CE E DE FACUT?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Formahaulti si Happy.....incep sa cred ca aveti dreptate.Mare.Acum e doar fericita ca amanta lipseste.

Ca daca nu ia masuri peste o luna situatia va fi mai rea....
A discutat aseara cu avocatul meu,nu i-a convenit tocmai ce i-a spus....legal vorbind.
Ca ea nu are bani sa plateasca un detectiv sa-i urmareasca...ei se poate afla si fara detectiv,sunt convinsa.Sa depuna plangere la politie?Se poate asa ceva oare?

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

eumada, in locul tau i-as spune sa puna pe primul loc sufletul ei si apoi ceea ce a "realizat".
daca pentru ea viata inseamna doar "munca" si daca mai si declara ca sexul e de moda veche chiar nu vad ce rol au de jucat copiii in nebunia lor?
sa ii faca pe parinti sa inteleaga ... ce? ca fiecaruia ii lipseste ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Formahaulti si Happy.....incep sa cred ca aveti dreptate.Mare.Acum e doar fericita ca amanta lipseste.

Sau cu alte cuvinte, este fericita pentru nefericirea lui .

De ce continua unii oameni sa se faca nefericiti unul pe altul, cand ar putea bine merci sa-si vada frumos de viata, sunt atatea lucruri de facut...

Lumea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Inca una si ma duc...ei ar trebui sa realizeze ca la 50 de ani nu sunt batrani... ca mai au in fata cu putin noroc poate 40 de ani...o viata de om, si sa-si puna intrebari cum ar vrea sa isi traiasca aceasta noua viata... Sa-si lase copii in pace, nu numai tatal ii face de ras, ci si mama prin atitudinea ei, ea crede in sinea ei ca este buna si personaj pozitiv si sub starea de soc, poate sa-si mai ia putin timp sa se simta asa, dar in final sa ia masuri, apoi, daca nu o face, asa cum zicea Rufus, risca sa dea in penibil daca o lungeste.... Asta daca ii mai pasa de ea, de lume si de altceva in afara de avere...

Lumea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

eumada ... cele mai bune raspunsuri, sfaturi, pareri pt ea nu aici le vei gasi pt cei ca ea ... intreaba-i pe cei fix de varsta ei, cu mentalitatile ei ... e tipic, normal, e firesc cum gandeste ...am atatea cunostinte care traiesc cumva un fel de "razboi" surd in familie indiferent de motiv : amanta, socri batrani, hobby-uri ... voi vorbiti de niste chestii aproape imposibile pentru ea ... "sufetul ei"...?... linistea ei? ... hm...io stiu un caz unde ani de zile s-au certat si el a fost blestemat si trimis la dracu ...si acu de cand el e bolnav si are pensia mai mare ca a ei nu mai stie ce artificii sa faca sa il tina "live". Ei i se pare absolut normal atitudinea ce o are .... mai intrebati si voi in randul celor de aceleasi tipar ce ar face in situatia data si o sa vedeti cate raspunsuri primiti gen " sa-l lase in pace ca o sa-i treaca"...
Voi vorbiti de sex, de pasiune, de iubire la niste generatii care numa din dragoste nu s-au luat...linistea ei este ca lucrurile sa ramana fix cum sunt sau cum erau pana acum. Chiar si copii lor pot fi egoisti. Nu isi doresc batai de cap si schimbarea situatiei... sa nu le cada "mama" pe cap ...

inbox ai mare dreptate :"Sau cu alte cuvinte, este fericita pentru nefericirea lui ."

Sotul nu are ce face ... este ca si turbat in perioada asta... e pe ultima suta de metri... habar nu aveti ce face aparitia andropauzei la barbati si in ce "fiare" ii transforma pe unii din ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

eu zic ca nu se cramponeaza de avere ... pur si simplu e vorba de munca lor de o viata, ceva ce au construit impreuna, in 30 si de ani. o viata care acum se da peste cap. au 50 de ani, e o varsta la care te gandesti cum sa imbatranesti frumos, nu cum sa o iei de la capat. e clar ca o doare sa vada cum jumatate din ce a agonisit, pentru a avea batraneti linistite, va fi la dispozitia uneia care n-a miscat un deget pentru lucrurile alea.
domnul e acum la criza barbatului de 50 de ani, inca se mai simte tanar, in putere, amanta ii gadila putin orgoliul si nu mai gandeste limpede. poate lucrurile se vor mai schimba peste ani, cand el n-o sa mai fie asa "in forma".
doamna se simte umilita si poate nu vrea sa divorteze pentru a nu fi stigmatizata ca a divortat la 50 de ani, ca va fi judecata ca n-a fost in stare sa-si tina barbatul (chiar unele dintre voi au facut asta )
ar trebui ca cei doi sa se aseze, sa discute, sa decida incotro o va lua viata lor. in asta n-au de ce sa implice copiii, ei nu-i pot ajuta cu nimic, decizia le apartine. copiii nu pot fi acuzati ca tin partea mamei sau partea tatalui, in fond sunt parintii lor si ii iubesc pe amandoi deopotriva.

Mergi la inceput

Ioana ai dreptate.Mai intai fac o precizare..nu e Elvetia e Danemarca.Apoi,m-a sunat C. azi si mi-a zis ca parca sotul ei e altul.A venit la ea in bucatarie,au gatit impreuna,a facut curat el,au ras,(ea scandal mare nu a facut si nici urat)apoi au iesit sa cumpere una alta,seara au stat impreuna la televizor,azi au plecat impruna spre casa...era bulversata si fericita....saraca femeie.......cele mai negre presupuneri se adeveresc....mai vin io mi-a venit jumatatea si trebuie sa-l pup.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

... cu ce putin se multumesc unii oameni ... fooooarte important ca au privit la televizor impreuna dupa ce o institutie intreaga i-au privit pe "ceilalti" doi pupanduse ...de ea bulversata de la gatit impreuna, el bulversat de la sex oral! ... nu cred ca are nevoie de sfaturi ... atat timp cat universul ei nu se schimba e fericita!

Mergi la inceput

Mie incepe sa-mi fie mila de ea

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Pai daca pana acum nu ti-a fost, de ce ai mai deschis topicul asta?

Sa nu-mi spuna careva ca nu se mai dau telenovele la TV, ca nu pot sa cred.

Sa alegi îndoiala ca filozofie a vietii e ca si cum ai alege nemiscarea ca mijloc de transport. (YM)

Mergi la inceput