despre pasapoarte
Raspunsuri - Pagina 3
genioaranico spune:
buzna genioara nicoleta: se poate la urgenta,taxa e mai mare dar cred ca se poate doar din localitatea unde ai domiciliul
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_stefi Dar din cate am inteles eu pasapoartele temporare se elibereaza in aceeasi zi in care se depun actele. Sa fii om e lucru mare! |
De unde ai intzeles asta,din experientza ta si a cumnatzilor,sau ai ceva palpabil?
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
andacos spune:
Iata ce am gasit pe site-ul directziei de pasapoarte:
Cererile se solu#355;ionează de autorită#355;ile competente, în termene care curg de la data depunerii acestora #351;i care nu pot dep#259;#351;i 3 zile lucrătoare.
NOT#258;: Pentru cererile depuse în #355;ar#259;, în prezent s-a reu#351;it reducerea termenului de eliberare la
2 ore.
Deci depinde de cit de aglomerata e sectzia unde depui si probabil si de competentza functzionarilor!
PS:Site-ul este actualizat astazi 9.04 2012!
Dana
andacos spune:
Pun aici linkul ca si mie mi-a iesit aiurea:
http://www.pasapoarte.mai.gov.ro/indexActe2.html
Din link reiese clar ca pasapoartele se elibereaza doar de la sediul de unde apartzii cu domiciliu!
Dana
mami_stefi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
De unde ai intzeles asta,din experientza ta si a cumnatzilor,sau ai ceva palpabil? Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Din ceea ce mi-au spus functionarii,din ceea ce am patit eu,cumnatii mei si toti cunoscutii care s-au confruntat cu asemenea probleme.
P.s vezi? Chiar si tu spui ca timpul a fost redus la 2 ore. No,pai acum cu ce sunt eu vinovata ca nu locuiesc in bucuresti sa astept 3 zile dupa pasaport ? Bafta mea ca locuiesc in provincie si totul se rezolva mult mai repede :)
Sau ar trebui sa ma simt nasol?
Sa fii om e lucru mare!
andacos spune:
mami stefi,nu spun eu...ci informatziile de pe site!
vezi tu tot nu vrei sa pricepi!
Intervalul in care se elibereaza un pasaport temporara este d epina la 3 zile lucratoare!Deci tu de la premiza asta trebuie sa pleci cind aplici pentru un asemenea pasaport!
faptul ca sunt orase unde se elibereaza si dupa 2 ore...nu e lege!Legea spune clar:maxim 3 zile!!!!
Deci cind oferi o informatzie cuiva trebuie sa spui ca termenul e de maxim 72 de ore, dar sunt sectzii unde se elibereaza mai repede!Nu potzi da informatzia... cu 2 ore!
Acum cred ca am fost mai clara!
Dana
Marina spune:
Plus ca intreba de Bucuresti oameni buni, la romana. Banuiesc ca orice bucustean se gandeste la directia generala de pasapoarte de pe Iorga, 200 m de Piatza Romana. Nici nu mai stiu daca mai elibereaza pasapoarte acolo , pe noi ne-au trimis in Pipera.
Mada spune:
Ieri la ora 14 am depus actele pt pasaportul copilului, temporar/1 an (nu aveam timp sa asteptam 2 saptamani pt cel normal) si de la ora 15,55 puteam sa mergem sa-l ridicam.
Nu ne-a trebuit nicio dovada ca dorim sa-l facem repede si nu am avut nici macar o pila pusa , am stat 2 ore la coada de am crezut ca innebunesc si eu si copilul si ta-su.
Locuim in Bucuresti, actele le-am depus in str Iorga.
Nu mai faceti spectulatii ca tre sa ai pile si cunostinte, scrie clar ca pasaportul temporar se elibereaza intr-o ora!
Ilinca si Rares
mami_stefi spune:
citat din mesajul lui andacos mami stefi,nu spun eu...ci informatziile de pe site! vezi tu tot nu vrei sa pricepi! Intervalul in care se elibereaza un pasaport temporara este d epina la 3 zile lucratoare!Deci tu de la premiza asta trebuie sa pleci cind aplici pentru un asemenea pasaport! faptul ca sunt orase unde se elibereaza si dupa 2 ore...nu e lege!Legea spune clar:maxim 3 zile!!!! Deci cind oferi o informatzie cuiva trebuie sa spui ca termenul e de maxim 72 de ore, dar sunt sectzii unde se elibereaza mai repede!Nu potzi da informatzia... cu 2 ore! Acum cred ca am fost mai clara! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Dar unde vezi ca am scris eu ca in maxim 2 ore TREBUIE sa ti-l dea? Eu doar am relatat ceea ce am patit eu si cunoscutii mei si am sfatuit persoana in cauza sa ceara informatii unei sectii de politie.
Nu am zis ca vezi-Doamne,peste tot se elibereaza in 2 ore,dar nici in 3 zile cum zici tu! :D
Sa fii om e lucru mare!
mami_stefi spune:
citat din mesajul lui Mada Ieri la ora 14 am depus actele pt pasaportul copilului, temporar/1 an (nu aveam timp sa asteptam 2 saptamani pt cel normal) si de la ora 15,55 puteam sa mergem sa-l ridicam. Nu ne-a trebuit nicio dovada ca dorim sa-l facem repede si nu am avut nici macar o pila pusa , am stat 2 ore la coada de am crezut ca innebunesc si eu si copilul si ta-su. Locuim in Bucuresti, actele le-am depus in str Iorga. Nu mai faceti spectulatii ca tre sa ai pile si cunostinte, scrie clar ca pasaportul temporar se elibereaza intr-o ora! Mada, un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004 si cu Rares Daniel 19 dec 2008 Ilinca si Rares |
Vai Mada,chiar daca-s de acord cu tine,tot ce pot sa iti zic e ca"nu e litera de lege" :)) si ai sa ti-o pui in cap pe andacos! :D
Sa fii om e lucru mare!