LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***416***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ramona, si eu zic la fel ca Ana Maria. o sa fie bine:)

Chatonel,cum tu nu ai telefon sa poti face comanda la taxi va trebui sa iei unul de acolo. nu lua chiar de la iesire ca stau aia cu 3.5 ron pe km. iesi din aeroport si mergi la fostul ceas galben. intreaba de asta si te directioneaza lumea.acolo gasesti taxi de firma. intreaba-i daca merg pe aparat. cursat nu trebui sa faca mai mult de 50-60 ron ( pana la mine acasa e vreo 20 , dar eu stau in nord).

Daca toti ai o cartela de sunat iti recomangsa faci comanda:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Bianca, merci de info, dar am bagaje, copil si carucior... e exclus sa ma hamalesc pina nu stiu unde ca pierd pe drum ori copil ori bagaj ori mai stiu eu ce :)) cel mai bine mi-ar prinde firmele de le pusei in link, ca daca ma asteapta la sosiri, ma ajuta si cu bagajul, nu? Ultima data asta a fost cearta mea cu soferul de taxi, la plecare mi-a bagat bagajele in portbagaj, la sosire mi-a zis sa mi le iau, iar eu eram cu burta la gura

Mergi la inceput

Scriu de pe telefon, scuze de greseli.

Chato, mai exista si autobuzul 783 sau varianta shuttle pana la tren si apoi tren express pana la gara de nord...e complicat cu bagaje.Mai ales ca trebuie sa le asepti, ca au anumite ore de plecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Chato, nu ai telefon "liber", adica decodat, adica unul care merge in orice retea? Asa, cumperi din aeroport o cartela reincarcabila cu numar si chemi "la scara" ce taxi doresti.

Mergi la inceput

Nu stiu despre firmele astea.nici cat costa nici de unde te iau exact. cand aterizezi tu?

Mergi la inceput

Stiu ca e aiurea ce spun dar eu pentru servicii suplimentare (gen incarcat/descarcat bagaje cind vin din Kaufland, de ex; sau cind merg in cimitir si vreau sa intru pina in cimitir cu masina pentru ca am tot timpul o gramda de "bagaje" -ghivece/termos/pahare/luminari/jucarii/etc-) platesc suplimentar INAINTE de a-l ruga frumos pe sofer sa ma ajute. Nu asa e normal dar asta e normalitatea in Romania.

Mergi la inceput

offf, inaaaaaa!!! nici nu vreau sa ma gindesc la solutia asta!! in banii de "plimbare" cu taxi intra si serviciul bagaje si nu am de gind sa il rog... pot doar sa ii multumesc dupa ce a facut serviciul, cu bacsis sau fara, dupa toane (ale lui si ale mele)... de-asta si caut solutii alternative.

cit despre cartela, e complicat si asta de facut: implica tot deplasare cu tot ce am la coada si apoi la "peron", nu?

bianca, eu ajung pe 26 aprilie pe la prinz, deci e program de voie pt taxi, nu e vreo ora naspa... tarifele anuntate pe site la firmele-astea sint in jur de 25-30 euro, in functie de masina.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

offf, inaaaaaa!!! nici nu vreau sa ma gindesc la solutia asta!! in banii de "plimbare" cu taxi intra si serviciul bagaje si nu am de gind sa il rog... pot doar sa ii multumesc dupa ce a facut serviciul, cu bacsis sau fara, dupa toane (ale lui si ale mele)... de-asta si caut solutii alternative.

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mi-a luat ceva sa inteleg ca, la noi, banul/shpaga e cea mai scurta cale spre "destinatia" dorita; iar cind sint cu Ian dupa mine, las principiile in plan secund
Cind sint singura, mai exact, cind ERAM singura, ma vedeam pioniera si "deschizatoare" de drumuri intr-ale civilizatiei si intr-ale propovaduirii ei in rindul maselor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ramona draga mea, stiu cum este sa primesti astfel de vesti si chiar daca lumea te incurajeaza, tie tot nu ti-e bine. La mine a iesit doar o masuratoare mica, in rest totul mic. Osul nazal a iesit mai mic, de aceea nici nu m-am stresat f tare. Eu in locul tau as fi facut amnio, este cel mai sigur si scapi de tot stresul. Acuma depinde si ce decizie vei lua in privinta copilului. Eu oricum n-as fi facut avort, dar pt confortul meu psihic. Sper din suflet sa fie totul bine si sa-ti fi iesit asa testul din cauza varstei. Te pup

Mergi la inceput

ina, este valabil peste tot asta (banul e calea cea mai scurta pt a ajunge acolo unde doresti)... insa spaga e tipic balcanica naspa ce scriu ... in fine... ce sa mai zic, decit: nu ma doare mina sa platesc un tarif, dar la bacsis ma arde mina sa il dau si prefer sa nu, atita timp cit nu e vital. cu copil sau fara... cred ca e, de fapt, consecinta faptului ca vin si plec, nu ma izbesc prea tare de "pragul de sus"

Mergi la inceput