LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***415***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Asa...la McDonald n-am intrat veci cu Phiphi fiindca de altfel nu intram veci nici noi. Mancam acolo inghetata pana acum vreo 3 ani cand s-a deschis locul ala de unde am pus poze cu Phiphi descultza si unde au o inghetata dementiala. Tot o inghetata dementiala, da' acolo chiar de casa, 100% naturala, e in parcul mare, o cofetarie deschisa de maicutze italience si unde fondurile merg spre casa de copii din casa alaturata, unde-s ingrijiti copiii de aceleasi maicute. Io-s foarte pretentioasa la inghetata, deci in oras am doar 2 locuri unde imi place. De la tonete nu mi-a placut niciodata, adica ba da, in copilarie, cand erau alea curgacioase la cornet, invariabil le scapam pe mine:)))
Cartofi pai cred ca v-am zis ca i-am dat (facuti de mine) o data un castronel mic si a mancat cu drag, ziceam ca io-i face si io o data la 2 saptamani, ca n-o fi foc...daaar, urmatoarele dati cand am imbiat-o n-a vrut nici sa puna gura sau mana pe ei...
Cuscra, ce fain a "deal"-uit doftorul ala cu Ian! Cum e, a ramas cicatrice?
Bianca, Pisik, descarcati-va sufletu' Noi suntem aici (chiar daca unii fara voce:)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Ati cumparat de la bonprix? Ma intereseaza daca se pot returna produsele in termen de... pentru ca am vazut niste chestii dragute la preturi mai ok... dar cu fizicul meu ciudat (cu solduri late si kuru mare :))) e greu sa ma incadrez intr-o marime/croiala...si nici bani de aruncat pe haine pe care nu le pot purta nu am.Daca nu la bonprix, mai stiti magazine online cu preturi f prietenoase si care accepta returnarea produselor?http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/http://pisigri.blogspot.com/Mami de Ilinca (5.03.2009)
Eu am cumparat de pe bonprix un palton si inca ceva. Ai mare grija ca de obicei e diferenta de la cer la pamant intre poza si realitate. Paltonul este superb, insa celelalte produse le-am retunrat. Iti trimit banii inapoi in max 30 zile cu Posta Romana. Am mai luat de pe Tinar haine ok si cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Ati cumparat de la bonprix? Ma intereseaza daca se pot returna produsele in termen de... pentru ca am vazut niste chestii dragute la preturi mai ok... dar cu fizicul meu ciudat (cu solduri late si kuru mare :))) e greu sa ma incadrez intr-o marime/croiala...si nici bani de aruncat pe haine pe care nu le pot purta nu am.

Daca nu la bonprix, mai stiti magazine online cu preturi f prietenoase si care accepta returnarea produselor?

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Si eu sint mai mare in kur comparativ cu talia, de ex, motiv pentru care nu-mi cumpar nimic fara sa probez pentru ca tre' un coi special sa mi se vijeasca...prin toate partile. So, nu recomand cumparaturile online.

In Iasi nu sint outleturi?
Iaca la cuscra ce afacere a facut! Bravo, Ilinca!
Eu mi-am luat niste tricouri fff dragute de la...un magazin chinezesc. Se comporta bine si-n ziua de azi si sint mindra de ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Aloo! Iesirea din butoi! Am zis!

Eu is la biblioteca, unde aproape de fiecare data cand ma duc ma intalnescu cu un ex... studios

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

ina, merci

io nu am "un" model care sa-mi placa, imi place din fiecare gen cite ceva, cind e finut, sau are un detaliu (stiu, pe care il vad numai expertii ) interesant etc, etc... da asa e la colectionari :)
nu, nu il cer la iepuras, am impresia ca noi sintem cei mai ne-cadorisiti dar nici nu simt nevoia sa imi ofere altcineva ceva ce imi pot oferi eu.

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

E drept ca eu nu inteleg "finetzurile" colectionarilor pentru ca eu nu sint unul; si nici nu as purta un obiect NUMAI pentru ca e "de colectie" daca nu-mi place designul. La partea asta, recunosc, sint mai superficiala. Niciodata insa nu am pus accent pe "a poseda fara a folosi", desi la Muzeu, de ex, imi place sa merg. Uite, de ex, si Picasso imi place de mor dar nu-mi doresc un tablor de-al lui pe perete

Imi place, insa, sa colectionez, frinturi din vietile altora , motiv pentru care, in viata reala -si poate, nu numai- trec drept o persoana iscoditoare -ca sa nu zic "indiscreta"- si, cele mai multe conversatii sfirsesc cu o tirada de intrebari din partea-mi. Dar lumea ma stie si nu se supara. Sper!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Ian n-a fost inca la fast-food; cind mergem la Cluj, Jambo isi ia de obicei Mac; lui Ian ii luam omleta pe principiul ca aia e macar pregatita pe loc. Cartofi prajiti a mincat in vacanta. Acasa nu-i plac.

Omleta de la MC?

Scuze ca m-am exprimat eliptic, considerind ca o situatie particulara e cunoscuta de toata lumea. Cind mergem la Cluj, mergem la Mall si acolo sint KFC, Mac etc. Lui Ian ii luam omleta de linga Mac.

Mergi la inceput

Novus, unde-i chestionarul? Si io am chef de-o atmosfera animata pe aici!

PS. Rog fetele care au cumparat deja cadouri pentru copilasii Olgai sa-mi spuna ce au cumparat; pe privat sau cum doriti. multam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

La ideea lui M., noi am fost cu piticul la dentist azi. I-a facut un periaj pentru indepartarea coloratiilor. N-a putut indeparta tot (a ramas in spatiile interdentare), totusi are acum o dantura uite-asa: A stat incredibil de cuminte, bine, si dentista e o superdulce, a vorbit cu el, i-a explicat, s-a jucat...

PISIK, baga subiectul in dezbatere! Stii ca noi ne dam cu parerea chiar daca nu ne pricepem!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Am revenit si eu pe baricade doar ca nu-mi arde de munca dar o sa imi revin de luni pt ca pleaca seful meu si il inlocuiesc dar si o colega pe care tot eu o inlocuiesc , asta nu ar fi asa grav dar tocmai de azi se schimba procedura pe segmentul ei asa ca va fi o placere sa-mi bat capul cu toate erorile de inceput darrrrrrr sa nu uitam ca azi e vineri si panal uni mai este mult !!

Am fost la masa, am mancat ff bine, am mai cumparat si ultimele cadouri (sper ) pt Paste, rochia nu am mai ajuns sa o probez dar merg eu luni

Alexandra, le-am vazut intr-un magazin no-name ca in Deva altele nu sunt

Ilinca, sper sa-ti revina vocea rapid

Inapreda, sa-ti stapanesti sanatoasa cadoul ; cat despre dicutia cu cretinul, ma abtin sa ma enervez dar ma bucur ca ai insufletit si locul acela special

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Cuscra, nu stiam ca esti catolica; Andrei e ortodox? Sarbatoriti de 2 ori?
Sa-ti revina graiul repede ca-i parte integranta din farmecul tau.

PS. Ian avea inca semn; habar nu am daca-i va ramine cicatrice; si a-propos de clinica: de cind n-am mai fost eu, s-a extins intr-un mare "hal"; initial, era doar "clinica de nascare" + laborator analize; acum are si chirurgie si chirurgie plastica etc. etc DAR si pediatrie Am fost impresionata de felul omenos in care am fost tratati. Vreau sa-l duc pe Ian la o "revizie" sa cunosc si pediatrii de acolo, sperind ca nu e plina Bistrita doar de Ficatzei si Ficatzele.

Mergi la inceput