Buna ziua doamnelor,
In luna iunie, dupa ce Eric al meu termina clasa 1, intentionam sa ne mutam in Techirghiol, Constanta.
Credeti ca puteti sa ma ghidati un pic in identificarea unei scoli bune din Constanta catre care sa ii fac transferul? Ce am gasit pana acuma nu prea m-a lamurit. Eu am terminat scoala 6, din Tomis 3, care la vremea mea - ohoooo!!!! - era una dintre scolile asa numite "de protocol" si foarte bune, dupa care am mers la liceu la Mircea. Intentionez ca in clasa a V-a sa il duc si pe Eric la Colegiul Mircea cel Batran, dar pana atunci .... incotro??
Ma puteti ajuta, va rog frumos cu un sfat sau doua?
Cu drag,
Oana, in Constanta cea mai renumita in momentul de fata este Scoala 30. Apoi mai e 29 (Tomis Nord) Ar mai fi, nu neaparat in ordinea asta: 28, 24, 7, 39, 43, Pedagogicul. Astea sunt cele la care ma gandesc eu. Sigur vor fi si alte pareri. Dar daca te gandesti ca in clasa a 5-a oricum va merge la colegiu, cred ca cel mai bine te orientezi dupa invatatoare, mai putin importanta fiind scoala, cu singura conditie ca nivelul clasei sa fie ok. Nu ca as fi cunoscatoare, dar in ce clasa e Eric?
A, scoala 6 a decazut mult.