LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***415***
Raspunsuri - Pagina 8

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Monn, iar am uitat ce e GH-ul cela. ![]() E Gheorgheni? |
Eu zic ca-i Gura Humorului

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

anamariame spune:
citat din mesajul lui pisigri anamariame, sigur vrei sa ne intilnim, ca eu nici cercei nu port de citiva ani buni, si ma oftic ca nu mi se inchid gaurile? :)))))))PS Glumesc, da?http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/http://pisigri.blogspot.com/Mami de Ilinca (5.03.2009) |

inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Eu zic ca-i Gura Humorului ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Asa e, ca am mai intrebat-o o data pe Monn; ati vazut? nu m-am...alintat cind am spus ca am probleme cu memoria.

novus spune:
La noi e o vreme dementiala , cred ca sunt 25 de grade , sper sa ramana asa si in wkd ca mergem la munte !!

inapreda spune:
Aseara, cu putin inainte de miezul noptii si pe cind eram mai infierbintata sa nu pierd la canasta , imi trimite Jambo mesaj sa merg acasa. Cum n-a mai facut never asta si cum, de cind am facut cunostinta cu Urgentele, ma stresez din orice, l-am sunat gindindu-ma la o mare grozavie. Si ce-mi aud urechile? "-Nu s-a intimplat nimic, a facut caca in pat"
Ajunsa acasa, Ian imi iese in intimpinare voios si-n curu gol (si spalat! ): mama, io 'cut kk maie, maie, maie, acoio a pat!
Cearceaful era in masina de spalat; pernele si pilota tronau in mijlocul camerei: gasise si cearceaf , da nu stia sa-l puna
Si facuse in "aiotzi", nu in pat, numai ca a vrut sa vada ce are "acoio"

olishka spune:
Am sarit ieri peste un sarbatorit...La multi ani Ianis Cezar!!! Sa fii sanatos, caci cuminte si frumos esti!!!
Ela multe Sper ca nu te-ai suparat pe noi. Cum a petrecut Ianis? V-ati reunit?

Ilinca_M. spune:
LA MULTI ANI, ADELAKE, si pe aceasta cale!
Bianca, mishto freza, "nici prea prea/ nici foarte foarte", suficient de shuie sa ti se potriveasca personalitatii, suficient de lung parul cat sa ramai la fel de feminina
Si rochia lui Monnvas imi place mult, e perfecta pentru ea, e genul potrivit pe o persoana f. subtirica!
Olishka, da' nu poa' sa vina acasa la voi un medic mai repede?! Saracutzul Leon si zici ca i se si extinde!! Da' pare sa aiba si discomfort sau doar impactul vizual e mai...dureros?...Cat despre David, multi pupici si sa-i treaca usturimea cat mai repede.
Cuscra, musai sa jucati la loto
Anamariame, poze cu noua frezolina a domnisoarei ai?
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

novus spune:
citat din mesajul lui olishka Am sarit ieri peste un sarbatorit... ![]() ![]() Ela multe ![]() ![]() ![]() |
Aoleu, ai dreptate , cum de ne-a scapat ?? eu eram convinsa ca e saptamana viitoare abia

Asadar

Sa fii sanatos copil frumos si sa te intalnesti cat mai repede cu mami

Ela,

Ilinca_M. spune:
Ioi, io n-am verificat, eu doar am urmat trendul
LA MULTI ANI IANIS, frumushel si cumintel!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.