BINE V-AM GASIT

BINE V-AM GASIT | Autor: GEO_RAMONA

Link direct la acest mesaj

SUNT NOUA,ACUM AM INTRAT PE ACEST SITE SI IMI DORESC FOARTE MULT SA-MI FAC PRIETENI,SA VORBIM,SA MA SFATUITI.SUNT CASATORITA DE 5 ANI SI IMI DORESC FOARTE MULT UN BEBELUS.VA PUP.CU DRAG:Georgiana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Bine ai venit, georgiana!
Te asteptam cu drag pe diverse topicuri sa ne cunoastem mai bine!
succes la bb!

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Lumina sfanta pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GEO_RAMONA spune:

multumesc din suflet giulia pt primirea calduroasa care mi-ai facut-o.te pupic.si abia astept sa mai vrb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui GEO_RAMONA

multumesc din suflet giulia pt primirea calduroasa care mi-ai facut-o.te pupic.si abia astept sa mai vrb.

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Lumina sfanta pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassady spune:

buna si bine ai venit si eu sunt noua pe aici :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

geo romania si cassady , bine ati venit ! ne puteti cauta la subiecte deja formate sa discutam , geo succes la bebelusi ! si cassady sa-ti traisca copilasii !

Mergi la inceput