FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 15

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

AAaaaa, si sa nu uit.
Pai tu Amalia, tu ai atatia foliculi la purtator!
Bravo, e de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

buna dimi!
amalia si sabina va doresc intinerire cu succes. Iubiti-va mult si faceti copii frumosi. Trebuie sa trageti dupa voi pe miracol si dubinaus. Pup tineretea si optimismul vostru

alina ai confirmarea lui Stefanutz,sarcina usoara pina la 9 luni. De Craciun vom avea bebici

irilac pastreaza-ti serviciul dar nu-l pune pe primul loc.
Aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Fetelor eu iau asta ca pe o minune de la DD nu intreb cum e posibil de ce ce stiu este ca DD face minuni de 10 ani eu nu am ciclu toti medici la care am fost si in Romania si in Grecia mi au spus clar MENOPAUZA deci nici o sansa de a avea copii singurul care nu a fost deacord a fost medicul la care merg acum LEONIDAS MAMAS si numele ii este predestinat MAMAS deci nu ma gindeam nici in visele mele ca voi avea eu oute ieri la ecograf m am speriat cind am vazut multe chiesti rotunde ca despre foliculi nici nu vazusem ever in viata mea ce am vazut era o shimbare si am zis gata sunt dusa mi am facut mai rau dar supriza erau outele meledeci se poate daca DD vrea si e musai ca dupa mine sa vina Miracol di Danubius altfel nu se poate asa ca hai incet incet sa va apucati de tricotat hainute

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_alba[/i
Irilac, vezi azi ce faci pe la serviciu. Fara agitatie, da?

Da mami alina , incerc pe cat pot eu sa stau cat mai relaxata

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Fetelor, nu stiu ce am da mananc ca sparta de dim...deja mi-am terminat pachetelul pe azi si pauza de abia peste 2 ore e....cum am sa rezist eu pana la 6
Ce sa fac daca sotul mi-a facut niste sandwiciuri asa de bune ca de aseara de cand le-a facut balesc la ele. Cum am ajuns la servici cum am bagat 2....pana diseara cred ca rabd foame

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Irilac brbici mama le e fomitza nu poti iesi sa iti iei ceva sa rontzai?ca daca nu dau eu o fuga pna la tine si iti aduc o salata babana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Irilac brbici mama le e fomitza nu poti iesi sa iti iei ceva sa rontzai?ca daca nu dau eu o fuga pna la tine si iti aduc o salata babana

mmmmmmmmm in cazul asta fac mai tare pe-a victima numai sa vii pana la mine

Mergi la inceput

Looana, cum te simti azi, ai mai avut sangerari? Ma gandesc ca poate acel cheag sa nu fie embrionasul ala care nu s-a prins si el se elimina acum. Progesteronul ti l-ai mai verificat?

Mergi la inceput

Brigit, am vazut ca vrei sa faci cerclaj, nu de nevoie ci de siguranta, e f bine ca te-ai gandit asa ca astfel nu risti nimic. Ma gandesc si la mami vreau a noastra, poate daca apuca sa faca mai statea bebe Andrei in burtica....apropo La multi ani frumosule ptprima lunita din viata, sa cresti mare si frumos
Citisem undeva pe la fiv ungaria....de muuuuult tare ca exista niste inele ceva din silicon care se pun, o metoda mai noua de cerclaj...stiu ca, Catalina i-a recomandat unei fete de acolo ca ei se desfacea cerclajul...sau ceva de genul...sincer nu ma pricep si chestia asta am citit-o de mult tare, dar poate e bine sa te interesezi si tu daca e o metoda mai noua...

Mergi la inceput

Bichiiiiiiii...te-ai prins astia de la vama cu copiii fara acte, de nu ne mai dai nici un semn? Ai ajuns acasa?

Mergi la inceput