Strugurasi de Sept-Oct 2011 *51*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Sei,eu credeam ca a pus si sare la sucul de rosii. Ca soacra mea asa il face,cu sare+zahar+piper+ulei.

Asta cu mancare noastra=bun,mancarea lor =caca zic eu ca tot de la cap porneste. Cel putin la noi asa este. Pana si cu PAul care e mai mare dau gres. Fac ceva de mancare ce mie nu imi place,si desi ma straduiesc sa nu ma stramb,ei tot ma simt,si Paul eviden ca nu mananca.

Cum zice si Ooka, daca mananci numai de astea e inveti cu ele,nu i se mai par naspa. Pe mine ma spurca Vali mereu ,acum de exemplu ma lua peste picior ca mi-am pus la hidratat...arpacas(grau) ,dimineata il dau putin in fiert,daca nu se inmoaie destul,il amestec cu seminte de floarea soarelui si stafide hidratate o ora , si nuca de cocos fulgi(am luat din kaufland,nu ma asteptam sa fie atat de buni fulgii incat sa mananc cu lingura direct din punga),si gata mic dejun .
Am mai facut salate ,sosuri inspirate de pe saituri raw,fara sa ii spun sotului de unde am luat retetele si a mancat cu doua guri. Cand i-am spus ca "uite,sunt mancaruri raw" nu i-au mai placut...

Musette,este un grup de yahoo,unde punem poze . Ca sa poti intra in grup trebuie sa mai astepti putin. Am avut ceva probleme la inceput si s-a hotarat sa nu se mai acorde accesul asa usor. Cum tu abea ai cateva zile de cand postezi la noi, nu ne citeai inainte , trebuie sa mai astepti. Pe prima pagina sunt regulile.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata!
ati tot scris. eu am fost in priza saptamana trecuta, am facut tot aranjat una/alta prin casa, ca de luni m-am intors la munca. deocamdata suntem ok, ne adaptam la noul program.
inca nu mi-am baut nessul si nu pot lega 2 propzitii. am citit, vroiam sa raspund cate ceva ... dar am mintea pustie acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simmo spune:

buna dimineata!
sunt cam obosita, dar sper sa-mi revin cu cafeaua, ca azi mi-am propus o curatenie in toata casa ; m-a tinut mady vreo 2 ore si ceva azi-noapte, era putin febrila, dar putin... acum e bine, doarme

am vazut si eu poze de la intalnirea de ieri; foarte frumoase, si mamicile, dar mai ales piticii

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Da Lali, e o replica din facultate :)
Simmo, eu oricum il consider un compliment. stii daca spui la fete ca sunt baieti e de rau, dar daca spui ca un baiat arata ca o fata inseamna ca e tare frumusel


Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011



stai linistita, lena; eu m-am amuzat; am reusit sa va pacalesc, na! ca tot suntem in aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

neata!!!
O cafeluta ceva, doriti?!!
Eu sunt fff bine dispusa azi, chiar nu stiu de ce.Probabil pt ca Iancu a dormit de aseara de la 8 pana azi la 8(bineinteles cu 2 treziri), dar a fost super , ma simt parca as fi dormit pana la 12.
Am aflat ca ne vin familiile in we.Fratemiu sa imi aduca un abucata nepotica in vacanta de pasti(deci saptamana viitoare imi pun si eu semnatura cu fericita mamica de doi), si cumnatamiu la King on Ice.Bineintele amandoi cu nevestele, deci trupa mare.Concluzia e ca eu tre sa fac curat(in mod normal trebuia sa fie ca doar vine pastele), si sa fac mancare.Asa ca trebuie sa ma mobilizez serios azi.

Am uitat pozele le-am pus pana la urma in "intalnire 04.04.2012 bucuresti".

Bineinteles ca aseara m-am certat cu un taximetrist,pt locul de parcare, si s-a lasat cu amenintari ca o sa imi gasesc masina lovita.Eu normal ca orice om care nu gandeste si incapatanat, nu am mutat masina, si acum ma tot uit la ea.Bine nu cred ca o sa ii faca nimic ca era si o masina de politie in preajma atunci si s-au dus la el si l-au pus in banca lui.Deci sunt singura nebuna care nu se uita la stirile de la ora 5 si se cearta cu taximetristii.
Dar azi sunt fff bine dispusa,in caz ca nu v-am mai zis, si sper sa nu imi strice nimeni dispozitia.


anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

despre mancare si eu cred ca gustul se educa.De fiecare data cand mie imi plac piureurile lui Iancu, am marea surpriza si el nici nu pune gura, iar daca mie mi se pare ceva gretos, sansele sunt maxime sa manace cu placere.Bineinteles nu tot timpul.

Eu tare as vrea sa vina cineva sa imi spele geamurile.Mi-e frica de inaltime si cum stau la 9 , cred ca ma apuca Craciunul pana imi fac eu curaj sa le spal, si am si multe.Dar trebuie sa ma mobilizez.eu nu pot sa le inteleg pe cele care se urca cu picoarele pe pervaz sa ajunga sa le stearga, mai ieri am vazut o vecina, mie mi s-a facut rau doar privind-o.Pana acum am sters doar doua geamuri, din patru de la o camera(sper ca intelegeti, adica juma de geam), mai am la trei camere , plus bucatarie si bineinteles cu bat dintr-ala de sters cu care mai mult de murdaresc decat le curat.Deci clar ma apuca Craciunul.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abmariana spune:

Buna dimineata mamici si puiuti energici!

Lui Anto ii apare al treilea dintisor, un incisiv central superior. In ultima vreme cauta sa ma muste des, se da mare cu coltii lui.

Nu am reusit sa ajunem la intalnirea de ieri. Daca organizati martea sau joia venim negresit. Pinky,Nanna iesiti azi in Parcul Vacaresti? Va fi o zi superba, 25 grade. In prima parte a zilei rezolvam chestiuni administrative iar dupa-amiaza o avem libera. Pinky astept un semn.

Am pus poze recente cu noi. Enjoy!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

a sei uitasem sa iti spun ca eu am facut ca tine cu urzicile, nu i-au placut si i-am dat o gura de la mine, bineinteles ca in secunda doi si-a facut greata si a vomitat si tot ce mancase inainte, deci eu una m-am lamurit cu gustatul pt Iancu, mananca doar ce are voie si nu gusta nimic, o sa fiu mama terorista.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza..
Ieri iar mi-a cazut mandra si s-a speriat groaznic, a plans din toti plamanii , iar eu plangeam langa ea... offffff, niciodata eu nu am mai auzit-o , vazut-o asa.. dar a trecut

LAli, OOKA.. da aveti dreptate cu mancarea, eu nu mananac calit sau cu multa sare, iar pt sot ce mananc eu nu e bun, ca sa fie comestibil mai pune o tona de sare , insa mie , ignorand sarea, piureurile lor mi-i se par fade, probabil si faptul ca legumele nu mai au gust in per asta, de abia astept vara

OOKA.. da de ce nu mai servesti mai des pe la noi?

ANCA.. oau cati musafiri pe metru patrat .. dar lasa ca macar vei fi ocupata ...si in familie

Michella .. bafta la munca, sa te readaptezi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna dimineata,

imi raspunde si mie cineve legat de apa, daca dati la bb si cum si cind o dati? si legat de kk

eu azi una bicata de fiime miriita si am atitea de facut...

Jade intrebai de reteta Cusma lui Guguta, eu tot din clatite o fac, insa nu pu frisca ca e fr grasa dar fac o crema obisnuita alba si deasupra rad ciocolata sau pun fulgi de ciocolata.





Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

ooka condoleante

lena vroiam sa te intreb: care-i rolul jambierelor la un bebe¿ e f funny, insa...cum i le pui¿ peste pantaloni¿ sub rochita ¿

off saracuta Elena, iar a cazut...pupam sa treaca repede

rosii eu pe la 7-8 luni bag, cruda nu, am retinut zilele trecute cand ma holbam pe rafturi la borcanase, la marca Hipp, am vazut ca la bebelusi de 4 luni aveau in compozitie rosie(cu orez si alte legume, ca banuiesc ca-i acida)

marryan eu ii ofer fetei apa dupa masa, sau intre mese, nu de alta dar la noi e cald cald deja. Bea cam 3o-4o ml zilnic...

nanna ce frumoasa-i Inez la avatar...si cum ati hotarat numele asta asa deosebit¿

lali cand faci dejnuri dástea...faci pe cateva zile nu¿

ce faceti bun de paste¿ ca eu intre ca mergem la socrii, si vreau sa slabesc...cred ca fac doar oua rosii si fripura de miel

Mergi la inceput