despre pasapoarte

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Nu are rost sa mai insist la subiect,inca odata legea in Romania se face dupa bunul plac al functzionarilor publici,asa cum a spus si Marina...nu exista pasapoarte de urgentza,iar pasapoartele temporare se elibereaza doar in anumite conditzii!

Ca functzionarii publici nu respecta legea,e una,insa legea e clara!

asa ca daca va ducetzi si solicitazi pasapoarte temporare fara sa indeplinitzi conditziile(care se gasesc pe site-ul MAN)si datzi peste un functzionar care respecta legea si nu va face...sa nu va simtzitzi neindreptazitzi!

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Tot eu!

Chiar si mesajul Mihaelei desi e foarte greu de citit,vine in sprijinul celor spuse de mine mai sus,DOAR in aceste conditzii se elibereaza pasaport temporar!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Tot eu!

Chiar si mesajul Mihaelei desi e foarte greu de citit,vine in sprijinul celor spuse de mine mai sus,DOAR in aceste conditzii se elibereaza pasaport temporar!

sa zicem ca nu-i corect spus de urgenta,dar tinand cont ca il ai in 2-3 zile,il putem numi de urgenta....
nu stiu ce s-a intamplat de mi-a iesit mesajul asa...si nu stiu nici cum sa-l corectez....

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

de curiozitate cand ai fost ultima data la Serviciul Pasapoarte?

Marina

Mesajul tau urma dupa mesajul meu asa ca am sa presupun ca la mine te refereai.
Ultima data am fost joi la politie,la pasapoarte.am scris si mai sus! :)

Deci eu zic ca nu are rost sa ne tot contrazicem pt ca,asa cum spune si andacos,in Romania totul e pe dos.
Dar,cel mai bine pt toti cei care au astfel de probleme,mergeti dragilor personal si intrebati,asa veti stii ce aveti de facut,veti economisi timp si nervi! :)

Sa fii om e lucru mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

permite-mi sa ma indoiesc ca ai obtinut un pasaport temporar in Bucuresti in 3 ore acum o saptamana exceptand situatia in care ai ceva pile puternice.
In plus autoarea il vrea si electronic, va primi fix acelasi raspuns ca si aici daca nu va fi trimisa cumva in judetul de resedinta, unde poate are o sansa in plus intrucat volumul de pasapoarte procesate ar trebui sa fie mai mic

Mergi la inceput

Marina,
1. Cine a spus ca am fost in Bucuresti? Eu spuneam doar ca ar trebui sa mearga la pasapoarte in localitatea de origine si am dat propria mea situatie drept exemplu.
2.In postarea initiala( semnata de cristache989) se face referire la un pasaport temporar,nu la unul electronic.
3. Off topic,vis-a-vis de pile,chiar nu obisnuiesc sa imi rezolv problemele in acest mod. As putea dar crede-ma ca niciodata nu am apelat la nimeni pt nici un favor. (Dovada ca am asteptat eliberarea buletinului 1 luna si 3 saptamani) :)

Sa fii om e lucru mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

pai autoarea intreaba in primul post cum obtine pasaportul in Bucuresti dupa care clarifica cateva mesaje mai incolo ca il vrea pe cel electronic. Inainte de introducerea pasapoartelor electronice a existat pentru o anumita durata procedura pasaportului de urgenta, te duceai la pasapoarte sediul central pe strada Iorga si aveai pasaportul in aceiasi zi. Ti se emitea un pasaport normal valabil 5 ani. Acea procedura nu mai exista acum de cand s-au introdus pasapoartele electronice. Intamplator am trecut prin afacerea asta anul trecut personal in Bucuresti si sora-mea s-a uitat acum o luna lung dupa un zbor pentru ca nu a observat ca pasaportul copilului e expirat decat in seara dinaintea zborului. Singura solutie pentru ea a fost pasaport de 1 an si asteapta 3 zile.

Mergi la inceput

1. Cristache989 a postat primul mesaj si ... Atat! Ca a cerut altcineva alte informatii e alta mancare de peste! :)
2. Eu am mers intr-o vineri am platit toate taxele. Cu acele chitante si alte acte(nu mai retin chiar ce anume) ne-am prezentat (eu,copilul si taticul) luni dimineata la 9 la politie,i-au facut poza copilului,ne-au spus ca la 10 e gata! Noi am avut cate ceva de rezolvat si am mers pe la 10:30. Direct de la Politie am plecat spre Italia.
Alt exemplu, cumnatii mei... I-a expirat pasaportul copilului cel mare. Au mers cu o jumatate de ora inainte de ora inchiderii. Pana la ora inchiderii il aveau in mana!

Sa fii om e lucru mare!

Mergi la inceput

mami stefi,asa cum spuneam discutzia este inutila!

Repet,Marina are dreptate,notziunea de pasaport de urgentza nu exista!Nu mai exista!

Tu ai primit pasaportul(nu are rost sa te intreb daca ai indeplinit conditziile de eliberare a acestui tip de paspaort,pentru ca asa cum spuneam anterior,functzionarul roman interpreteaza dupa cum doreste legea si...de ce sa nu recunoastem,niste bani in plus la bugetul local nu strica,ei si intentzionat incalca legea pentru ca pasaportul temporar e o "sursa"sigura la bugetul local)intr-un interval scurt,pentru ca ai fost probabil la o sectzie de politzie nu atit de solicitata ca una din Bucuresti!

Insa legea spune ca (din memorie spun)eliberarea unui pasaport temporar dureaza intre 24 si 72 de ore!

Deci nu e lege, cum incerci tu sa spui!

Dana

Mergi la inceput

Dar nu am spus deloc ca e lege ceea ce spun eu.
Am prezentat doar ceea ce s-a intamplat. Ce MI s-a intamplat,asta nu inseamna ca e un fapt general valabil pt toti,peste tot.
I-am sugerat autorului/autoarei mesajului ca ar trebui sa mearga sa intrebe ce si cum,tocmai pt ca fiind dintr-o loc de provincie s-ar putea sa aiba noroc.
P.s. Si chiar nu am spus ca exista notiunea de pasaport la urgenta. Dar din cate am inteles eu pasapoartele temporare se elibereaza in aceeasi zi in care se depun actele. Ca in unele orase intervine o intarziere din cauza numeroaselor cereri,pot intelege.

Sa fii om e lucru mare!

Mergi la inceput