FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 15
Raspunsuri - Pagina 4
irilac31 spune:
Iar mi s-a blocat tableta asta si nu am terminat de scris
Deci miracol, capul sus va veni si randul tau
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
irilac31 spune:
Trebuia sa incep cu asta .....Neata fetelor
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
amaliaro spune:
Miracol sufletel capu sus ca va veni si pt noi ziua acea suntem norocoase ca avem asa soti buni linga noi si totul va fi bine cind avem atita sprijin di partea lor ti am zis ca o sa iti trimit ceva care te va ajuta sti tu si ai sa vezi ca in citeva luni vom vorbi de burticile noastre poop fata draga
amalia tsakoniati(matusa)
alina_alba spune:
Neata, fete dragi!
Miracol, ce-ai patit, draga mea? Stiu ca trebuie sa fie ingrozitor sa treci prin asa ceva, dar, crede-ma cand iti spun, ca exista nenorociri mai mari pe lumea asta! Gadeste-te cati copii mor fara nici o sansa. Gandeste-te cate femei nu au uter din diferite motive...ele chiar ca nu mai au nici o optiune de a face un bebe. Tu ai varsta de partea ta, esti asa de tanara! Mai ai vreme sa faci investigatii, iar daca totusi nu pot cu ovo tale, ai posibilitatea de a face cu donate. Eu zic sa te linistestei, ca nu e dracul chiar asa de negru. Daca te lasi doborata de tristete, nu o sa mai ai putere sa lupti.
Vezi tu, am avut si eu momentele mele de depresie (destul de adanci, cateodata). Eram revoltata ca lucrul care celor mai multi oameni le vine cel mai natural, mie imi e interzis. Dar am stat si m-am gandit ca, poate vreodata, voi intelege sensul tuturor celor ce mi s-au intamplat si poate ca voi intelege ca tot raul e spre bine. Cred cu tarie ca, luptand mai mult (mult mai mult) pentru un lucru, ajungi sa il apreciezi cum poate ca nu ai fi facut-o daca se intampla de la sine.
Asa ca, asa cum tu ai fost alaturi de noi de cate ori am avut momente de deprimare, si noi suntem alaturi de tine si te incurajam sa nu cazi in tristete.
Mai analizeaza-te, cine stie de unde sare iepurele.
Te imbratisez mult
miracol11 spune:
Fetelor, sunteti minunate, stiam asta despre voi si va multumesc din suflet pentru sprijin si vorbele minunate...stiu ca aveti dreptate in tot si trebuie sa ma adun...
sunteti niste luptatoare si meritati sa traiti toate minunea de a fi mama...
irilac31tu trebuie sa fii linistita perioada asta si eu va supar cu prostiile mele.
Amaliaro,alina_alba,smaick....va pup si va multumesc...
nu mai plang....gata....promit....vreau sa fiu happy in urmatoarea perioada pentru voi si pentru reusitele voastre....
amaliaro spune:
uite miracol iti si danzes sa te bine dispun intr o mina aspirat si cu un ochi in pc
fetelor va pupicesc pe toate da ma speriase miracol sunt cam ametia azi nu stiu de unde sa incep si unde sa termin cumparaturi gatit curat asezat legumele si fructele la noi piata este doar o data pe saptamina si toate pina la 3 ca dupa masa mergem la plimbarica ca este asa de frumos afara si avem cam 2 luni sa iesim impreuna
amalia tsakoniati(matusa)
alina_alba spune:
Dorinta, blastocistul este un embrion de ziua 5, care are 12-16 celule. In criteriile de clasificare folisie de cei de la Reprofit, gradul 1 este cel mai bun, urmand gradul 2 samd.
Deci, la tine inseamna ca nu sunt de cea mai buna calitate, ci cea care urmeaza. Dar, sa iti spun ceva. Toate aceste criterii de clasificare tin exclusivde aspectul embrionului. S-a descoperit recent ca cei mai buni - viabili embrioni nu ar trebui clasificati ca pana acum, dupa aspect, ci dupa consumul fiecaruia de oxigen. Exista deja centre in Europa care au inceput aceste clasificari ale embrionilor in functie de cons de oxigen, adica embrionii care consuma cel mai mult oxigen sunt cei cu mai mari sanse de implantare. Banuiesc ca cei de la Reprofit nu au ajuns in stadiul acesta... Oricum, parerea mea e sa iti incerci sansa. Adica faptul ca nu e de gradul intai, nu inseamna ca nu se va prinde.
Eu am avut 2 HB de gradul intai si uite ce emotii am eu cu implantarea, ce beta mic mi-a iesit la prima analiza. Gradul nu e o garantie.
Succes!
alina_alba spune:
Fetelor, azi am fost harnicuta. Am inceput sa fac curatenie mai consistenta, au fost doi baieti la noi sa faca ordine in curte si sa arunce uscaturile, sa stropeasca pomii, etc. Imi curat plantele de interior si le scot pe veranda si cred ca, daca mai apuc azi, o sa plantez si 3 arbusti cu flori. Parca incepe sa arate a primavara si la mine in curte.
Asa de mult imi place anotimpul asta.
Va pup
ivisor spune:
irilac foarte mult m-am regasit in povestea cu taranul si graul, atat i-am cerut lui Doamne Doamne, un test pozitiv, si atat mi-a dat. Apoi m-am razvrati si suparat si mi-am spus ca nu am sa-i mai cer nimic, acum incep sa imi regasesc linistea si sa pot din nou sa ma rog, sa spun faca-se voia Ta!
miracol, fruntea sus, tu intotdeauna ai fost cea plina de optimism din gasca asta, sterge toate lacrimile si bucura-te alaturi de prietenii vostri, va veni cat de curand vremea cand noi toti ne vom bucura pt tine
pupici
irilac31 spune:
Dragelor, nici eu n am avut stare azi mi-am pus straturile . Dar sa stiti ca am fost f cuminte, sotul meu a pregatit tot eu doar am venit cu semintele si le-am imprastiat, nu m-am fortat deloc, nu am ridicat nimic greu am luat si cateva pauze ca doar nu ne fugarea nimeni. Acum am satisfactia ca am facut si eu ceva . As mai avea de varuit niste pomi si niste dale de la flori, da le las pe sapt viitoare. L-as ruga pe sotul meu sa faca acum ca mai este timp dar saracul e frant ca el a mai scos si niste stalpi betonati din pamant si s-a cam fortat acolo. Eh....nu au intrat zilele in sac.
Dragelor...pentru cele care sarbatoresc pastele wk asta....sa aveti un Paste fericit si iepurasul sa va aduca tot ce va doriti voi mai mult
Iar pentru cele care poarta nume de floare sa transmit un La multi ani, sa ne traiti floricelelor, sa fiti sanatoase si voioase