CE E DE FACUT?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Off topic.Schimb de experienta pe fonduri europene.Fonduri administrate de institutia respectiva,dar scolarizarea se face pe bani europeni.....

Exact...ea vrea sotul acasa fara aia.....e din generatia veche....acum toti s-au emancipat,dar ea...e o femeie care si-a vazut tulburata linistea.Ce sex oral sau sex la ea?E generatia veche,nu cred ca ar concepe sa faca ea asa ceva.....e de gasca face misto de chestiile astea,da` a scapat odata o chestie simpatica tare:"ca doar nu m-oi apuca la batranete sa....."si a rezumat scurt sexul oral,varianta pe care o stie toata lumea dar nu o pot scrie aici.

Nehotarata e....si macinata de situatie.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Eu din detaliile care le dai tu,vad o casnicie formala de-a lungul timpului,doar asa ca...sa nu rida lumea!

Nu cred ca vreunul dintre ei a fost fericit in casnicia aia,macar el are curajul(urit cum procedeaza insa)sa-si traiasca un pic viatza,chiar si dupa 50 de ani!

ea va ramine frustrata in continuare,daca el se va intoarce la ea...va avea viatza lui Al domoro(),ea se va simtzi probabil "invingatoare"insa nefericita va ramine mereu!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Eu din detaliile care le dai tu,vad o casnicie formala de-a lungul timpului,doar asa ca...sa nu rida lumea!

Nu cred ca vreunul dintre ei a fost fericit in casnicia aia,macar el are curajul(urit cum procedeaza insa)sa-si traiasca un pic viatza,chiar si dupa 50 de ani!

ea va ramine frustrata in continuare,daca el se va intoarce la ea...va avea viatza lui Al domoro(),ea se va simtzi probabil "invingatoare"insa nefericita va ramine mereu!

Dana

Exact asa mi se pare si mie, tocmai ca vazand lucrurile asa am intrebat ce rol au copii, probabil doamna vrea ca proprii copii sa se bage pentru a-l aduce pe tatal/sotul infidel acasa- ci nu sa o sfatuiasca sa divorteze sa-i deschida ochii ca este abuzata, sa ii bage mintile in cap tatalui, ca daca omului nu-i mai e rusine de lume, probabil de copii ii va fi rusine, ca ii face de ras si etc...din pacate, domnului pana nu-i trece pasiunea nu va asculta de nimeni. Amanta, are si ea politele ei de platit sotiei...vezi alte subiecte de genul....si uite asa...

Lumea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Citat:
citat din mesajul lui eumada

aMANTA DATEAZA DE LA SFARSITUL LUI 2009...ERAM CRESTERE COPIL ATUNCI....faza e ca C. a aflat ca amanta pleaca azi pentru o luna in schimb de experienta in elvetia..cu inca patru colegi,iar taurul comunal ,care mai e si impatimit a bauturii ramane acasa......si e curioasa sa vada ce se intampla in perioada asta.Cert e ca individul a platit 500 ron la telefon luna trecuta.....o suna pe aia de pe mobil din ora in ora....
Spunea Dana Vio ceva..cred ca mai curand pe linia asta merge C....deocamdata e nehotarata...va vorbi cu vecinele care stiu povestea..cea de jos si cea care a vazut-o pe amanta intrand in casa ei.Actele sunt puse in siguranta,dar el si-a scos duplicate de la starea civila la toate,mai putin la contractul de cumparare a casei.

Off topic: a naibii criza si austeritate daca pleaca 5 bugetari odata la schimb de experienta in Elvetia o luna de zile...

Eu zic ca n-ai ce sfaturi sa-i dai, dupa parerea mea ea vrea idila
terminata si pe sot inapoi. Pare genul de femeie care o acuza pe "nenorocita" ca i-a "furat" barbatul".
Ca si cum amanta avea responsabilitati fata de familia lui, nu el.
Pana la urma amanta e libera ca pasarea cerului si asa a ales sa-si traiasca viata, el e de condamnat.
Si nici el nu e de condamnat ca si-a descoperit pasiunea vietii la a doua tinerete ci pentru ca nu a iesit dintr-o relatie ca sa inceapa alta...

Pasiunea vietii e una, dar nesimtirea e cu totul altceva.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Mada, nu cred ca poti face ceva pentru colega ta. Da, poti sa-i recomanzi un avocat care sa-i spuna foarte clar ce poate castiga la un divort si, mai ales, ce nu poate castiga.

Despre noul cod civil nu am citit decat aici, pe forum. Din cate am inteles eu cel care a inselat ii va plati celuilalt o suma de bani tot restul vietii (sau era ceva: pana se recasatoreste? Nu e cazul aici, dar parca asa era.). E vorba despre un soi de "pensie alimentara", nu despre impartirea bunurilor. Deci, in continuare, sotii au dreptul fiecare la jumatate din bunurile comune.

Bunurile comune nu sunt munca EI de o viata, sunt munca LOR de o viata. Mitocan sau nu, agresiv, e si munca lui si, asta e, are dreptul la ea.

Din ce am inteles eu sotia nu vrea sa imparta nimic. Prefera sa suporte batai, cuvinte urate si sa ramana sotia legitima a unuia care se expune prin curtea institutiei cu mana alteia in pantaloni.

Da, vrea sa o ajute cineva, dar vrea ca cineva sa il desparta pe el de amanta. Probabil ar vrea ca voi, colegii sa "va luati" de el si de amanta cu fiecare ocazie, sa insistati voi sa termine. Nu e treaba voastra si nici nu ar fi eficient.

Este posibil ca atunci cand spune despre copii ca "sunt de partea lui" sa fie doar interpretarea ei. Poate i-au spus "Mama, muta-te la noi, lasa-l cu amanta in casa si tu nu-ti mai face probleme." Ea nu vrea asta, casa aia e mai valoroasa pentru ea decat demnitatea ei. Ea probabil vrea de la copii sa-l ia de mana pe tatal lor, sa-l aduca acasa si....chiar nu stiu ce ar putea sa-i faca amantei.

Ceea ce ar trebui sa-i explice cineva ar fi ca sotul, chiar daca actuala amanta "ii da papucii", isi va gasi o alta - daca e atat de dornic de sex si sotia nu-i ofera satisfactii. Inteleg ca amanta de fapt nici nu-l vrea "cu totul si cu totul" dar daca apare una care face suficient de bine sex oral si il si vrea de sot, s-ar putea sa dea el divort. Si atunci s-ar putea ca sotia, dupa ce a indurat ani de umilinte, sa ramana tot cu jumatatea ei din "munca de o viata".

Cineva ar putea sa-i explice asta, dar nu cred ca o ajuta. Cred ca pur si simplu refuza ideea de a imparti bunurile. Si in acest caz nimeni nu o poate ajuta, va ramane casatorita cu el, suferind, macinandu-si nervii si sperand ca intr-un fel sau altul lucrurile sa o ia de la sine in directia dorita de ea. Ceea ce nu se va intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

In opinia mea solutia e relativ simpla: doamna in cauza trebuie sa hotarasca ce e mai de pret - onoarea sau banii.
Cu alte cuvinte, in caz de divort ambilor parteneri le va reveni jumatate din avere iar sotia isi poate continua viata gandindu-se ca si-a pastrat onoarea de-a nu convietui cu un om in ai carui pantaloni cotrobaie o alta femeie.

Daca ii sunt mai dragi banii, ramane cu el ca sa nu "piarda" (de fapt n-ar pierde nimic, ca si el, oricat de nesimtit ar fi, tot are dreptul la jumatate din tot) ceea ce a muncit o viata.

Pe amandoua - bani si onoare - nu le poate avea in conditiile date.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Undeva in relatia lor s-a produs o ruptura si asta cred ca mai demult. Din oarecare motiv au incetat sa fie un cuplu.

Ea il mai iubeste pe el? Asa, ca om, ca fiinta... Lasind la o parte ceea ce s-a intimplat intre ei, se poate vedea de mina impreuna cu el, in viata? Poate accepta ca el este un barbat cu cerinte fizice? Este deschisa sa il accepte asa cum este si sa invete sa viseze impreuna din nou?

Copiii chiar nu au ce cauta in relatia dintre ei. Nici ea nu face bine invitind satul sa dea cu puietre in el... Lume, lume, uitati-va la el cit de depravat este si cit de sfinta sint eu... si ce mai sufar pentru ca el este un nemernic.

Daca vrea sa stea in casa, sa isi aiba barbatul acasa si sa nu mai fie nici o amanta, ar trebui sa inceapa sa isi reconstruiasca relatia cu el, nu sa o strice si mai mult. Dar asta inseamna ca amindoi sa vrea acelasi lucru.

Sincer, nu stiu cum o sa poata amindoi sa isi reconstruiasca intimitatea... E greu, dar nu imposibil.

Ar trebui ca ea sa fie foarte sincera cu ea insasi, sa se gindeasca bine de tot la ceea ce vrea ea de la viata, independent de el si de amanta.

Si nu mai judecati alte femei, in comparatie... Nu e nici una mai "bine", mai "buna" sau mai "sfinta". Amanta este pur si simplu o femeie care corespunde cerintelor lui in acest moment al vietii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genioaranico spune:

buzna genioara nicoleta:sper sa rezolve cu bine problema!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui genioaranico

buzna genioara nicoleta:sper sa rezolve cu bine problema!

pai si cum vezi tu ...rezolvarea problemelor ..cu bine!

Dana

Mergi la inceput

Aaa si pebtru linistea si securitatea ta(ca n-ai de unde sti ce subiecte vei deschide cindva pe forum),nu-tzi mai da numele complet,nick-namul tau deja spune destul!

Toate mesajele le-ai scris dindu-tzi numele complet,chiar ma asteptam ca moderatorii care tzi-au moderat mesajele sa-tzi spuna ca acest lucru nu e recomandat!

Dana

Mergi la inceput