LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***415***
Raspunsuri - Pagina 24

inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Olga, mersi, ma gandeam totusi ca mai bine probez eu cand vin luna viitoare la Bucuresti, poate mai gasesc si alt model interesant, asa ca mai bine nu mi-o lua inca ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Io cred ca tu esti genul ala enervant care nu tre' sa probeze nimic ca-i vine bine orice!

Dar ai dreptate: poate, la fata locului, vei avea mai multe optiuni.

inapreda spune:
citat din mesajul lui novus Pisi doarme iar eu cu Ada ne jucam cu baloane ![]() ![]() Maine o sa fie frumos pt ca vor fi vreo 5 copii ![]() M-am intalnit in dupa-masa asta cu sarbatoritul si mi-a spus ca s-a uitat pe prognoze si maine nu ploua www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Nici Ian nu doarme; se incalta cu cizmele mele

Indiferent de vreme, sint convinsa ca va veti distra!

novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Io cred ca tu esti genul ala enervant care nu tre' sa probeze nimic ca-i vine bine orice! ![]() Dar ai dreptate: poate, la fata locului, vei avea mai multe optiuni. |
Io stiu ca tu esti tare draguta dar nu-i chiar asa

Imi place tinuta ce i-ati propus-o Ilincai

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

olishka spune:
citat din mesajul lui novus Pisi doarme iar eu cu Ada ne jucam cu baloane ![]() ![]() Maine o sa fie frumos pt ca vor fi vreo 5 copii ![]() M-am intalnit in dupa-masa asta cu sarbatoritul si mi-a spus ca s-a uitat pe prognoze si maine nu ploua www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Novus eu zic ca nu mai conteaza asa tare vremea, caci sunteti gasca faina si o sa fie tare distractiv

novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Nici Ian nu doarme; se incalta cu cizmele mele ![]() Indiferent de vreme, sint convinsa ca va veti distra! "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Si eu zic la fel

inapreda spune:
Ma laud cu ochelarii (mie imi plac):
http://www.ray-ban.com/international/products/sun/RB4098?var=601/71
Acum merg sa fumez o tigara; ultima pe ziua de azi ca nu mi-am facut norma.

novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Ma laud cu ochelarii (mie imi plac): http://www.ray-ban.com/international/products/sun/RB4098?var=601/71 Acum merg sa fumez o tigara; ultima pe ziua de azi ca nu mi-am facut norma. ![]() "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |

Modelul asta cred ca mi-ar sta si mie bine

Furnizorii tai aduc si ochelari ?? la ce pret ?
Pisi si-a comandat de pe doctorlentila o pereche tot Ray-ban ca e fan si el, si au fost 500 ron , e ff incantat de ei

inapreda spune:
Aduc ce...prind
Pe astia am dat 80 de euro. Acum, numai ray ban au; model "de aviator" si ca si ai mei (asa sau cu lentila in degrade).

novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Aduc ce...prind ![]() Pe astia am dat 80 de euro. Acum, numai ray ban au; model "de aviator" si ca si ai mei (asa sau cu lentila in degrade). "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Aha, am priceput

novus spune:
Gata, fugim in pat ! noapte buna fetelor !!