LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***416***
Raspunsuri - Pagina 3
olishka spune:
Salutare!!!
Ina mi s-a facut foame cand am citit postarea ta
Noi ieri am fost la o super petrecere, sarbatorita Adelache Foarte bine a fost, copiii s-au distrat pe cinste, dar si parintii pe langa ei. Prajiturile lui Mada au fost Pacat ca n-am putut sa gust din toate. Am facut si cateva poze, cam putine caci s-a descarcat aparatul
https://picasaweb.google.com/olgagireada/LMAAdela2012?authkey=Gv1sRgCOid-o3a3M7_rQE
Bianca2503 spune:
Deci,
La multi ani Florilor din club, mici si mari!
Paste Fericit celor care sarbatoresc astazi!
inapreda spune:
Ilinca, am mincat shaorma si m-am dus la bucatarie sa-mi pun o pizza in cuptor si sa zicem ca nu m-am miscat "in shoapta"
Pina s-a facut pizza, am mincat o ciocolata Milka. Intreaga
Daca asta nu-i comportament de on bolund...
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Ilinca, am mincat shaorma si m-am dus la bucatarie sa-mi pun o pizza in cuptor si sa zicem ca nu m-am miscat "in shoapta" Pina s-a facut pizza, am mincat o ciocolata Milka. Intreaga Daca asta nu-i comportament de on bolund... "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
:)))
Da' io cu pizza congelata nu te inteleg, cand sunt atatea pizzerii misto in ziua de azi...bine, la 2 noaptea mai greu sa comanzi sau sa iesi in oras:))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Olga, multumim pentru avanpremiera cu ziua Adelei. Cred ca v-ati distrat dar si in calupul tau de poze am vazut una cu Mada trista
Adela a fost foarte shic, cum, de altfel, a fost si la gradinita! Ce mai, nu mai sint bebelushi!
Ma bucur ca Micshu si Gianina sint bine. Incepusem sa-mi fac griji din cauza absentei lor.
Mi-a placut mult tinuta lui David -ca intotdeuna!- exact pe gustul meu. Tenisii sint de la H&M? Se incalta usor? Sint lati, adica au deschizatura mare? Ian are piciorul f. lat si greu ii gasesc ceva care sa se incalte usor.
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Deci, La multi ani Florilor din club, mici si mari! Paste Fericit celor care sarbatoresc astazi! |
Si de la noi!
Ilinca_M. spune:
Multumesc de urarile de Paste, "La Multi Ani" floricelelor !
Noi acum comandam pizza pentru sarbatoarea pascala
Am vazut cele cateva poze de la petrecerea Adelakei: ahhh, dar cat de trendy e imbracat David!! E mega-cuceritor si stylish! Am vazut si pe frumoasa si inalta Micshunica, pe inginer si desigur pe SARBATORITA cea frumushica si cocheta...dar as mai vrea poze!
Acum scriu repede repede, ca s-ar putea sa ma exmatriculeze de pe forum, asta e, in caz de asa ceva pastram noi legatura dar am vrut sa votez si io primul weekend din cele 2 propuse, ca al 2 lea e cu Turcia lui huzband.
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.