Atacul intentionat asupra acestui site
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Flower spune:
Si eu am crezut ca e ceva cu serverul de pe care intru...Imi pare rau sa aud ca exista asemenea atacuri din partea unor fosti membri...
Consider hacker-ii niste persoane inteligente ( totusi ) , pacat ca nu isi canalizeaza cunostinele spre ceva constructiv ( dimpotriva , scopul lor e sa distruga )...in cazul in care este atacat un asemenea site , indiferent de unde vine 'atacul' , acestia nu pot fi decat niste lasi...
Noi ramanem aici , cu aceleasi curate ganduri si insignifianta noastra contributie de zi cu zi...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Elenalove27 spune:
eu de 2 zile am tot incercat sa intru pe forum dar degeaba ca nu reuseam
,acum am inteles de ce nu se putea intra...asa ca nu o sa mai
....o sa stau cumintica si astept cu nerabdare sa se linisteasca problema cu acele persoane RAUTACIOASE
O zi placuta tuturor !!!!
Garofitza spune:
quote:
Originally posted by ADMIN
As vrea sa adaug cate ceva la ce a spus mirela:
1. Hackeri sunt / au fost membri ai acestei comunitati si incearca acum sa-si impuna punctul personal de vedere fara sa le pase de voi cei care aveti de fapt de suferit.
2. Adresele de IP de unde au venit atacurile au fost notate si in continuare vom contacta providerul pentru a lua masuri. Un dosar complet cu data, ora, activitatea ilegala prestata si adresa de IP, precum si o plangere dura la adresa providerului vor fi intocmite in zilele urmatoare. Ramane de vazut cum o sa reactioneze acestia! In lista de IP-uri care ne-au creeat probleme exista si universitati iar acolo stiu sigur ca masurile sunt puse in aplicare de catre conducerea acestora.
Foarte clar: Noi nu vrem sa fim rauvoitori si nu vrem sa lezam pe nimeni dar nu putem sa acceptam astfel de activitati dusmanoase, iar rabdarea noastra a fost depasita!
In acest caz, consider, ca si noi, membrii acestei comunitati avem dreptul sa stim cine sunt cei ce creaza aceasta atmosfera. Afirm acest lucru deoarece doresc sa aflu ADEVARUL si nu doresc sa fiu manipulata si sa incep sa acuz, persoane ce-au fost sau nu active pe acest site.
Daca s-au inceput investigati, atunci noi, membrii DC dorim informatii. Va multumesc.
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
cataghe spune:
Este foarte urit si josnic ce se intimpla, si mie mi-a mers foarte greu site-ul in ultimele doua zile, dar pe linga asta mai am o problema pe care oricum voiam sa v-o comunic, nu stiu daca ajuta la ceva sau daca are legatura cu hacking-ul.
Cind incarc lista de discutii, imi apare ultimul mesaj de la un anumit subiect postat de un anumit membru, la o anumita ora. Cind incarc pagina cu subiectul respectiv, imi apare ultimul mesaj postat de un alt membru, la o ora anterioara, iar cel afisat ultimul pe lista de discutii nu-mi apare deloc.
Oare e o problema la mine sau la site?
A mai patit cineva chestia asta?
Va multumesc,
Catalina.
This is the first day of the rest of my life!
lily spune:
NUMAI IN POMUL CU ROADE SE DA CU PIETRE !
Asa spune un proverb, atita timp cit unii s-au vazut lezati si pusi la punct, s-au razbunat...pt. ca fructele razbunarii sint dulci.
Chiar azi am primit un mesaj ciudat de la o fosta membra, care sufera pt ca fetele au respins-o deoarece "s-au vazut cu sacii in carutza" adica maritate , aranjate.
Inteleg sa sufere cei care nu reusesc sa se integreze, e omeneste,dar pina unde sint in stare sa mearga ?
Uniti sintem mai puternici
Cu drag,
Lili
![](images/user_man.png)
danv spune:
N-am stiut ce se intampla pana cand nu am citit.
Cat de frustrat trebuie sa fii ca sa-ti obtii satisfactia distrugand ?
Ma tot gandesc la copiii unor astfel de parinti si le plang de mila... Probabil sunt prea inteligenti oamenii astia ca sa mai aiba si sentimente... Sau prea bolnavi...
ralucami spune:
Celor care se stiu vinovati le spun atat: rusinica mai oameni buni, rusinica!! Cu cat atacurile voastre se intetzesc cu atat ni se dezvaluie caracterul vostru murdar! Pacat ca lipsa de etica si sentimentele meschine se intalnesc atat de des!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Laura _Oprescu spune:
e mare pacat..dar bine ca stim ca nu e din cauza serverului...ca pana acum am zis ca nu imi merge mie ba calculatorul, ba conexiunea..acus..m-am lamurit...peste cateva zile va fi istorie...sper! noi aici ramanem oricum...pupici
remy spune:
Multumim ca sinteti cu noi
si rusine celor ce vor sa distruga acest site asta da dovada de lasitatea voastra.