Atacul intentionat asupra acestui site
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu75/lulu75.jpg)
lulu75 spune:
Deci asta este explicatia pt faptul ca uneori nu ma pot conecta pe DC. Am devenit dependenta de acest site. Sunteti toti minunati si ma simt ca intr-o familie alaturi de voi. Nu stiu de ce vrea cineva sa strice acest site atat de minunat. Le sugerez mai bine sa .
Luminita
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
alina_s spune:
Sa nu va fie cu suparare - dar nu cred ca e un atac la adresa acestui forum. Eu intru aproape zilnic si pe alte forum-uri si vad ca azi nu merge nici unul din ele - Hanu' Ancutei, Andrei Gheorghe. Deci e posibil sa fie vorba ori de un atac asupra mai multor liste de discutii, ori chiar de un virus...speram sa se repare cat de curand si sa ne putem continua discutiile !!
amorena spune:
Multumim din sufletca existati si ca ne faceti viata mai frumoasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vom ramane
si nimeni nu ne va putea distruge.
Dragi administratori si moderatori ai acestui site, spuneti-ne si noua daca aveti nevoie de ceva bani.Suntem totusi o forta, si cred ca toata lumea ar fi de acord sa contribuie cu cate ceva, cat de putin pentru a face sa dainuie acest site care ne lumineaza zilele si sufletul!!!!!!!!!!!
Amorena
Garofitza spune:
Ce hackeri isi lasa IP-urile sa fie descoperite?
Pana vom avea ceva concret (daca),noi membrii DC, nu facem decat sa speculam si sa invinuim "mortul".
Si chiar asa, site-ul a fost inchis ieri si alaltaieri de hackeri?
Ma alatur Alinei_s, care a mentionat despre alte site-uri ce nu functioneaza.
Sa fie alta problema? Cumva Divide et Impera?
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
ancadm spune:
Din pacate se pare ca si azi sunt probleme...Eu am reusit sa intru pe pagina forumului, dar mai departe d atit nu am putut merge! A trebuit sa revin si iata ca macar acum pot scrie mesajul asta. Ma intreb cu ce ii ajuta pe acei oameni faptul ca interzic accesul la niste informatii importante unor mamici si unor tatici? Poate ca cineva dintre noi are un copil bolnav, sau are o alta problema si un mesaj de aici ar putea ajuta!
"Ce nu te omoara te face mai puternic"
Anca
MD spune:
quote:
Originally posted by ADMIN
As vrea sa adaug cate ceva la ce a spus mirela:
1. Hackeri sunt / au fost membri ai acestei comunitati si incearca acum sa-si impuna punctul personal de vedere fara sa le pase de voi cei care aveti de fapt de suferit.
2. Adresele de IP de unde au venit atacurile au fost notate si in continuare vom contacta providerul pentru a lua masuri. Un dosar complet cu data, ora, activitatea ilegala prestata si adresa de IP, precum si o plangere dura la adresa providerului vor fi intocmite in zilele urmatoare. Ramane de vazut cum o sa reactioneze acestia! In lista de IP-uri care ne-au creeat probleme exista si universitati iar acolo stiu sigur ca masurile sunt puse in aplicare de catre conducerea acestora.
quote:
Din pacate nu prea puteti ajuta... eventual financiar:)
In acest moment nu avem resursele necesare (hardware) ca sa ne luptam competitiv. Astazi am vorbit cu providerul nostru care o sa ne ajute la detectarea celor care o fac, plangerea pe care o sa o facem (ei stiu si toate delaiile legale) si eventual o sa ne inchirieze o solutie hardware.
Deci, au fost notate dar urmeaza sa fie descoperite cu ajutorul provider-ului. Se stie exact cine sunt dar inca se mai cerceteaza. Si ca sa vezi, povestea cu hakerii vine imediat dupa o alta poveste in care si-a bagat coada un anume nene Iancu, hihihihi, fratilor mie-mi suna a facatura. Acuma cine vrea sa infunde pe cine si in ce conditii mie nu mi-e clar inca, mai cercetam si noi prin "dosarele" bine studiate, nu ca as avea oarece interese pesonale, dar de dragul adevarului si de ce nu, ca mijloc de alungare a monotoniei. Sa aveti o zi buna cu totii!!!
evadindeva
![](bandit.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/hannen/hannen.jpg)
hannen spune:
Off dragilor,e asa greu fara DC.Ieri am crezut ca turbez,de nervi si de plictiseala.
Am crezut ca se fac ceva schimbari si de aceea nu putem accesa.Chiar vorbeam cu vreo doua fete din japan,membre si ele si complet dezamagite si plictisite ca si mine.
Eu le indemnam pe ele sa mai verifice ptr.ca eu nu mai vroiam o noua dezamagire
Ma bucur ca azi e totul in regula si sa speram ca asa va ramane.
Numai bine va doresc la toti
Nicole&Amira
Eryka spune:
Si eu m-am plicti rau de tot fara Despre copii sper sa nu se mai intample asa ceva .
Eryka & sufletzelul din burtica---> (14 saptamani)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Indiferent daca a fost sau nu la mijloc un atac deci daca discutam inclusiv de sisteme de protectie mai performante s-a atins un subiect delicat cel de ordin financiar.
Stimati utilizatori (inclusiv subsemnatul) ai acestui site. Suntem multi la numar acest lucur se vede. Este minunat ajutorul neconditionat pe care il obtinem si il daruim in cadrul acestui site. DAR:
1. De la punctul de inceput cand in urma cu cativa ani acest site era o dorintza, apoi impletita cu un hobby, apoi cu o dorinta si mai mare s-a ajuns incetul cu incetul la cheltuieli unilaterale platite doar si numai doar de autorii (proprietarii) acestui univers numit www.desprecopii.com. Din spirit de bun simt, din delicatete nu au strigat NICIODATA ca exista (si) aceasta problema si au plasat doar micut de tot sus in dreapta un omulet albastru cu un mic cuvant. Stiu ca toti stim sa citim.
2. Intrebarile mele sunt clare poate nedelicate dar certe:
- Dragilor toti cei ce doriti acest www.desprecopii.com rezolvam sau nu macar partial si problema de sustinere financiara.
- Care sunt cerintele (costurile) lunare de functionare a acestui site?
- Cat costa solutia de securizare?
- Care sunt modalitatile (si) altele decat electronice de plata ?
Marius (www.desprecopii.com)