Bobocei de sept-oct 2012 (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Ramona7575: Multumesc, suna tare bine si sanatos. Cartoful, tinand cont ca e crud, ca sa il blenduiesti, il razi pe razatoare in prealabil, nu? Pe cea mica, banuiesc, nu? Noi pana acum am facut doar prajite, dar tinand cont ca am copil de un an si cinci luni si vreau sa o obisnuiesc numai cu hrana sanatoasa, trebuie sa schimbam multe in alimentatia noastra.

Andreea: Eu in prima sarcina am tinut toate posturile: postul Pastelui, al Sf. Petru si Pavel si al Sf. Marii + miercurile si vinerile. De data asta, tinand cont ca si alaptez si sunt si insarcinata + ca nu am simtit ca pot, am tinut doar miercurile si vinerile si intentionez sa tin si toata saptamana viitoare, dorind sa merg la spovedit si impartasit. Trei zile de post nu inseamna nimic, sigur puteti daca vreti, mai ales ca puteti manca atunci la greu fructe si legume, iar cand nu tineti post, va axati pe carne, branza, lapte, oua... In fine, fiecare face cum vrea si cum simte, dar spoveditul si impartasitul sunt foarte importante, ar trebui sa tindeti la asa ceva pana nasteti, dar cum spunea cineva, spovedanie adevarata, nu de forma. Gata cu subiectul, ca stiu ca sunt fete care sunt deranjate de subiect, desi nu obligam pe nimeni, fiecare spune ce crede si face cum vrea.

Tzuki: Ziceai la un moment dat ca nu ti-ai botezat copiii? Esti tu de alta religie sau sotul? Sau amandoi, in urma casatoriei unul trecand de partea celuilalt? A fost greu sa te adaptezi noilor dogme? Daca vrei sa raspunzi, sunt doar curioasa, dar nu vreau sa impietez cu nimic asupra intimitatilor familiei voastre

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marikaki spune:

Salutare tuturor burticilor!
Noi, de cand nu am mai intrat, am uitat si parola, asa ca astazi ne-am facut un cont nou.
Am intrat in saptamana a 15-a, dar se pare ca nu este totul roz. De dimineata ne-am trezit cu ceva pete de sange(nicidecum maro), asa ca de urgenta am mers la doctor, desi aveam programarea pe 20 aprilie. Bebe este ok, este baiat(asa cum mi s-a confirmat inca din saptamana a 10-a)
Desi, renuntasem la utrogestan din saptamana 12, acum l-am reluat, luam si antibiotic <Ceclor 750 mg> doar pt 4 zile si repaus total.
Am lucrat zilnic si nu am simtit nici o durere, dar se pare ca oboseala isi spune cuvantul.
Tot de astazi am inceput sa iau si magneziu. La fel ca si voua noaptea imi apar carceii atat la picioare cat si la stomac.De vitamine inca nu se pune problema, spune doctorul ca este prea dereme.
Sotul de fericire ca bebe este baiat, deja i-a procurat si patutul
Saptamana trecuta nu ne-a ocolit nici pe noi raceala. Am tratat-o rapid cu fructe.
In legatura cu postul, eu stiam ca in primii 7 ani de la casatorie suntem iertati. Asa ca nu ne-am chinuit sa tinem deloc postul, spre rusinea noastra. Dar de fiecare zi de vinerea mare tineam post negru(fara mancare si fara apa sau orice alt lichid).Anul acesta o sa sar peste , la cate medicamente am de luat.
Va doresc tuturor o sarcina usoara si bebei sanatosi. Va

15w

Mergi la inceput

Eu sunt de fapt mari.danciu. Daca cineva poate sa ne modifice numele si sa ne adauge caruciorul albastru i-as fi foarte recunoscatoare.

15w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuki spune:

salutare

Sandi, eu am facut si urmeaza sa fac amnio la dr Silviu Predoi, prima data am facut la Medlife Grivita, acum o sa ma duc la Promed System, ca lucreaza si aici (de fapt nu l-am mai gasit pe siteul celor de la medlife). au si site, da o cautare si gasesti acolo ce proceduri fac ei.
intr-adevar, amnio se face dupa 16 sapt. eu o sa am 17 si un pic cand ma duc, peste o sapt.

iti tin pumnii sa fie totul bine , gandeste pozitiv, totusi sansele ca bebele tau sa fie sanatos sunt mult mai mari decat cele de a avea probleme. e grea asteptarea, stiu....
translucenta nucala pare ok, stiu ca sunt probleme doar dupa 2,5 sau 3,5 (stiu ca e dif mare in ce zic eu, dar chiar habar nu mai am, ai mei au avut 1,7 si respectiv 1,9).

Elfica, nu, nu avem alta religie, suntem doar mai relaxati . dogmele nu ma intereseaza catusi de putin si asta ma face sa am o viata mai usoara. mai mult avem de tras cu prejudecatile celorlalti, care se minuneaza ca noi nu facem lucrurile din inertia faptului ca "asa se fac". si nu, nu suntem atei .

Mami de D mare (4 ani jumate) si d mic (1 an si 10 luni) + bb 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuki spune:

inutil deci sa mai zic ca n-am tinut post niciodata, nu m-am spovedit, nu m-am impartasit...insa incerc mereu sa fiu mai buna, sa ii accept mai mult pe ceilalti, asa cum sunt, sa inteleg mai mult din ceea ce sunt eu si ceilalti, sa ma gandesc mai mult la problemele sufletesti decat la ce bag in stomac...incerc sa iubesc si sa trec peste reguli impuse si care nu au nicio noima, incerc sa fiu eu, asa cum m-a lasat D-zeu si sa-mi urmez sufletul, instinctele si sa ma autoeduc in permanenta.
pt mine asta e "postul" - care tine de cand te nasti si pana inchizi ochii, pt mine postul nu inseamna pate de soia in loc de pate de ficat, nu inlocuitori pt hrnana si atat.

nu zic sa faceti ca mine, faceti cum va dicteaza constiinta si sufletele voastre .

Mami de D mare (4 ani jumate) si d mic (1 an si 10 luni) + bb 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

sandy, iti doresc tot binele si sper sa iasa toate bine.
iti multumesc k ma feliciti pt riscul scazut desi nu este deloc meritul meu....asa vrea Cel de Sus, soarta...habar nu am....Eu Ii multumesc Lui Dumnezeu pt tot ce traiesc minunat si frumos
Te si iti tin pumnii

lalu85 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Salutare!
Bine ati venit Adriana si Patricia si bine ai revenit Mari.Am modificat listuta,suntem acum 43 de si in continuare predomina

15+

BB Zepa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor va asteptam la tombola http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=171652&nm=TOMBOLA-in-actiunea-Lumina-sfanta-pt-copii

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Multumesc frumos pentru modificare

15w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Sandy, sper din tot sufletul sa ne anunti ca totul e bine.

tzitziri multumesc de link, ma uit sa vad ce au.

Mami fericita de Nectaria(29.07.2011) si 10 saptamani

Mergi la inceput