FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 15

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

pai Sper iubita eu sunt ciudatenia ciudatenilor doar... poate ca nu am de 1 luna ciclu

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bichi

Multumesc! Acum m-am iluminat!
Prin alte forumuri pe unde sunt eu NU putem modifica noi, doar moderatorul, el are puteri depline

Bichi
Smaick, noi suntem aici, intreaba tot ce vrei

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Teli

Fetelor , trebuie sa pun si eu o veste buna la inceputul asta de capitol , ca am vazut ca asa merge treaba .
Prietena mea (pot sa te numesc asa ?) care a facut fiv la Kiev are azi , in ziua a 11 de la tranfer cu embrioni de 3 zile , un beta foarte frumos 118.

Doamne ajuta pe mai departe ,atat ei cat si voua!

Teli, felicitari prietenei tale, sa aiba o sarcina usoara si numai bine . Sa inteleg ca si ea ne urmareste dar nu are curaj sa ne scrie ?

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Irilac , cred ca vrea sa va faca o surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Hai cu surpriza, ca ne plac suprizele placute
Fetelor, va doresc noapte buna, ma bag la somn. Nu stiu ce am avut azi, dar mai toata ziua am dus somnul pe picioare. O fi de la luna plina....
somn usor si pove maine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_alba

Hai cu surpriza, ca ne plac suprizele placute
Fetelor, va doresc noapte buna, ma bag la somn. Nu stiu ce am avut azi, dar mai toata ziua am dus somnul pe picioare. O fi de la luna plina....
somn usor si pove maine

Sau....o fi de la gravideala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Neata fetelor...ce faceti in weekend???...cum de nu e nici una prin zona??....eu azi plangacesc de azi draga dimineata....m-a prins o melancolie si o durere in suflet de nu pot sa va descriu.......
saptamana asta miercuri un cuplu, prieteni buni de-ai nostri au devenit parintii unei fetite dragalase...m-am bucurat enorm pentru ei...s-au implinit ca si familie...
sotul meu a venit acasa din delegatie ieri seara, si ne-am bucurat impreuna pentru ei...azi , de fapt acum e plecat cu fericitul tatic la maternitate dupa proaspata mamica si micuta printesa sa le aduca acasa cu masina noastra (ei nu au masina si sa nu mearga cu taxi)l-am vazut asa de fericit pentru ei...dapai daca ar fi cazul nostru...nu pot sa va explic in cuvinte...si asa tristete m-a luat...ma gandeam oare dupa mine si dupa bebelul nostru cand va venii sotul la maternitate??? ...sunt asa de trista...stiu cat isi doreste un copil...si uite viata asta de rahat cum e ca nu ne ajuta sa ne implinim visul...
va pup pe toate...sper ca sunteti bine...chiar azi nu ma simt in stare de nimic...ma simt cea mai groaznica si neputincioasa femeie....ma simt goala pe dinauntru...pustiita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

neata
miracol te rog nu mai fi trista ; gandeste-te ca va veni si randul tau la , mai ai putina rabdare. totul este sa nu abandonezi lupta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

merci mult smaick...esti o scumpa...n-am sa abandonez , inca nici nu am inceput lupta la propriu....ma rog la Dumenzeu sa-mi lumineze mintile ca nu mai pot...

Mergi la inceput

Miraco, iubita, cred ca toate de aici am trecut prin sentimentele astea....stim cum e din pacate, toate am avut fel de fel de ganduri, dar o data si-o data vei ajunge si tu in postura asta. Atuul tau este ca esti tanara, ai uterul tanar, daca nu va merge cu ovocitele tale ai sanse f f mari cu ovo donate. Roaga-te la DD sa-ti dea rabdare si sa iei cea mai buna decizie.
Mi-ai adus aminte acum de o povestioara pe care mi-o spusese un preot cand eram si eu la pamant. Cica un taran s-a rugat la DD sa dea ploaie apoi sa dea soare ca sa-i creasca graul, sa aiba recolta multa. Si DD i-a dat exact ce a vrut el si cand a vrut el. Recolta lui era frumoasa, graul mare...avea cel mai frumos ogor din toate. Ceilalti tarani nu s-au rugat asa cum facea el, ei spunea...Doamne face-se voia Ta ca Tu stii mai bine ce ne trebuie. Toamna cand sa stranga graul, taranul cu recolta frumoasa avea graul sec, nu avea seminte in el iar ceilalti, care s-au lasat in voia lui DD avea o recolta bogata. Deci DD ne da ce trebuie si cand trebuie, nu atunci cand vrem noi....chiar daca ne implineste voia, s-ar putea ca ceea ce vrem noi atunci sa nu fie spre binele nostru.
Ia-o cu pasi marunti, dar siguri...DD o sa-ti arate calea sper copilasul tau. Pana atunci bucura-te de viata pe care o ai, de sotul minunat. Nu mai este mult si vei face si tu analizele, apoi vei stii pe ce cale sa apuci. Poate pe la sf anului deja sa fii in proceduri. Nu fii trista...gandeste-te ca vei avea un avantaj....prietena ta deja va trece prin
experienta asta si vei avea de'la cine sa ceri sfaturi

Mergi la inceput