LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***415***
Raspunsuri - Pagina 23
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Gata, am terminat bagajele, maine mergem oricum la munte, chiar daca ploua, asta e, stam in cabana ! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Distractie faina si vreme frumoasa sa aveti!!!
inapreda spune:
citat din mesajul lui novus Pisik, ! Inapreda, am uitat sa zic, ma bucur ca Ian e ok si ai gasit medicul potrivit care sa-l faca sa se simta bine www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Din pacate, nu ne-am gasit doctorul; e doar chirurgul acre i-a scos firele la clinica privata; habar n-am daca ar fi fost la fel de "lady" si la spital |
olishka spune:
citat din mesajul lui inapreda Olga, sinteti o familie minunata si nu numai pentru ca sinteti frumosi cu totii! Mie imi place mult cum ii sta lui David cu parul asa Imi place si noua coafura a lui Chiti. E deja domnisoara, oricit de clisheistic ar suna. Leon e un bebelush incintator. Ce mai, baietii tai sint de nota 10+. Sa fiti fericiti intotdeuna! PS. Ma bucur ca si Leon si David sint inspre bine. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Multumim frumos
inapreda spune:
Cuscra, intri pe zara punct com la "rochii":
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/ro/en/zara-S2012/189503/Dresses
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda [quote]citat din mesajul lui novus Pisik, ! Inapreda, am uitat sa zic, ma bucur ca Ian e ok si ai gasit medicul potrivit care sa-l faca sa se simta bine www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Din pacate, nu ne-am gasit doctorul; e doar chirurgul acre i-a scos firele la clinica privata; habar n-am daca ar fi fost la fel de "lady" si la spital |
Stiu, dar era important sa ramana totusi cu o amintire placuta la finalul intamplarii care nu a fost deloc frumoasa
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
citat din mesajul lui inapreda Cuscra, propunerea Olgai este DEMENTIALA! Si, la banii aia n-as sta pe ginduri. Culoarea o echilibrezi in partea de sus cu o non-culoare care da bine cu pielea ta. Iata cum m-as "gata" io cu minunatia aia si ai putea indrazni si tu. Eu fac propunerea dar tu o poti ajusta la detalii. So: mi-as lua asa: -pantaloni negri de piele, model skiny; se gasesc in varianta accesibila, de ne-piele cam peste tot -sandale aurii- model ce lasa piciorul cit mai gol -o cravata neagra subtire dar legata ca un snur -smokey eyes, buze nude -unghii scurte si negre -incredere maxima si dispozitie de zile mari PS. Rochia propusa de tine mi se pare ca i s-ar potrivi Aylei PPS. Scuze daca scriu gresit in engleza; trageti-ma de mina ca nu stapinesc deloc ac. limba si scuze. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Tinuta asta o vreau eu
inapreda spune:
Olga, go for it!
Singurul inconvenient ar fi ca va trebui sa postati pozele in cadru...privat
novus spune:
Olga, mersi, ma gandeam totusi ca mai bine probez eu cand vin luna viitoare la Bucuresti, poate mai gasesc si alt model interesant, asa ca mai bine nu mi-o lua inca
novus spune:
Pisi doarme iar eu cu Ada ne jucam cu baloane , e asa de fericita
Maine o sa fie frumos pt ca vor fi vreo 5 copii
M-am intalnit in dupa-masa asta cu sarbatoritul si mi-a spus ca s-a uitat pe prognoze si maine nu ploua