Bobocei de sept-oct 2012 (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Hello burtici
bob, felicitariii....ce ma bucur pt voi....imi dau seama ce ai simtit si eu cam tot pe la 17s l-am simtit bine de tot
m m, eu sunt la dr Oprescu Daniele de la polizu si este super, eu sunt ff multumita de ea. Am mai avut contact cu Dr. Monica Tataru tot d la polizu si ea este super ok.

Fetelor eu de cateva zile ametesc si ma simt slabita...insa astazi am fost la cumparaturi si mi-a fost ff rau cel mai rau, am ametit asa rau incat credeam ca lesin in magazin...este o stare ciudata, un fel de ameteala amestecata cu slabiciune si vedere incetosata...mi-e cam frica nu stiu ce ar putea fi...ma gandesc ca pote mi-ar trebui supliment de fier pe langa elevitul pe care il iau zi de zi...

lalu85 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

bob felicitari pentru senzatiile tari

in sfarsit avem o fetita in masa de baieti. Mama a visat ca o sa am 2 baieti si eu o cred caci pana acum nu a dat gres.

voi cat mancati fetelor? Eu mu pot sa mananc. Am niste semnale mixte: ieri am mancat o frigaruie cu f putina salata si eram ful. 2 ore mai tarziu am senzatia ca mi-e foame si ma duc sa mananc 3 negrese. Dupa 10 minute imi dau seama ca am un stomac plin de plin. Drept urmare vreo 2 ore mai tarziu am dat afara doar negresele. Am observat ca daca ignor senzatiile de foame, aceastea imi trec. Insa daca ma duc si mananc, ma umflu si cateva ore mai tarziu vomit ultima masa. Nu stiu daca intelegeti Am inceput sa ma ghidez dupa ceas caci altfel nu mananc nimic toata ziua.

+ 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Citat:
citat din mesajul lui g_rainbow

eu am o problema cu site-ul....nu ma pastreaza logata si la fiecare mesaj tre' sa ma loghez. se mai intampla cuiva asta?

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 18+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Da, vezi daca esti logata automat si in alta parte, eu is logata definitiv la serviciu si acasa ma pune sa ma loghez din nou de fiecare data.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
sapt. 16

Mergi la inceput

Salutare burtici
Azinoapte mi-a fost rau....m-am trezit brusc din somn pe la 2 si simteam ca ard toata, m-am dezbracat efectiv sa pot sa-mi revin, m-am ridicat din pat pt ca simteam ca ma incing efectiv de la contactul cu patul....mi-am luat temperatura si aveam 36 de grade, mi-am luat tensiunea si era ok si ea....nu stiu ce am de cateva zile am simptome ff ciudate. Spuneti-mi va rog daca voi luati supliment de fier pe langa vitaminele de zi cu zi? pt ca ieri pe zi mi-a fostt ff rau si ma gandesc ca poate nu-i de ajuns fierul din elevit.
Astept sa vad cum ma simt astazi si la noapte...daca imi este iarasi rau maine dimineata ma opresc direct la doctor...

lalu85 20+ cu

Mergi la inceput

In legatura cu secretiile vaginale, unii medici recomanda sa se faca doar inainte de nastere, daca e naturala iar unii mai des, o data pe trim. Eu am facut vreo 3 prima data si una acum in trim I, stiu ca daca e vreo infectie pe acolo exista riscul de nastere prematura. Acum depinde de medic.

Lalu fier iti da daca-ti iese lipsa mai mare la analize, eu asa stiu. Mie la 11.8 mi-a dat doar elevit. Si eu mai ametesc uneori mai ales daca nu mananc bine. Iei cumva progesteron?

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
sapt. 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Anda, si daca ramane in pelviana ce are?.
Eu nu sunt genul care sa recomande cu orice mijloc nastere naturala...cand se poate se poate, cand nu se poate nu se poate. Poate la tine au fost si alti factori care au facut sa nu fie posibila nasterea naturala....Sanatosi sa fim cu totii ca zau daca asta mai conteaza

Lalu, nu prea stiu ce sa zic...si eu mai am zile cand mi se pare ca ametesc si ca daca nu stau jos o sa pic din picioare...dar nu se intampla prea des si imi revin de la sine. Nu a aparut la analize nicio carenta asa ca deocamdata nu mai iau nimic (ca vitamine)
In schimb am si eu 'bufeuri' de astea de caldura...adica ajung acasa si ma dezbrac in chiloti si asa stau 15 minute..ca nu mai suport hainele pe mine.Chiar si acum cand afara sunt sub 20 de grade si in casa 23, simt nevoia sa dau drumul la AC.Adica simt efectiv ca nu am aer.

Sa aveti o saptamana minunata

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
17+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Lalu posibil sa fie si de la hipotensiune, mai vezi-ti tensiunea din cand in cand.

sapt. 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Stiam eu ca uitasem ceva....anne`mary, eu de vreo 3-4 saptamani nu mai am pofta de mancare...adica simt ca ma satur foarte repede si ca mancarea aia imi tine de foame mai mult ca inainte.
Banuiesc ca e din cauza presiunii asupra stomacului (ca toate ni se reorganizeaza sa faca loc uterului)

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
17+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Tensiunea mi-o verific frecvent pt ca am acasa aparat de masurat tensiunea si nu este mai mica decat inainte de a fi gravida...pot spune chiar, ca a mai crescut cu un punct
Iau ovule arefam(progesteron) dar le iau intravaginal...pot sa am ameteli asa mari de la arefam?!!
Legat de bufeurile de caldura...ma bucur ca macar mai este cineva care are calduri la propriu mi se par asa ciudate starile astea...Tzitziri si iti trec de la sine buferurile? daca mergi in magazine ti se intampla si acolo sa mori de cald?

lalu85 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

lalu si eu cred ca ar trebui sa faci analize inainte. Sa nu iei pastile fara acordul medicului ca sa nu ai alte bucurii. Am gasit o lista cu alimente ce contin fier:

Continutul de fier in mg/100 g
Alune 3,8-4
Arahide prajite 2,3
Caise uscate 3,8-5
Cartof dulce/batata (crud) 3,7
Drojdie 20
Ficat de porc (fiert) 15,8-22,1 (15,4)
Ficat de vita (fiert) 7-9,5 (6,8)
Ficat de vitel (fiert) 11,5 (7,6)
Floarea soarelui (seminte) 6-7
Galbenus de ou 7-7,2
Germeni de gr#65533;u 7,5-7,9
Leguminoase in general 1,9-14
Linte 5,2-7,5
Mazare 5
Mei 9
Migdale 4,5
Muschi de porc 4,5
Nuca (europeana) 2,5
Nuci cashew prajite 4,1
Ovaz (fulgi) 4,6-5
Pateu de ficat 10,4
Paine de secara 3
Spanac 4,1
Tar#65533;te 12,9
Topinambur/nap turcesc (crud) 3,7
Varza de Bruxelles.

Oricum cred ca tu esti cu sarcina cea mai avansata iar in trim 2 calciul, fierul si proteinele sunt cele mai importante caci acum se formeaza dntii si .. altele. Daca nu ai un surplus din ca, fe si proteine, bb iti ia din rezervele tale. Dar doar analizele iti arata carentele existente. Si eu trebuie sa imi fac un rand de analize si chiar ecografii caci am zile cand ma doare ficatul.
Si eu mai am mom. cand mi-e f cald. Zilele trecute au fost 27 de grade afara si simteam ca ma topesc. Ma gandesc la vara, cu temperaturi peste 30, ce ne facem?
Tzitzi parca am citit si eu ca stomacul e presat din cauza uterului care se mareste si parca citisem si ca se digera mancarea mai greu. Oricum este aiurea pt mine sa primesc semnale ca mi-e foame si apoisa vomit daca mananc :(

+ 13

Mergi la inceput