus mititel si dragalas sau un puisor. ori esti bun si ptotejezi viata in orice forma ar fi, ori ....

Am auzit ca exista o varietate de vegetarieni care refuza sa smulga morcovii din pamant sa-i manance, pe motiv ca i-ar ucide. Astia se zice ca mananca numai vegetale "moarte" gata, de ex. fructe cazute din copac.

Saracii, ce foame or face... sper ca sunt totusi rari oamenii astia... altfel ar fi pline spitalele de anemici.

Da, exista, eu am cunoscut, sint mai rari, dar nu atit de rari cit am putea crede. Sint oameni care se gindesc la multe inainte de a minca, vorba aceea, sintem ceea ce mincam... Si nu sint anemici si se hranesc cu ceea ce simt ei ca se pot hrani, nu vad absolut nici o problema, cu atit mai mult sa fie judecati pentru o alegere care nu face rau nimanui, dimpotriva...

Mihaela, eu sint inca socata de ce am aflat despre felul in care unii montrealezi (si din pacate nu sint deloc putini) isi tratateaza animalele de companie. Nici ciorapii nu ti-i schimbi atit de des... si pe cuvint ca eu traiam in ignoranta ca aici e patria animalelor, ca sint iubite, ingrijite, nu sint parasite... cu atit mai mult cu cit sint foarte multi oameni care au animale de companie.

Si ca sa te linistesc, nu toate adaposturile sint ca cele din articol si film (de ala apartine cartierul meu, deci pisicutele mele nu vor mai gusta libertatea pina nu ne mutam). Am fost in trei dintre ele, sint bine ingrijite si sint tinute pina mor cele care nu pot fi adoptate. Si multe alte gesturi frumoase sint facute, sint multi oameni care iubesc animalele cu adevarat si cind le iau, sint constienti ca il iei pentru toata viata, nu te poti debarasa de ele cind incep sa te incomodeze, iar daca o faci din motive de sanatate sau alte motive intemeiate, atunci in nici un caz nu-l lasi in strada sau il duci la omorit.

Cornelia

Ce n'est pas en regardant la lumière qu'on devient lumineux, mais en plongeant dans son obscurité.
Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_b

Dupa asa mesaje emotionante ma astept ca lumea cel putin, aia care scrie asa frumos sa fie vegetariana. ca altfel nu vad cum ti-ar fi mila de un catel dar de un miel smuls de timpuriu de la tata mamei lui, nu. Sau de un vitelus mititel si dragalas sau un puisor. ori esti bun si ptotejezi viata in orice forma ar fi, ori ....

Am auzit ca exista o varietate de vegetarieni care refuza sa smulga morcovii din pamant sa-i manance, pe motiv ca i-ar ucide. Astia se zice ca mananca numai vegetale "moarte" gata, de ex. fructe cazute din copac.

Saracii, ce foame or face... sper ca sunt totusi rari oamenii astia... altfel ar fi pline spitalele de anemici.

Da, exista, eu am cunoscut, sint mai rari, dar nu atit de rari cit am putea crede. Sint oameni care se gindesc la multe inainte de a minca, vorba aceea, sintem ceea ce mincam... Si nu sint anemici si se hranesc cu ceea ce simt ei ca se pot hrani, nu vad absolut nici o problema, cu atit mai mult sa fie judecati pentru o alegere care nu face rau nimanui, dimpotriva...

Si crezi ca cei care se hranesc cu legume, oua si carne nu se gandesc deloc inainte de a manca? Hai, mey...

Mergi la inceput