Bucurii de sept-oct 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 8
lilina spune:
cris,nici eu nule-am mai schimbat de 1 an
fetelor,am rubeola, sunt plina de bube si ma dor de mor incheieturile de la maini si un genunchi, nu le pot folosiabia am reusit sa va scriu
aveti grija de voi
numaibine
Crisnemes spune:
La Multi Ani! tuturor copilasilor. Sa cresteti mari sa fiti ascultatori si sa va bucurati de copilarie.
La Multi Ani! tuturor celor care se simt copii.
Lili- se pare ca tu chiar ai dat in copilarie "in bolile copilariei." Iti urez multa sanatate.
anangel_lexi spune:
La multi ani, Tanima, pentru ieri! Sanatate si multe bucurii alaturi de puii tai! Imi cer scuze ca nu te-am felicitat ieri, insa am stat toata ziua pe drumuri, le-am luat fetelor cadourile de 1 iunie. Maria a primit o bicicleta iar Johanna un arc de joaca.
La multi ani tuturor copilasilor!
Lilina, ce nasol! Multa sanatate, ai grija de tine!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
GETY spune:
Buna ziua mamici!
Ce mai faceti? Incerc sa intru mai des pe forum, dar nu reusesc.
Saptamana aceasta sunt in CO, asa ca, se pare, am mai mult timp liber. Numai ca i-am promis Mariei ca o iau inainte de somn de la gradi si a fost fooaaaarte bucuroasa.
La Iasi ploua, s-a mai racorit, stau cu geamurile toate deschise...
Asa creste Maria Diana
My weight
lilina spune:
m-am vindecat, deci sunt back to work 2 zile, apoi intru in concediu de odihna vreo 2 sapt.
pup you, aveti grija de voi, sa va gasesc bine sanatoase si eventual la sfarsit de capitol 9, leneselor
GETY spune:
Buna ziua, mamici!
Se pare ca perioada concediilor a inceput deja. Si a plecarilor.
Concediu placut, Lilina!
Asa creste Maria Diana
My weight
GETY spune:
Wow, tot eu am postat ultima?
Buna ziua, din nou, atunci...
Maria este plecata la film cu tati iar eu sunt acasa, cu cafeluta in fata. Incerc sa ma relaxez.
Deja este foarte cald si o sa fie si mai si. Maine avem serbarea.
Asa creste Maria Diana
My weight
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
De o saptamana ne-am intors la noi acasa, in Trier, iar azi e prima mea zi de lucru. Nu ar fi asa de rau daca micuta mea ar manca ceva. Insa face greva foamei la greu, tocmai m-a sunat sotul sa-mi spuna ca nici laptele meu muls nu-l vrea. Sunt suparata rau de tot, sper sa se obisnuiasca pentru ca altfel va trebui s-o iau cu mine la serviciu, alta solutie nu vad.
Maria in schimb e bine, merge la gradi, se joaca, isi urmeaza programul ei obisnuit.
Lilina, concediu placut.
Gety, la ce film ai trimis-o pe Maria?
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
GETY spune:
Lexi,la un film cu desene animate, Madagascar 3D. De obicei mergem la teatru, dar se pare ca s-a distrat foarte bine si acolo.
Mamici, ce mai faceti? Noi asteptam sa plecam in concediu, desi mai avem o luna intreaga. Plecam la Saturn pe 22 iulie, noaptea sa ajungem pe 23 dimineata. Stam 10 zile. Maria abia asteapta si maica-sa la fel!
Acum este foarte cald si toata saptamana la fel. Acum sunt 32 de grade.
Asa creste Maria Diana
My weight