Bucurii de sept-oct 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumesc frumos pentru urari, va pup!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

La multi ani, cu intarziere, celor care si-au serbat onomastica ieri, in special Bucuriilor Maria Elena, Daria Elena, David Constantin Marian si Dorian Constantin!

Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

La multi ani sarbatoritilor de ieri ! nu am avut acces la mail, am stat acasa ca Vlad a vomat toata noaptea... e haplea, mananca fara sa mestece !!!! n-am vazut asa ceva in viata mea... E a 2-a oara cand i se intampla anul asta

Mergi la inceput

Lilina, cum mai e Vlad?

Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Buna
da Lexi, merci de intrebare.
am fost cu Vlad si la stomatolog pt.ca ii iese un dinte in fata, fara ca sa ii fi cazut cel de lapte si ii iese in interior. M-am necajit tare rau cand am vazut. Si are ceva cariute pe masele. Dar dr. a zis ca e ok, sa nu ne facem probleme ca sunt ff multe cazuri, daca nu ii cade il vor scoate pe cel de lapte peste vreo 2 luni . Dintisorul se misca dar fffff putin.
Mi-e asa mila de el. Mie mi-e groaza de problemele dentare (ca nu am avut mai nimic pana acum, thank God) dar imi aduc aminte ca la mine a fost o drama schimbatul dintisorilor de lapte (imi aduc aminte cat boceam in oglinda si miscam de ei )

in alta ordine de idei, tocmai l-am busit pe unul (nu grav) dar... stiti voi, mersul la firmele de asigurari si toata hartogaraia... noroc ca am 'dat' peste unul cu bun simt... ramane doar sa-mi repar eu zgarieturile mele pe banii mei si sper ca si lui ii va aproba dosarul (ca am tot auzit diverse despre firmele astea de asigurari, nimic nu mai e usor si sigur in ziua de azi). aia e...

numai bine

Mergi la inceput

La multi ani, Gety, iti doresc tot binele posibil!

Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare bucurii!

Sper ca sunteti bine cu totii in zona, eu nu mai apuc sa intru pe forum mai defel din lipsa acuta de timp.
Noutatile le postez pe blog...cand apuc...

pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Gety,La Multi Ani! Multe bucurii alaturi de cei dragi tie si sa ai parte de multa fericire si sanatate.

Lilina- sanatate lui Vladut si sper sa reusesti sa-ti repari masinuta cat mai repede. Eu una trebuie sa ma duc sa-mi schimb cauciucurile de iarna - ca inca nu am apucat .

Pufy- am citit despre nasoala alerie- pana la urma norocul tau a fost ca ai stiut ce sa faci si ai fost intre medici. din tot sufletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua mamici!

Multumesc pentru urari! Timpul zboara, orele trec repede, parca prea repede....

O sa incerc sa mai scriu despre noi cate ceva.

Maria si-a scos acum 2 zile al doilea dintisor de jos. Este stirba de 2 dinti, din care unul abia incepe sa se vada crescand.

Am reusit sa o inscriem la scoala la care voiam, desi am sperat pana in ultima clipa sa ramana grupa pregatitoare in gradinita.

Asa creste Maria Diana

My weight

Mergi la inceput

Gety, felicitari pentru inscriere!
Pufy, un mare pt. tine!

Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput