LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***415***
Raspunsuri - Pagina 18
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Novus este bine, sanatoasa socrela? |
Da, mergea la cosmetica asa ca am mers eu la ea cu cadourile sa nu care ea plasa prin oras
Sper sa nu o uite acasa
Am anuntat-o si ca veniti in iunie, poate nu va fi acasa, vrea sa mearga in Grecia
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
citat din mesajul lui Monnvas Da da da, dar io in afara de shopping vreau si gradi la Baia Mare, ca e la juma de pret sau chiar mai putin decat ce am io aici... CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
La Bistrita nu se muta nimeni????
Cosbuc, Rebreanu, Denny Rose , Cluju' aproape, Colibita, Tihuta-Dracula, Io etc etc
novus spune:
Ilinca, vreau si eu la outlet la voi
Inapreda, la noi pachetele au continut astfel:
- pijama, pantaloni bumbac lungi + bluza maneca lunga, 2 prosopele, gel dus + sampon copii, carte, papusa + accesorii imbracaminte, 2 iepurasi plus
- pijama, papusa cu patut , carte, sampon copii, puzzle-uri
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Cuscra, despre salarii nu spune inca nimic! "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Exact
Monnvas spune:
Depinde unde lucrezi. In domeniul meu chiar nu depinde salariul de oras. Doar ca imi dau seama ca in afara de Bucuresti n-as fi reusit in niciun alt oras sa cumulez 2 joburi, meditatii si inca niste proiecte (nu le mai numar!!) pe langa.
Deci despre salarii: nu difera cifra de salarizare, ci... numarul de salarii
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Exact www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui inapreda Cuscra, despre salarii nu spune inca nimic! "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Hihi, atata ca-n invatzamant salariile sunt la fel indiferent de oras iar in actorie la fel...deh, bugetari Asa ca familionu' nostru e in avantaj aici:)) Da' sunt si aici job-uri bine platite, de te uiti ce masini circula si pe la noi si ce case s-au construit...
Olishka, sa ne spui si noua verdictul doctorului...ce-o fi cu petele alea misterioase?...Si te rog pe tine sau oricine altcineva sa mai pui linkul cu rochitze de la H$M sau orice alt link cu rochite si cu sugestie directa la vreo rochitza de banchet...desiiiiiiiiii...m-am ingrasat 4 kile fatza de acum 2 ani pe vremea asta si 2 fatza de acum 1 an...in ritmul asta unde ajung?! Tre sa dau jos militaria din pod!!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Monnvas spune:
Ntzzz, cu scriitorii nu ma convingi Daca e pe preferinte literare, ma mut in... Silistea-Gumesti
citat din mesajul lui inapreda
La Bistrita nu se muta nimeni???? Cosbuc, Rebreanu, Denny Rose , Cluju' aproape, Colibita, Tihuta-Dracula, Io etc etc "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
denisamada spune:
citat din mesajul lui Monnvas Nu indraznesc sa zic raspunsul regulamentar Ce faceti, doamba, nu v-ati matolit? Cum de sunteti inca treaza?
|
Am lasat matoleala pe maine seara! Azi-noapte m-am milogit de FB sa urc pozele! A-propos, le vazushi?
Tufete, am dat "permisiune", unele aveati deja, ca m-am gandit eu ca o sa vreti! Acum... eu am tot urcat la ele pana tarziu, e posibil daca v-ati uitat la momentul "tz" sa fi fost in curs de...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
bebe_shtrumf spune:
cHIAR VOIAM SA INTREB CE FETE CATOLICE AVEM IN LISTA?...
Asa da lista de cumparaturi si la acest pretde cand eram mica n-am mai umplut sacosa cu atateabv Ilinca!
of salariulbine ca nu sunt catolica, ca aveam in meniu salata verde, spanac(v-am zis ca il mananc crud ca-i excelent in salate) si o conserva de vita
iar in loc de oua ciocneam vazele, ca si asa am primit enspe feluri si doar un set -2 e valabil la design
regula e: ce nu-mi place aduc la sv, bine nu si mancarea
s-aveti un wk fain, sa vina Iepurasul mai repede, sau tz dar SA VINA!!!!!!!Paste fericit celor ce-l serbeaza in wk!
PS: o sa mai intru, ca sunt sola, eu cu Ari
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009