LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***416***

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Micshunica frumoasa si cuminte, LA MULTI ANI!
LA MULTI ANI, Geanina!
Sa aveti un week-end minunat.

Gianina, iti multumesc pentru pontul cu sucurile; imi poti pune, te rog, un link cu storcatorul tau?
Tufete, aveti si voi recomnadari pentru un storcator de fructe care sa se curete usor, sa nu faca dezastru in jurul lui si sa nu coste mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Voiam sa va intreb dimineata si am uitat: in Romania numai eu "fac atentii" diversilor de care am nevoie? Pentru "mai repede", "mai bine", "mai cu sirg"

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Din pacate , nu, si eu fac acest lucru de cate ori e nevoie asta pe langa a face pe proasta chiar umila daca situatia o necesita

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Novus, deja par o moara stricata dar nu ma pot abtine: Alexandra e titi rau. Din ce in ce mai titi, daca e posibil asa ceva! Mi-e ciuda ca nu pot sa o aud ca are niste replici de sta mitza-n coada.

Cateodata nu ma satur sa o privesc si sa o ascult , dar asta cred ca simte orice mama

Mergi la inceput

Ilinca, cea mai simpla reteta de muffinsi:
-150 gr faina
-4 oua
-4 linguri zahar
-4 linguri ulei
-4 linguri smintina sau iaurt
-o jumate plic praf de copt

Mai poti pune: coaja de portocala, diverse esente, fructe uscate, fulgi de migdale, bucati de cioco, bucatele de mar sau fructe de padure; ce-ti toaca prin cap.

E simpla pentru ca nu ai nimic de facut decit sa le pui toate in castron si sa le amesteci Eu folosesc mixer; maglavaisul cred ca e gata in 2 minute maxim + timpul de sedere in cuptor.
Murdaresti numai un vas.

Mergi la inceput

Gianina, daca toata lumea va ureaza o fac si eu chit ca nu e ziua Micsunicii inca, de dimineata m-am uitat repede pe calendar sa vad cum de am uitat

Asadar MICSUNICA

Sa fiti sanatoase ca in rest se rezolva ele toate !! Distractie placuta la petrecere !!

Mergi la inceput

Dodo, sa iasa totul bine iti doresc.
Nu m-as fi gindit ca, pe linga pasiunile pe care le ai si in care pui atita suflet, iti poate placea o activitate atit de anosta ca si calcatul.

Anaan, de aia n-au ajuns la mine furnicile lui Harap-Alb ca le tii tu la tine! 4 camere????? Bravo!!!!!!

Mergi la inceput

Pisik, Ian ar sta mereu in curu gol, daca ar putea; si in casa si afara; in casa asa si sta ; nu vrea ciorapi, nu vrea papuci de casa; noaptea/ziua doarme tot in curu gol si total neacoperit; daca incerc sa-l invelesc, da din picioare ca un catir.

Sa va iasa toate planurile va doresc!

PS. De cite ori il culca dna R, Ian are chiloti; am intrebat-o cum il convinge. Raspuns: i-am spus ca, daca nu-si ia chilotii pe el, vine Momoaia aia urita si-i maninca putza! Deja o urasc pe Momoaia si ma dispera sa vad ca se ingroasa gluma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Cap ***417***

all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ma duc sa plantez niste flori, e o vreme foarte frumoasa afara!

Asta as vrea sa fac si eu sambata.... daca suntem on schedule.... ca e cam optimist schedulele asta....

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput