Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (42)
Raspunsuri - Pagina 12
Andra_C spune:
Eu nu am stiut cum sa intru acolo, stiu ca mi-a adaugat Elisor numarul sa-l aveti in caz de ceva.
Ce putin mai ai si tu, Elena!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel Victor 31s+
ionelu spune:
I-am dat eu SMS Ancai, dar inca nu mi-a raspuns. Cum am vesti, dau share aici.
Speram ca atat ea cat si Sophie sa fie bine!
Ioana 34+ cu Bianca Maria
Andra_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelu I-am dat eu SMS Ancai, dar inca nu mi-a raspuns. Cum am vesti, dau share aici. Speram ca atat ea cat si Sophie sa fie bine! Ioana 34+ cu Bianca Maria |
A, da, ca v-ati intalnit la targ
Multumim, Ioana!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel Victor 31s+
Andra_C spune:
Am uitat sa va povestesc, cand stateam la adm sector 5 la coada era in fata noastra un mosulet, il chema Victor. Cand a vazut al meu asa, a zis ca nu mai vrea sub nicio forma ca pe fisu sa-l cheme Victor, ca numai ciudati au numele asta, si a inceput sa insire: V. Ponta, V. Becali, V. Piturca, V. Ciutacu =))
Cu toate ca ma gandesc la bebe ca si cum il cheama Victor, i-am zis sa puna ce nume vrea el si aia e. Deci am cedat
Imi place foarte mult si Filip, dar lui nu, sa vedem ce alege el
ionelu spune:
Raportez si eu activitatea din ultima zi... bineinteles ca n-am fost cuminte ieri si am fost pana la o prietena care pleaca saptamana viitoare in State pt o luna. Deci nu ne mai vedem pana apare pitica. Si m-am jucat destul de mult cu fetitele ei de 3 ani jumatate si 8 luni, chiar am tinut pe bebe in brate... deci numai linistita nu am stat.
Iar aseara aveam contractii foarte multe, puternice si constante, care au tinut pana azi dimineata, nici acum nu prea s-au potolit, dar parca acum imi este putin mai bine. Dimineata mi-am gasit si un mic, foooarte mic cheguletz de sange pe lenjerie... ar trebui sa ma ingrijorez? De la ce poate sa fie? Si mai nou a inceput sa ma intepe ovarul drept (nu rau, dar inteapa).
M-am cam panicat, putin mai mult chiar si m-am decis azi dimineata sa imi pregatesc si eu bagajul... ca nu se stie
Offff... chiar trebuie sa ma potolesc. Pitica trebuie sa mai stea fix 4 saptamani la caldurica, iar in ritmul asta nu cred ca ajungem pana acolo
stefulici spune:
Ionelu tu nu tb sa stai in pat? sau confund eu treburile?
Oricum incearca sa stai linistita pe viitor.
Tu nu-ti poti suna medicul? poate-ti face o eco , control... ceva.
ori du-te la urgenta sau poate gasesti azi liber la o eco particular...
Drept sa-ti spun tie iti tb bataie!!!!! Sotul tau ce zice? Ca ar tb sa te mai pondereze!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
ionelu spune:
Andra, nu pot sa cred ca ai cedat!!! Cum sunt si barbatii astia, carcotasi nevoie mare... trebuie sa gaseasca ei motive ca sa se impuna.
Sper totusi sa revina la ganduri mai bune, iar numele dragului vostru sa ramana Victor. Si Filip mi se pare foarte frumos
Din curiozitate, lui ce nume ii plac?
tigruta spune:
Ce bine ca tine cineva legatura cu Anxy..
Andra da mai am putin si sa stii ca eu fac destul de mult efort, mai ales daca ies afara cu Luca nu mai sunt buna de nimic, mi se intareste burta destul de des, mai devreme m0am pus sa calc hainutele lui bebe ca sunt spalate dar n-am reusit sa calc foarte multe ca nu mai puteam sa stau in picioare si de jos nu am incercat sa clac, nu cred ca pot..seara si nopatea ma dor toate nu va pot explica, spate, ovare, coaste si mai stiu eu ce..ma resimt asa ca Ionelule ai mare grija cu efortul, sa urmaresti daca mai apre vreun firisor de sange ca atunci nu prea e in regula..
Chiar ieri vorbeam cu sotul, el ia concediu de la 1 mai, eu am Dpn pe 12 si as vrea sa prinda cat mai mult cu noi acasa dar la cat efort fac ajung oare la termen?
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 35+
Andra_C spune:
Ioana, meriti bataita!!! Macar 3 saptamani sa mai stea galusca la caldurica acolo! Nu stiu ce poate fi cheguletul ala, dar suna medicul sa il intrebi cel mai bine, sa stai linistita apoi.
Nu, daca eu vreau Victor, ramane Victor, a zis clar, doar ca am zis sa-l las sa aleaga el, sa fie linistit. Lui ii plac numele lungi ca Vladimir si Sebastian. Niciun semn de la Anca?