LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***415***
Raspunsuri - Pagina 19
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Ce vreti sa va aduca iepurasul ? eu am ochit aseara nsite rochii dragute si la pret de bun simt, azi merg sa probez una si cred ca iepurasul a percutat deja dorinta mea pt ca si-a uitat portofelul la mine in geanta |
Super tare!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Monnvas spune:
ILINCO, asta de-o luai io e cam asa:
http://www.hm.com/ro/product/98754?article=98754-A#article=98754-C
desi parca imi amintesc ca avea si un pic de manecuta... nu mai stiu oricum, am luat-o cu 40.
Si mi se pare ca site-ul nu se pupa cu ce e in magazin.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
inapreda spune:
Cuscra si la noi e plin de mertzane si viloace; dar ma indoiesc profund ca ai lor proprietari au carte de munca pe raza judetului! Ori fi si exceptii, nu zic nu.
denisamada spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Hello! Ma iau de mana cu BIANCA la starea de kk. Motivele si cauzele ie multe, dar vreau sa ma simt mai bine!!! As avea o problema care ma framanta de dezbatut, dar nu stiu daca e locul... |
Pai expune aici, sa dezbatem, ca poate te ajuta sa iesi din butoi! Bine, eu o sa dezbat la noapte in legea mea, singura, ca acum tre sa fug la treaba! Am o petrecere de organizat!
Daca ajuta la iesit din butoi, poti sa iti pui o dorinta culinara! Daca nu.... o sa aleg eu pentru tin!
novus spune:
citat din mesajul lui Monnvas ILINCO, asta de-o luai io e cam asa: http://www.hm.com/ro/product/98754?article=98754-A#article=98754-C desi parca imi amintesc ca avea si un pic de manecuta... nu mai stiu oricum, am luat-o cu 40. Si mi se pare ca site-ul nu se pupa cu ce e in magazin. CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Doar 40 ron ?? si eu vreau
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
denisamada spune:
citat din mesajul lui pisigri Da' ce zi e azi de toate suntem in butoi? Ii stricam cheful si lui novus pina la urma daca o mai tinem asa :)))) |
Io nu! Io nu! Io's pepsi!!!!
denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Monnvas Ntzzz, cu scriitorii nu ma convingi Daca e pe preferinte literare, ma mut in... Silistea-Gumesti
|
Unde mergem noi, domnule!?
denisamada spune:
citat din mesajul lui Monnvas Aloo! Iesirea din butoi! Am zis! Eu is la biblioteca, unde aproape de fiecare data cand ma duc ma intalnescu cu un ex... studios |
Mereu altul?
inapreda spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui denisamada
Unde mergem noi, domnule!? Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Cre' ca dupa Moromete