LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***415***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Denisa, eu nu am acces

Done

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Denisa, eu nu am acces
DoneDenisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Multumesc! De-a dreptul superbe!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Vreau si eu...acces la poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Salutare! V-am scris si eu un mesaj cu doua zile in urma, pierdut cand vroiam sa-l vizualizez. Sa nu ziceti ca nu-s activa!

Eu am cumparat oua vopsite, pt ca n-am mai gasit vopsea( n-am trezit in ultimul moment). Si sa ma fi vazut anii trecuti ce impotriva lor eram. Ieri, de foame, am si halit unu.

Da, Keutu a servit si haleala de la Mc care cica-i tare buna, inghetata mi-o arata in congelatoare cand mergem la cumparaturi, dar eu iarna nu cumpar, imi cere cartofi prajiti de la rulota cu pui la rotisor (vine rar si nici nu trecem pe acolo de fiecare data cand vine) si-i cumpar, dar ii cer sa-mi dea unii nesarati, ca cei cu sare nu-i pot manca nici eu. Nu-s mandra de preferintele culinare ale piticului, el in mod normal nu mananca mai nimic, dar de cand se lupta cu maselele, nu mananca chiar nimic. Asa ca aatunci cand cere ceva comestibil, nu prea mai comentez. Ilinca se plangea ca intr-un week-end nu mancase Phiphi decat aaia si aia si ailalta...al meu ce a insirai Ilinca acolo, nu mananca nici intr-o saptamana

Din septembire merge la grad, a prit loc la una foarte aproape, care nu-i deloc bine vazuta, dar trebuie sa spun ca pe una din cele bine vazute, nu dau eu prea multe parale. Ma streseaza situatia.

Ce-i de preferat: una mai batrana dar mai menajata, sau una mai tanara dar mai hamalita? Fiecare sa-si inchipuie ce vrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Kea, nici Ian nu maninca nimic. Keutzu minca in "tineretze"? Maninca dulciuri? Are paraziti?
-ian minca de rupea cind era mic; de toate!
-maninca, da
-a avut paraziti; o sa-i refac analizele.

Ai observat cind/in ce context a inceput sa nu mai manince?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Kea, cand am insirat menu-ul ala nu era vorba de un weekend, ci de o saptamana caci atat a lipsit atunci cand cu viroza de la gradinita;) In schimb la gradi mananca bine, cred ca tine de faptu' ca se-mbie acolo cu toti copiii, alta e atmosfera...
Monnvas, 40 de lei rochitza aia, buna treaba...da' cum de era asa ieftina, ai luat-o din Baia Mare?

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Deci da, io si Phiphi suntem romano-catolice (nepracticante:)), huzband nu are nicio religie, ca m-ai intrebat, cuscro. As vrea sa tin Pastele doar de dragul maica-mii, caci eu nu am inclinatii spre asa ceva, imi place atmosfera de sarbatoare dar nu sa ma spetesc/ pigulesc/ cocalesc/ ornez etc. Deci acum oi face o ordine superficiala prin casa, oi vopsi 5 oo si oi face un platou cu...telemea, ridichi si ceapa verde!:))) Ca doar alea 4 kile tre sa plece cumva de pe trupu-mi!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

daca tot va plictisiti va las niste poze de la petrecerea intarziata de la gradi

https://picasaweb.google.com/103311982790457684935/Gradi#

http://picasaweb.google.com/103311982790457684935" target="_blank">Amalia

Super !! copiii frumosi , veseli si desenati

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Vizionat si petrecerea gradinareasca a Adelei plus desfacerea primelor cadourilor !!
Mada,imi place si mie cum ii vine rochita !!ca sa nu mai zic de toata gama HK

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Pisik, !

Anaan, cum fu in excursie ? sper ca v-ati simtit bine si fizic si psihic

Inapreda, am uitat sa zic, ma bucur ca Ian e ok si ai gasit medicul potrivit care sa-l faca sa se simta bine

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput