Atacul intentionat asupra acestui site
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
TORIA spune:
Doamne bine ca sa rezolvat eu am crezut ca la mine e o greseala si da-isi cauta de mi-a venit rau si nu stiam de ce,pentru cei ce nu au loc de noi
ca noi nu ne lasam.
poate nu au vazut cati de multii sintem.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ADMIN/ADMIN.jpg)
admin spune:
As vrea sa adaug cate ceva la ce a spus mirela:
1. Hackeri sunt / au fost membri ai acestei comunitati si incearca acum sa-si impuna punctul personal de vedere fara sa le pase de voi cei care aveti de fapt de suferit.
2. Adresele de IP de unde au venit atacurile au fost notate si in continuare vom contacta providerul pentru a lua masuri. Un dosar complet cu data, ora, activitatea ilegala prestata si adresa de IP, precum si o plangere dura la adresa providerului vor fi intocmite in zilele urmatoare. Ramane de vazut cum o sa reactioneze acestia! In lista de IP-uri care ne-au creeat probleme exista si universitati iar acolo stiu sigur ca masurile sunt puse in aplicare de catre conducerea acestora.
Foarte clar: Noi nu vrem sa fim rauvoitori si nu vrem sa lezam pe nimeni dar nu putem sa acceptam astfel de activitati dusmanoase, iar rabdarea noastra a fost depasita!
alexxia spune:
Bine ca am fost informati, nu de alta dar eu agresam calculatorul personal crezand ca el este de vina :)))
Alexxia
Lumea este plina de frumusete atunci cand inima este plina de dragoste
jade spune:
nu inteleg cum cineva care a fost/este membru al acestei comunitati poate face astfel de lucruri!!! atacul asupra unui site ca acesta, care "vorbeste" despre miracolul numit "copil", nu dovedeste decat iresponsabilitatea si imaturitatea autorilor. oare, ce fel de patrinti pot fi acestia?
Mada
EDDY spune:
Uff,nesimtzirea,prostia,invidia shi rautatea unora nu se v-or vindeca niciodata.Sa faci rau unei comunitatzi virtuale,numai pentru ca nu ai reushit sa te impui shi sa fii No.1 atunci cind erai parte din ea...PATETIC!!!
Multzumim ca sintem mereu impreuna!
Eddy & Antonia Naomi
mamica dulce spune:
asa este,si eu am avut probleme la logare,dar alte adrese de internet functionau perfect asa ca m.am gandit ca e de la site..in nici un caz ca cineva face glume proaste.
si totusi..cine si de ce face asa ceva,la urma -urmei suntem inofensividiscutiile despre pampers,colici..nu vad de ce ar deranja pe cineva
sper sa se lase pagubasi cat de curand.
numai bine,anca
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
aquariusrpro spune:
DC.. cum putem ajuta ? Voi sunteti pe servere microsoft?
Hm... nemernici .. sa atace mamici si tatici!
Roxana&Ruxandra
Master Draciel spune:
Cind se va termina ancheta, ii putem afla si noi??????Asa, ptr a sti care au fost serpii incalziti la sin!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ADMIN/ADMIN.jpg)
admin spune:
quote:
Originally posted by aquariusrpro
DC.. cum putem ajuta ? Voi sunteti pe servere microsoft?
Hm... nemernici .. sa atace mamici si tatici!
Roxana&Ruxandra
Din pacate nu prea puteti ajuta... eventual financiar:)
In acest moment nu avem resursele necesare (hardware) ca sa ne luptam competitiv. Astazi am vorbit cu providerul nostru care o sa ne ajute la detectarea celor care o fac, plangerea pe care o sa o facem (ei stiu si toate delaiile legale) si eventual o sa ne inchirieze o solutie hardware.
Deci in principiu, singurul ajutor pe care voi puteti sa-l dati este suportul moral si sa dati dovada de rabdare!