Clubul "babelor" FIV-oase 26
Raspunsuri - Pagina 20
roxa-m spune:
Anaasta, ce povestesti tu acolo mi se pare o idee geniala, e minunat ce vrei tu sa faci . Bafta in aplicarea planurilor!
maria81 spune:
ana inainte fierbeam sarmalele in tuci si cam 3 ore fierbeam la ele ca le lasam la foc ff mic si pe aragaz si in cuptor, imi plac mai scazute si varza sa fie fiarta bine sa nu rontaie
iar acum in oala sub presiune le fierb maxim 50 minute
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite
5ab1na spune:
hm
voi deja vorbiti numai de mancare
diseara fac un bors de fasole
ia sa vezi cat ii ia fasolei aleia sa fiarba
lara, la inceput cand m-am incapatanat temeinic sa mananc fasole facuta de mine am descoperit si eu conservele. dar iti spun adevarul: imi pareau tare scumpe. poate atunci asa mi se pareau nu stiu
dar ce e cu soiurile alea. chiar sunt curca si nu stiu: eu stiu albe, rosii si pestrite
lara cand imi adun gandurile in seara asta iti scriu un PM cu intrebari
Ralu_mv spune:
Ma terminati cu mancarurile astea complicate care fierb de de nu se mai opresc
Na ca eu fac banala ciorba de loboda, cu orez, loboda rosie si ceapa verde, bors si un pic de leustean la final, si e gata in 30 min
Pe mine rar ma apuca statul cu orele in bucatarie ... iar sarmale ... nu am facut niciodata, mi le da mama impachetate si le fierb doar (si asta foarte rar) ... rusine mie ...
elenus26 spune:
V-am intrebat de Tutu ca mi-a impuiat capul o prietena cu el: ce om minunat e, ce profesionist...bla, bla. Face si pe natural oare?
Ari iti dai seama ca ajung sigur la blasto cu ale mele oua.
Ady cand te decizi cu silicoanele, vorbim cu Maruta (ca am vazut ca le duce la doctor pe toate)
De greci ce sa zic...mi-a placut in Thasos
Mai terminati cu fasolea asta domnle'...ca nu ai poci de pofta si n-am chef sa stau sa fac mancare azi.
Lara27 spune:
Maria, promit, uite chiar promit ca o dau jos din raft (cel mai de sus) si I'll give it a try..pe bune, si mama imi tot spune, draga de ea..gata, facem treaba, am zis
Ana, eu sunt speechless, wow, I'm wowed..te admir, sincer, you're definetely something else..da, da, vin negresit, cu hubby dupa mine..pentru mine, e ok sa prepari ce mananci tu, no stress..eu oricum mananc mult raw, imi place.. la fel, orice leguma, planta, fruct..hubby, mananca la fel ca mine, dar simte nevoia de carne, mai des ca si mine, cel putin..bine, el face muuuult sport gatim curcan, muschiulet de porc, vita, peste (grilled, fiert, dry cooker ceramic), dar ne straduim sa nu mancam zilnic, carne..ca sa-ti faci o idee, bucataria mediteraneana ne place cel mai mult (italian, greek, cipriota, spaniola), apoi, mie indeosebi si cea orientala (syriana, libaneza) si japoneza (peste, peste, peste ,legume, orez, soia, bambus)
bucataria noastra (traditionala), cea ungureasca si ce se intalneste in Cehia, Slovacia, parte Austria ("böhmische Küche"- boemia) mi se pare grea si nu pot sa mananc decat putin si rar;
sarmale mananc, dar din varza dulce si cu bulion, never carnati, sosuri cu faina, tocanitze, ciulamale, snitzel..pe mami meu, acum dupa "aventura hospital", incerc sa o conving sa nu mai faca snitzel, chiftelute prajite (in ulei cel putin)..i-am luat si ei un dry cooker si i l-am dus ieri
to be continued..
Lara27 spune:
Roxa, sar'na, vin desigur si la tine, cum sa nu, mai ales daca e intr-un oras mare, nu ratez..eu sunt musafirul ideal, gust si sarmalele, dar de mancat, daca vin cu hubby cu tot, nu cred ca mai apuc, ca e o "termita" cand vine vorba de sarmale..
to be continued..