FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 15
Raspunsuri - Pagina 15
5ab1na spune:
Amalia uau
dubinaus ce tare esti: va cuprind pe toate. imi plac expresiile astea din RM. peste rosh? asa spuneti la somon?
te pup
te tachinez
am vb odata cu o persoana din RM care-mi explica faptul ca te poti duce la Cernauti si cu 2 milioane de lei iti cumperi nu stiu cate lucruri (evident mancare). Printre produsele enumerate a fost si peste rosh. am stat de m-am gandit cateva minute. Ce inseamna peste rosh?:)))
doamnelor cochete burticoase si celor in asteptare de burtici
Amalia esti premianta. iti dai seama ca-mi dai sperante da? tie ti-a dat numai 2 pastile pe zi? mie 3. ma fac tanara doamna in 2 timpi si o miscare.
LE: persoana provenea din RM, traieste in iasi si, in general, se aprovizioneaza din Ucraina:))
loretta76 spune:
Cocolino, Alina FELICITARI!!!!!!! pentru rezultatele la beta....sarcina usoara sa aveti si bebelici sanatosi si puternici.
miracol11 spune:
Neat burtici si viitoare burtici....va salut din mers ca azi sunt f busy de dimineata...
Dubinaus,multumesc pt incurajari. si vorbele frumoase,esti o persoana sufletista si buna si sunt convinsa cafiecare dintre noi. ne vom implinii visul mai devreme sau mai tarziu.
amaliaro,te pup iubita!
5ab1na,toate avem dreptul sa reusim sa fim mamici pe cale naturala...trebuie doar sa crezi si sa fii increzatoare in puterea lui Dumnezeu.
burticilor va pup pe toate sa aveti o zi superba!
amaliaro spune:
neatza fetelor
Miracol sa ai o zi usoara si sa treaca repede sa ajungi acasa sa te odihnesti
Sabina ma bucur ca iti dau incredere sti ieri dupa consultati am tot vb alea alea si mi a zis asa imi place tare mult pozitivitatea ta si sa sti ca in proporte de 60% este cum gindesti si pe urma medicul si tratamentul pe care il urmezi si ca atare FSH a urcat intr o veselie dar eu ma simnt excelent si cu invazie de oute la care nu ma asteptam in veci
amalia tsakoniati(matusa)
alina_alba spune:
Neata, fetelor!
Am pimit mail de la Stefanutz. Mi-a spus ca rezultatele sunt f bune, iar peste 10 zile sa fac eco, sa vedem ce si cum. Abia astept!!!
Asa cum am promis, revin cu mesaj pentru Dorinta.
Intrebai de estrogeni si progesteron. Estrogeni ca atare nu se gasesc in Romania. Variantele pe cae le cunosc eu sunt:
* femoston - sunt o combinatie de pastile albe si caramizii. cele caramizii sunt cele de estrogeni, de 2 mg fiecare. Deci alea trebuiesc luate.
* cyclo-proginova - tot asa o combinatie de peastile, se folosesc cele albe, au aceeasi concentratie - 2 mg.
- progesteronul care se pare ca da rezultate bune este utrogestanul. Asta se gaseste relativ usor, are concentratii de 100 si 200 de mg. E acelasi lucru, difera doar numarul de pastile folosite, in functie de ce doza trebuie sa iei.
Femostonul este cel pe care l-am folosit eu pana mi-am cumparat din Brno estrimax. Se gaseste destul de greu. Daca esti din Bucuresti, eu il cumparam de la Farmaciile Richter. Am impresia ca am gasit si la Helpnet, dar nu mai stiu exact.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Apalina, ai fost la eco sa afli ce porti tu in burtica? Hai ca sunt curioasa daca se adevereste legenda cu doctorul de fetite.
Fetitelor dragi, va pup si va doresc o zi minunata
amaliaro spune:
Amalia esti premianta. iti dai seama ca-mi dai sperante da? tie ti-a dat numai 2 pastile pe zi? mie 3. ma fac tanara doamna in 2 timpi si o miscare.
Sabina iau una dimineata si una seara deci 50 pe zi
irilac31 spune:
Neata gagici si de la mine, sa aveti o zi superba
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
amaliaro spune:
Bravo Alinuta asa te vreau obtimista si increzatoare astept sa vorbim la tel ca trebuie stabilit cite ceva sti tusa ai o zi minunata
alina_alba spune:
Amalica, te sun dupa masa cand ajung acasa
Irilac, vezi azi ce faci pe la serviciu. Fara agitatie, da?